در این تاپیک
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355111
در این تاپیک
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355111
سلام
اپديت itunes رو به جز به صورت اتوماتيك ديگه چه جوري مي توانم دانلود كنم؟
با تشكر
سلام
من آرشیو موزیک هام خیلی منظم مرتب و را دسته
فکر می کنم برای استفاده مناسب از موزیک توی مک بهترین روش در مرتب کردن موزیک ها در library باشه . فقط مشکلی دارم اینه که فولدر های منظم من با این روش بهم میریزه کسی پیشنهادی داره برای مرتب سازی موزیک ( یا برنامه ی مرتب سازی مناسبی پیشنهاد کنید )
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
Last edited by omidbooter; 15-05-2010 at 14:16.
به امید و رفقای دیگه سلام
این پیغام رو میشه بگویید چه کار کنم که دیگه نیاد؟؟؟
![]()
امید جان من درایور اسکنرم رو نصب کردم اما اصلن مک اسکنر رو نمیشناسه
یعنی وقتی که یو اس بی اسکنر رو به مک بوکم وصل می کنم اصلن روی دسکتاپ به عنوان یک یو اس بی خارچی نمیشناسدش
لطفن راهنمایی کنید![]()
Last edited by amirarsalaan; 14-05-2010 at 22:39.
آقا یکی این سوال مارو هم جواب بد!!
برای نصب کردن ویندوز روی مک با بوت کمپ باید فقط یه پارتیشن میداشته بودیم!!!!!! اما بعد از نصب میتونیم پارتیشن بندی کنیم؟؟؟؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
راستی این مشکل dvd/r ما حل نشد ها!!! کسی راه دیگه ایی نداره؟؟؟؟؟
بلا نسبت شما .عزیزم شما ببخش گناه داریم خریت کردیم بچه گی کردیم نادانی کردیم دیگه تکرار نمیشه
دوستان لطف لطف کنید اسپم نفرستید .عجب ها
خوب چی میشد جواب میدادی به جای این..........
دوستان لطف کنن اسپم نفرستن .
با تشکر
لطفا در اینجا مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته باید یه پارتیشن داشته باشی وگرنه بوت کمپ از کار می افته
تو پارتیشن بندی بکن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ، اما گفتم بوت کمپ نه بلکه با disk utility ، اما فرمت پارتیشن رو ms-dos fat قرار بده چون قابلیت read & write رو هم توی ویندوز و هم توی مک داری ،
تازه اینطوری از یه لحاظ هایی هم بهتره: مثلن من وقتی از vmware استفاده می کنم در محیط ویندوز دیگه نمیتونم با پارتیشن مک کار کنم یا بالعکس مگر بطور مستقیم بروم توی ویندوز، اما بدیش اینه که time machine هم کاراییش رو از دست میده که البته خیلی هم مهم نیست. امیدوارم سوالت رو درست متوجه شده باشم و جواب بدردت بخوره
سوال دی وی دی رام رو نمیدونم ، رام اکسترنال میتونی استفاده کنی فقط اگه راهکار رو فهمیدی حتمن اینجا بگو ما هم استفاده کنیم غم بزرگیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)