تبریک میگم
جیگر D-Link دوپورت میخام بگیرم مدل2520 نظرتون چیه جوب هست
ممنون
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
تبریک میگم
جیگر D-Link دوپورت میخام بگیرم مدل2520 نظرتون چیه جوب هست
ممنون
1- هیچ وقت از واژهء "مطمئن" در مسائل اینچنینی استفاده نکنید
2- اشتراک گذاری اینترنت چیز عجیبی نیست! در تمام دنیا هم انجام میشه مگر اینکه Dedicate سرویس بگیرید نرخ 1 به 6 مخابرات هم شروعش است و تا ماکسیمم 1 به 10 بالا میره
شرکت های خصوصی هم خارج از این قاعده عمل نمیکنن (خیلی خوشبینی بخرج دادم وگرنه چیزی که اثبات شدس بالاتر از این حرفاست)
3- مخابرات 1 سالی میشه پهنای باند رو برای شرکت های PAP ارزون کرده ولی متاسفانه از این کاهش قیمت تنها Adminهای ISP ها سود بردن
شخصا از مخابرات دل خوشی ندارم ولی واقعا از این کارشون خوشحالم
یک روز بالاخره باید یک گردن کلفتی مثل مخابرات میومد وسط تا آقایون Admin فکر نکنن آسمون باز شده و اینا افتادن پایین!
در یک انجمن دیگه گفته بودم اینجا هم بد نیست عنوانش کنم
یک روز Adminه ISP به من گفت من مدیرم و تصمیم گیرنده
شما مشتری و حق انتخاب داری با شرایط من مشکل داری برو از یک شرکت دیگه اشتراک بگیر
امروز مخابرات بهش میگه اگر به قلدری و گردن کلفت بازیه من از تو گردنم کلفت تره حالا بدو برسی بهش!
و در آخر:
اگر قراره برای یک جنس آشغال هزینه کرد بهتره کمترین بودجه رو براش کنار گذاشت
Ramak2pac
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سلام
ممنون مرسی
من خودم مدل 2500u رو دارم .معتقدم که D-link تمام مودم هاش خوبه حالا اگه مدلی که شما انتخاب کردی جدیدتر هم باشه خوب چه بهتر.
بچه ها یکی لطف میکنه درباره ی کیفیت سرویس های مخابرات صحبت کنه ؟
سرعت...پشتیبانی ؟؟
با تشکر الان دارم با ADSL میام کوچکترین مشکلی هم نبود نه ip خواست همه چی اوک فقط حس میکنم سرعت خیلی مطلوب نیست چه جوری میتونم سند و رسیو چک کنم؟
100 % حقشون هست
میخاستن گران فروشی نکنن
رییس مخابرات میگه که اصلان برای ما حجم معنی ندارد
ولی این شرکت های دزد و از خدا بی خبر بابت هر گیگ 9 هزار میگیرن
به امید روزی که کل شرکت های خصوصی ورشکست بشن
speedtest.ir
من تا حدودی با نظر شما موافقم ولی با سابقه ای که از شرکت مخابرات سراغ داریم بعد از اینکه شرکتهای خصوصی از دور خارج شدند و رقابت به خودی خود از بین رفت بعید میدونم مخابرات کیفیت رو حفظ کنه خدا کنه که نظر شما درست باشه ولی رقابت وقتی به نفع مشتری میشه که سالم باشه نه انحصار.
جایی خوندم که از تردد نمایندگان شرکت های پاپ به مراکز مخابراتی جلوگیری میشه و این خودش بوی انحصار میده.
ازهمین سایت و 1 سایت دیگه تست گرفتم نتیجه این بود ..بنظر دوستان چی هست؟
![]()
Last edited by mani32; 03-02-2010 at 19:04.
سلام دوست عزیز
خدمت شما
تست پینگ :
سرعت دانلود فیکس روی 14 نه بیشتر نه کمتر
سرعت آپلود هم روی 4
تا اینجا - یعنی حدود 2 روز - من بصورت نسبی راضی بودم یعنی اگه با بقیه شرکت ها مقایسه کنیم چیزی کم نداره فقط خداکنه که سرعت بالای 128 رو هم ارائه بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)