من برداشتم از حرف بهنام اين بود كه قراره يك روتر وايرلس بخره و براي adsl يك مودم اينترنال !!
من برداشتم از حرف بهنام اين بود كه قراره يك روتر وايرلس بخره و براي adsl يك مودم اينترنال !!
آرش جان بر چسب مصرف انرژی نداره
بین dlink 2640u و dlink 2730u و لینک سیس wag120n کدوم کیفیت بهتری داره ؟
از نظر کیفیت ساخت بدون شک Linksys![]()
دوستان همونطور كه ميدونين من درگير خريد مودم وايرلس بودم ولي از اونجا كه خيلي تو خريد وسواس دارم هنوز
كاري انجام ندادم
حالا يكي از دوستان TP link 8901g و TP link8101g رو پيشنهاد داد ميخواستم نظر دوستانو بدونم .
و اينكه سري g و n در عمل چه فرقايي دارن ؟؟
مدل عادی هست.8101 یک پورت LAN داره ولی اون یکی 4 پورت LAN را داراست.
در برد ، سرعت و ... .
من dlink 2730u رو دادم دست مشتری خیلی راضی بوده البته از dlink 2640u تو فروشگاه استفاده میکنم اونم خوبه
با سلام و با اجازه
شرکت پیشرو توسعه سپهرین نماد، نماینده انحصاری فروش محصولات NEXUS در ایران می باشد.
محصولات NEXUS شامل کلیه محصولات شبکه می باشند که هم اکنون مودم و روترهای این برند پس از تست و کسب مجوزهای لازم آماده ارائه می باشند و سایر محصولات این برند نیز روند دریافت مجوزها را طی می نمایند و به زودی توسط شرکت سپهرین ارائه می گردد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت های زیر مراجعه کنید و یا با شرکت سپهرین در تهران تماس بگیرید.
,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بین linksys wag160n و asus n13 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
از شرکت صبانت پرسیدم که کدوم بهتره گقت راجع به ایسوس اطلاعاتی نداریم .
حالا موندم کدوم رو بگیرم . چون قیمت هر دو حدودا یکیه . البته برد ایسوس که بیشتره ولی میخوام بدونم کیفیتشون خیلی فرق داره؟
دوست عزیز چند بار عرض کردم اصلا این 2 قبل مقایسه نیستن!
قیمت Linksys خیلی بالاتره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)