چرا بزرگ میکنه چون مال من مثبت هستش
البته جدا جدا زدن خیلی جالب نیست!!
نیازی نیست که عینک بسیار بزرگ بگیرید
میتونید یک عینک کائوچو بزرگ که مدلهای جدید هم اومده بزنید اکثرا هم بزرگ هستند نه ضایع به نظر میاد و نه کسی میتونه حدس بزنه 2 دید هست
سلام . بله کاملا درسته . عینک هر چی کوچیکتر بشه عدسیش نازکتر و سبکتر میشه . الان هم که عینک کوچیک مد روزه .
شما دو راه حل دارید
یا لنز بزنید برای مطالعه و برای راه دور با همون لنز ,عینک هم بزنید
یا اینکه عینک دو دید استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اقا meha شیشه های دو دید اگه انتی رفلکس باشن خوبه؟بعد به نظرتون چه نوع انتی رفلکس و چه رنگی زیباتر دیده میشه؟
بعد این دودید ها رو تو ایران تا چه حد نازوکتر میکنن؟اگه انتی رفلکس رنگی باشه فریمش چه رنگی باشه؟
ببخشین دیگه دارم خیلی سوال میپرسم![]()
MOHAMMAD_ASEMOONI
عزیزم شما در جریان نیستی عینک 2 دید باید بزرگ باشه نه کوچک!!یعنی ارتفاع شیشه باید بالا باشه که هر 2 نوع دید رو قرار بده
کلبه سفید:
بله آنتی رفلکس خیلی خوبه،چه نوعی که نداره رنگش دست خودتون هست اکثرا سبز هست دیگه که خیلی خوبه
شماره شما خیلی بالا نیست ولی میتونید فشرده سفارش بدید،آنتی رفلکس که رنگ شیشه تغییر نمیکنه که!فقط توی بازتاب نورها رنگ سبز یا بنفش یا... میزنه
خواهش میکنم کارم هست![]()
شیشه سبز با چه رنگ چارچوبی مناسبتره؟
ببخشین دیگه خیلی زحمتتون میدم به خدا این موضوع خیلی حساسم کرده شرمنده.
ممنونم
شیشه سبز نیستش که دوست من! فقط در شرایط خاصی با زاویه خاصی قرار بگیری یه برق کمرنگی روی شیشه به رنگ سبز دیده میشه در حالت نرمال و از دید افرادی که شما رو میبینند کاملا بی رنگ هستش خب!
بنابراین همه ی رنگهای فریم ها((قاب عینک)) با شیشه مدنظر شما جور درمیاد
فقط باید نوع فریم رو طوری انتخاب کنید که مقاوم باشه و اگه بخواید ضخامت شیشه کمتر به چشم دیگران بیاد تمام فریم بگیرید نه از این نصفه ها و ...
گفتید نزدیک مثبت 7 هست و دور منفی 4؟
نزدیک مثبت 7 ودوربین مثبت 4
این فقط برا چشم راستم هستش وچشم چپم تو عمل شمارش صفر شده اما دیدش صفر نیس چون مشکل شبکیه داره یعنی اگه چشم راستم نباشه نمیتونم بخونم-اینه که بزرگنماییش خیلی به چشم میاد![]()
Last edited by کلبه سفید; 30-04-2013 at 22:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)