تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 83 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب خدارو شکر انگار اولین ماشین داخلیه که فعلا گوش شیطون کر همه ازش راضین
    من تو نمایندگی سایپا توش نشستم داخلشو حداقل خیلی باکیفیت دیدم یه جورایی یه لحظه فکرکردم206سوارم دوست نداشتم بیام پایین راستش صندلی هاش خیلی از206 راحت تره!!ایشالا همتون بشادی ازش استفاده کنید بازم بگید اگه موردی چیزی هست,اینجا تنها نزارید بچه هارو
    من تا الان ایراداش به نظرم به صورت زیر است:

1- یک بار لنتاش موقع ترمز بدجوری صدا میکرد تا زمان پارکش.

مهمترین ایرادش که به دقت بالایی نیاز که تو بار اول متوجه نمیشین ایراد تو اسمبل درهاشه به صورت زیر:

- فاصله در صندوق عقب تا دیواره بیش از 1 سانتی متر است از طرف سمت شاگرد اما از سمت زاننده کم تره (تمامی 111 این طورین تو نماییندگی موقع تحویل یک نوک مدادی و سفید دیدم همین طور بودن...)

- در عقب پشت راننده درست کیپ کیپ نیست مثل بقیه درهاش یکمی بیرون زده ...

- و یکی دوتا دیگه ازین ایراده داخله ماشین هست که محسوس نیست اما ایراده دیگه بالاخره ...

کلام آخر تا کیلومتر 160 که پشتش نشستم : امکان نداره شما دوتا پراید مشابه هم ببینید بالاخره تو یه جای ظاهریش باهم فرق میکنن از نظر ظرافت اسمبل ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من تا الان ایراداش به نظرم به صورت زیر است:

1- یک بار لنتاش موقع ترمز بدجوری صدا میکرد تا زمان پارکش.

مهمترین ایرادش که به دقت بالایی نیاز که تو بار اول متوجه نمیشین ایراد تو اسمبل درهاشه به صورت زیر:

- فاصله در صندوق عقب تا دیواره بیش از 1 سانتی متر است از طرف سمت شاگرد اما از سمت زاننده کم تره (تمامی 111 این طورین تو نماییندگی موقع تحویل یک نوک مدادی و سفید دیدم همین طور بودن...)

- در عقب پشت راننده درست کیپ کیپ نیست مثل بقیه درهاش یکمی بیرون زده ...

- و یکی دوتا دیگه ازین ایراده داخله ماشین هست که محسوس نیست اما ایراده دیگه بالاخره ...

کلام آخر تا کیلومتر 160 که پشتش نشستم : امکان نداره شما دوتا پراید مشابه هم ببینید بالاخره تو یه جای ظاهریش باهم فرق میکنن از نظر ظرافت اسمبل ...
    گفتی 160 کیلومتر بزار یه چیزی بگم خدایی نکرده دیگه کسی تجربه نکنه..تو اتوبان انداختم موبایل رو هم گذاشتم رو هولدر و هالت فیلم برداری می خواستم جینگول بازی در بیارم ..راستی ماشیتم 111 نیست 141 هست پامو گذاشتم رو گاز و 160 تا پر کردم اول از کنار یک پراید صندوق دار رد شدم انگار اون داشت 20 تا می رفت تو لاین دو اتوبان...
    بعد چشمتون اون روزو نبینه رسیدم به اتوبوس و تا از کنارش رد شدم یک لحظه باد شدیدی سمت شاگرد ماشین ماشینو انگار نیم متر بلند کرد برد سمت گاردریلهای کنار اتوبان!!! بعدش تا 20 ثانیه از زنده موندنم تو شک بودم خیلی شانس اوردم که به گارد ریل نخوردم یا ماشین از رو زمین بلند نشد!!
    نکته اخر
    اقایون هیچ وقت با ماشین اگه سرعت بالا می رید مثلا همین 160 تا اگه رسیدید به یک ماشین عظیم جسه مثل کامیونی اتوبوسی چیزی یاده من بیفتید و سریع سرعتو لااقل به 120 برسونید و بعد سبقت بگیرید..
    راستی این 111 هم جای خوشحالیه که انگار همه تعریف می کنید همین که صندلیش راحته مثل 206 خیلی حسن بالایی هست! من تنها ایرادی که می تونم به 141 بگیرم اینه که صندلیش راحت نیست خدارو شکر تمام ایراداتی که تو نت دیدم تو ماشین من نیست نه گیر بکس نه صدای اضافی نه کمبود شتاب یا ...

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

گفتی 160 کیلومتر بزار یه چیزی بگم خدایی نکرده دیگه کسی تجربه نکنه..تو اتوبان انداختم موبایل رو هم گذاشتم رو هولدر و هالت فیلم برداری می خواستم جینگول بازی در بیارم ..راستی ماشیتم 111 نیست 141 هست پامو گذاشتم رو گاز و 160 تا پر کردم اول از کنار یک پراید صندوق دار رد شدم انگار اون داشت 20 تا می رفت تو لاین دو اتوبان...
    بعد چشمتون اون روزو نبینه رسیدم به اتوبوس و تا از کنارش رد شدم یک لحظه باد شدیدی سمت شاگرد ماشین ماشینو انگار نیم متر بلند کرد برد سمت گاردریلهای کنار اتوبان!!! بعدش تا 20 ثانیه از زنده موندنم تو شک بودم خیلی شانس اوردم که به گارد ریل نخوردم یا ماشین از رو زمین بلند نشد!!
    نکته اخر
    اقایون هیچ وقت با ماشین اگه سرعت بالا می رید مثلا همین 160 تا اگه رسیدید به یک ماشین عظیم جسه مثل کامیونی اتوبوسی چیزی یاده من بیفتید و سریع سرعتو لااقل به 120 برسونید و بعد سبقت بگیرید..
    راستی این 111 هم جای خوشحالیه که انگار همه تعریف می کنید همین که صندلیش راحته مثل 206 خیلی حسن بالایی هست! من تنها ایرادی که می تونم به 141 بگیرم اینه که صندلیش راحت نیست خدارو شکر تمام ایراداتی که تو نت دیدم تو ماشین من نیست نه گیر بکس نه صدای اضافی نه کمبود شتاب یا ...
    دوست عزیز منظورم سرعت 160 تا نبود منظورم کیلومتر ماشینم بود 160 تا راه رفتم باهاش فعلا . هنوز آب بندی نشده که تازه بعدشم من بیشتر از 110 تا تو عمرم نروندم با هیچ ماشینی .
    Last edited by a1i; 11-10-2010 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز منظورم سرعت 160 تا نبود منظورم کیلومتر ماشینم بود 160 تا راه رفتم باهاش فعلا . هنوز آب بندی نشده که تازه بعدشم من بیشتر از 110 تا تو عمرم نروندم با هیچ ماشینی .
    اقا پس مبارک باشه من اشتبا متوجه شدم راستی درهارو ریگلاژ کنی درست می شه ..داداش اینا صندوق هاش لیفتیگ هست یعنی مثل 141 هست؟؟ از لحاظ وزنی اینا چی سنگین در اوردن یا سبک؟؟ چون 141 رو اگه در صندوقشو از بالا ول کنی صدای انفجار می ده

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا پس مبارک باشه من اشتبا متوجه شدم راستی درهارو ریگلاژ کنی درست می شه ..داداش اینا صندوق هاش لیفتیگ هست یعنی مثل 141 هست؟؟ از لحاظ وزنی اینا چی سنگین در اوردن یا سبک؟؟ چون 141 رو اگه در صندوقشو از بالا ول کنی صدای انفجار می ده
    قربانت ممنون ...
    والا منظورتو دقیق از در نفهمیدم که چجوریه. اما صندوقش کلا نرم و بی فشار بسته و باز میشه صدا هم نداره ... رو این 111 و 132 دارن پروژه x100 اجرا میکنن ... به گفته خودشون وزنش حدود 50 کیلو افزایش یافته و اتصالات جوشی بدنه قوی شده و ... چیزیای که من شنیدم .

اچون 141 رو اگه در صندوقشو از بالا ول کنی صدای انفجار می ده
    این شکلی تستش نکردم امتحان کنم میگم .

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

البته 141 صندوق داره و 111 ها هم جک دارن و باید با فشار درست ببندیشون..........

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

درها صندوق که رگلاژ بشه درست میشه اینها ایراد نیستند الان توی تاپیک 206 نگاه کنید همه همین مشکلو دارند و شاید هم بیشتر...پس مشکلی نیست و همتون راضی هستید دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

قربانت ممنون ...
    والا منظورتو دقیق از در نفهمیدم که چجوریه. اما صندوقش کلا نرم و بی فشار بسته و باز میشه صدا هم نداره ... رو این 111 و 132 دارن پروژه x100 اجرا میکنن ... به گفته خودشون وزنش حدود 50 کیلو افزایش یافته و اتصالات جوشی بدنه قوی شده و ... چیزیای که من شنیدم .

در های ماشین اگه بد بسته می شه می دی به تعمیر کار یا نمایندگی برات ریگلاژ می کنه یکم باش ور می ره گیریس کاری می کنه از این جور کارا که راحت بازو بسته بشه...
    ولی دوست عزیز چه فایده اتصال قوی تر شده باشه همه پراید ها مخصوصا 206 بدنه کاغذی هست هر وقت ماشینو می شورم ابرو که می کشم رو کاپوت و سقف ماشین می ره تو می یاد بیرون! خدایی نکرده تصادف بشه حساب کنید ..
    کاش یه فکری به حال بدنه می کردن
    این شکلی تستش نکردم امتحان کنم میگم .
    بیشتر توضیح بدم ببین در صندوق عقب 141 به قدری سنگین هست که اگه بخوای مثل در صبا ببندی به خاطر وزنش به شدت کوبیده می شه و باید برای اینکه این اتفاق نیوفته مثل در کاپوت ببندیش یعنی تا فاصبه 20 سانتی متری با دست بیاریش بعد رها کنی نه اینکه از بالا رها کنی...مکافاتی داریم با این در باور کن یعنی به جز خودم هرکی می بنده عصابتو خورد می کنه
    البته 141 صندوق داره و 111 ها هم جک دارن و باید با فشار درست ببندیشون..........
    ببخشید 141 صندوق دار منظورتون چیه؟؟عدر می خوام کم اطلاعتی منه...الان ماله من بی صندوق حساب می شه؟؟ خداییش این که خیلی جا داره.. می شه یک عکسی بزاری یا لینکی که ببینم..این جک چجوریه ایا می شه رو ماشین اضافه کنم چون اینجوری پیش بره چند وقت دیگه شیشه در صندوق می یا دپایین کم کمش قفل صندوق خراب می شه

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

ببخشید 141 صندوق دار منظورتون چیه؟؟عدر می خوام کم اطلاعتی منه...الان ماله من بی صندوق حساب می شه؟؟ خداییش این که خیلی جا داره.. می شه یک عکسی بزاری یا لینکی که ببینم..این جک چجوریه ایا می شه رو ماشین اضافه کنم چون اینجوری پیش بره چند وقت دیگه شیشه در صندوق می یا دپایین کم کمش قفل صندوق خراب می شه
    گلم شما یه بار دیگ پست قبلی من رو بخون من صندوق این 2 ماشین رو با هم مقایسه زدم..
    حالا نمیدونم شما چی برداشت کردی جک یا هر چیز دیگه ای...
    Last edited by CHEGUEVARA.; 12-10-2010 at 14:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم تا الآن200تا راه رفتم ازش خیلی راضیم.دنده هاش خیلی خوب جا میره و صندلیاش خیلی راحته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •