دوستان من ایکس باکس دارم چطوری میتونم موزیک های بازی NBA2K رو استخراج کنم؟
واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دوستان من ایکس باکس دارم چطوری میتونم موزیک های بازی NBA2K رو استخراج کنم؟
واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
Last edited by Pessimist; 09-04-2011 at 12:23.
Crysis 2
> موزیکهای این بازی توسط Hans Zimmer و Borislav Slavov ساخته شده.
موزیکهای این بازی در پوشهی gamecrysis2 و در فایل Music.pak قرار داره.
برای استخراج موزیک های این بازی، ابتدا نرم افزار Ex_Crysis2 رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید:
راهنماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. فایل Music.pak رو به پوشهی EXTRACTOR انتقال بدید.
2. در پوشهی EXTRACTOR ، روی فایل Start.bat کلیک کنید تا استخراج آغاز بشه.
> کمی صبر کنید تا استخراج به پایان برسه.
> بعد از پایان استخراج، در پوشهی EXTRACTOR ، پوشهای به نام Music ایجاد میشه که حاوی موزیکهای استخراج شدهی این بازیه.
Last edited by Yi Yi; 14-04-2011 at 10:05.
سلام دوستان.
اقا شرمنده ولی لینکهایی که توی این سایت گزاشتی همشون *یلتر هستن.
http://www.box.net/shared/0f0hfp8mz2
من به خیلی از اموزشهایی که گزاشتی نیاز دارم اما از بخت بد خیلی از لینکها *یلتر هستن.
چیکار کنم؟
کسی لینک دیگه ای نداره؟
تنها راه استفاده از فی-ل-تر ش-ک-نه.
اينطور كه از شواهد برمياد استخراج موزيك هاي F.E.A.R 2 عينا بايد مثل نسخه 1 باشه، حتي فايل ها هم همونها هستن ولي مشكل اينجاست كه من با نرم افزار Extractor فايل LayerA.Arch01 رو باز كردم و همه فرمت هاي صوتي رو تيك زدم و سرچ كردم فقط فايلهاي صوتي مكالمه پيدا شدن كه طولاني ترينشون 10 ثانيه بود يعني فايل هاي موزيك تو اين فايل آرشيو نيستن...
از بين حدود 16 لاير ديگه اي هم كه بودن به تصادف چند تا رو سرچ كردم ولي موزيكها پيدا نشدن
چيكار ميشه كرد؟
من به این بازی دسترسی ندارم. ولی شاید بتونم کمک کنم!
سوال اول اینه که آیا ما مطمئنیم که موزیکها مطمئنا در LayerA.Arch01 هستند یا نه؟
طبق تحقیقات من، احتمالا موزیکها در فایلهایی با پسوند SND قرار دارند.
و در ضمن نیازی هم به استفاده از نرم افزار Extractor وجود نداره.
برای استخراج فایلهای SND و Arch01 بازی FEAR 2 ابتدا فایل Fear2Tools رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید:
راهنمای استخراج فایلهای SNDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. فایل یا فایلهای SND این بازی رو به پوشهی SndExtractor انتقال بدید.
2. در پوشهی SndExtractor ، روی Start.bat کلیک کنید تا استخراج شروع بشه.
راهنمای استخراج فایلهای arch01
1. فایل یا فایلهای arch01 این بازی رو به پوشهی ArchExtractor انتقال بدید.
2. در پوشهی ArchExtractor ، روی Start.bat کلیک کنید تا استخراج شروع بشه.
> در پایان، فایلهای استخراج شده در پوشهای به نام Output قرار می گیرند.
چون به فایلهای این بازی دسترسی ندارم، در نتیجه احتمالا در استخراج فایلها بخصوص فایل های arch01 ،نرم افزار به خوبی کار نکنه.
لطفا از آموزشی که قرار دادم استفاده کنید و نتیجه رو به من گزارش بدید!
من طبق آموزشي كه براي استخراج موزيك هاي نسخه 1 در پست 316 گفته بودين از نرم افزار Extractor استفاده كرده بودم!
اين فايل رو هم چون اين لينكي كه شما گذاشتين سرور نات فوند ميداد از يه لينك ديگه به آدرس زير دانلود كردم:
از بين فايل هاي Layer01.Arch01 تا Layer17.Arch01 سه چهار تا رو به تصادف اكستركت كردم كه همه ي اونها فايلهايي با پسوند .BNDL داشتن + چند فايل كم حجم با پسوندهايي مثل .wldclnt و .wld كه فايلهاي .BNDL رو هم اكستركت كردم و اكثرا فايلهاي تكسچر با پسوند .TEX بودن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما LayerA.Arch01 رو كه اكستركت كردم در كنار فايلهاي صوتي با پسوند .WAV ( كه همونهايي بودن كه با نرم افزار Extractor بهشون رسيده بودم! ) پوشه اي بود كه اين فايلهاي .SND كه شما گفتين توش قرار داشتن. حجيم ترين فايل .SND حجمش 1761 KB بود كه بعد از اكستركت به چند فايل كم حجم با پسوند .WAV تبديل شد كه باز هم مكالمه ها و صداهاي محيط بود . تقريبا بيش از نصف فايلها هم حجمشون 1 KB بود!
خودم كه به فايلها دسترسي دارم گيج شدم شمارو ديگه نميدونم!
شب يه درخواستي اينجا ميدم ببينم خارجي ها چي ميگن
در ضمن يواش يواش دارم به اديت بازيها علاقه مند ميشم! نميشه فايل هاي تكست بازي رو پيدا كرد و به صورت فارسي نوشت؟ اگه مشكل Character Encoding بود امكانش هست به جاي فايل هاي تكست تصوير قرار بگيره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اين قضيه اطلاعات بيشتري دارين؟
Last edited by hosseincode2008; 15-04-2011 at 18:11.
لینکی که برای دانلد Fear2Tools قرار دادم، صرف نظر از فیل-ت-ر بودن ، مشکلی نداره.
یه جای دیگه هم آپلد کردم:
فکر نمی کنم لازم باشه تو فروم xentax پست بدید، چون به اندازه ی کافی در مورد این بازی در xentax بحث شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم فایل LayerA.Arch01 چقدره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا فایل هایی با پسوند SND در حالت عادی و خارج از فایل LayerA.Arch01 هم وجود داره؟
در مورد فایل های text و اینجور چیزها! اطلاعاتی ندارم.
با وي پي ان تست كردم و باز نشد، به هر حال ممنون كه جاي ديگه آپلود كرديد ولي من از اون لينكي گذاشتم دانلود كرده بودم!
zentax رو هم بعضي از تاپيك هاش رو گشته بودم ولي فقط در مورد استخراج فايلها سوال و جواب شده بود نه محل قرار گيري موزيك ها!
حجم فايل LayerA.Arch01 حدود 450 مگابايته و در حالت عادي و خارج از اون فايل هيچ فايلي با پسوند .SND وجود نداره.
سلام
من فایل های بازی borderlands و gears of war رو با همین روش unpack کردم و حالا کلی فایل 58 بایتی بهم داده حالا باید چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)