مدل ال سی دی من LA40B650 هست (همون 690) ...
بعدش میگم اگه با این لینک که دادید اپدیت کنم مشکل تلتکست حل میشه؟ و آیا هنوز هم زبان فارسی رو خواهد داشت تو منوش؟![]()
مدل ال سی دی من LA40B650 هست (همون 690) ...
بعدش میگم اگه با این لینک که دادید اپدیت کنم مشکل تلتکست حل میشه؟ و آیا هنوز هم زبان فارسی رو خواهد داشت تو منوش؟![]()
سلام دوست عزیز ولی تو تلویزیوت منوی آلترناتیو سافتور غیر فعال هستش
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
اگه پشت تلویزیونتون رابط اسکارت داشته باشه از سایت انگلستان میتونید آپدیتش کنید ولی فارسی و تلتکست حل نمیشه
یکی از دوستان نیست که یه زحمتی بکشه در رابطه با این پست؟![]()
یعنی هیچکی جواب این سوالا رو نمی دونه؟
دوست عزیز من b650 اسیا 40 اینچشو دارم و تا حالا به منو مخفیش نرفتم اگه به دردت می خوره بگو تا برات بذارم
درود دوست گرامی
من نمی دونم این فاروم مدیر داره یا نه ؟ چرا مدیران بخش پاسخگوی سئوالات نیستند ؟
1 - بله داره از دکمه رکورد روی ریموت هم مشخص هست دوست من شم کافیست یک مموری یا هارد اکسترنال رو از USB وصل کنید و برنامه هایی رو که با تیونر تلوزیون دریافت می شه رو رکورد کنی
2 - بله ارزش داره که رسیورت رو عوض کنی . کامپوزایت سه رنگ اصلی رو با یک فیش می فرسته ولی کامپوننت سه رنگ رو با سه فیش جداگانه در نتیجه تصویر با وضوح بهتری دیده می شه Stong 4620II ورژن جدید با رنگ مشکی جوابگوی شماست در زیر 100 هزار تومان
3 - هر دستگاه HD با ورودی HDMI وصل میشه !!!!!! اینم سئوال بود
4 - منوی مخفی از اسمش پیداست منویی هست برای افراد حرفه ای مخفیش کردن که افراد ناوارد با تغییر دادن
مقادیر به تلوزیون آسیب نزنند و یه سری تنظیمات ویژه رو میشه انجام داد نحوه ورودش هم به این صورته که تلوزیون رو خاموش می کنی چند دکمه رو به ترتیب فشار می دی و وارد این منو می شی شما چون تازه کاری وارد نشی بهتره
5 - این دیگه سلیقه ای هست . اونهایی که چشم حر فه ای دارند می تونند بهترین تنظیم رو انجام بدن من فرصت زیادی برای ور رفتن با این پنل نداشتم اگه تعطیلات وقت کنم برات یه تنظیم نرمال قرار می دم ولی نور محیط حرف اول و آخر رو می زنه و باید هر پنل در نور محیطی تنظیم بشه
خیلی ممنون دوست عزیز
سلام
مدل b690 32 اينچ هم قابليت ضبط برنامه تو usb هم داره....؟؟؟
در ضمن من اين مدل رو واسه game ميخوام به نظرتون جوابمو ميده...؟؟؟؟![]()
دوست عزیز می شه در مورد ضبط برنامه ها روی فلش بیشتر توضیح بدید؟
یعنی چی برنامه هایی که با تیونر تلویزیون دریافت میشه؟
یعنی مثلا برنامه های دریافتی از ----- رو نمی تونم ضبط کنم؟
خیر نمی تونید فقط برنامه های دریافتی با تیونر تلوزیون رو می تونید ضبط کنید
شما منظورت از این جمله چیه ؟ چجوری میتونی برنامه های تلوزیونی رو روی فلش یا هارد ذخیره کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)