سلام
مطلبی که میخوام اینجا عنوان کن شاید خیلی ها بلد باشن اما شاید به درد بخور باشه
اگه تکراری بود شرمنده ( چون من چیز ی پیدا نکردم تو این سایت)
برای رفتن به ربکاوری این گوشی میشه از دستور زیر استفاد کرد:
1) گوشی را خاموش کنین
2) کلید های پاور + دوربین + گالری را باهم فشار دارده تا گوشی روشن بشه و به منوی ریکاوری بره
3) اگه یه مثلث اخطار ظاهر شد : کلید ولوم مثبت + کلید گالری را فشار داده تا به منوی ریکاوری بره
حالا اگه بخواین که گوشیتون به صورت سخت افزاری ریست کارخونه بشه( manual reset) از روش زیر استفاده کنین:
4)از کلید ولوم جهتت بالا و پایین رفتن استفاده کنین و از کلید دوربین برای انتخاب گزینه مورد نظر استفاده کنین( اگه کلید دوربین جواب نداد از کلید گالری برای انتخاب استفاده کنین من از کلید گالری استفاده کردم)
5) گزینه Wipe data/factory reset را انتخاب کنین
6) گزینه Reboot Phone را انتخاب کنین
( مسئولیت انجام این کار با خودتون خواهد بود)
این هم مراحل به صورت لاتین ا ز سایت مرجع:
Manually Reset
1. Turn off phone
2. Press Power key + Camera Key + GalleryKey to power on the phone and bring up the recovery screen
3.When the Triangle/Exclamation point screen appears, press Volume Up + Gallery Key down and tap the camera key to show the recovery menu.
4. When the recovery window appears, use the volume up/down keys to navigate the menu and the camera key to enter your selection.
5. Select Wipe data/factory reset
6. Select Reboot Phone
Note: Your contact and email information is automatically backed up to the Google Mail server. Your information will be restored when you login with your user name and a password.
اینم آدرس سایت مرجع:
https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/45246/~/milestone-xt720---master-reset-%2F-factory-data-reset