تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 1049 اولاول ... 2430313233343536373844841345341034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کابل HDMI رو باید جداگانه خرید. فقط موقع خرید دقت کنید که ورژن 1.3 باشه. چون هم سرعت انتقال اطلاعاتش بیشتره و هم فرمتهای جدیدتر رو پشتیبانی می کنه. ورژن کابل رو روی بسته بندی مینویسه. من کابل رو که روش ساخت ژاپن نوشته بود با طول 1.2 متر از هایپر استار خریدم ۲۲۰۰۰ تومان.

در آغاز فعالیت ragbar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    با عرض معذرت بابت سوال غير تخصصي
    ورودي و خروجي HDMI براي افزايش كيفيت تصويره؟چون خروجي و كابل جداگانه ويدئو به تلويزيون روي دستگاه وجود داره..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باسلام
    ببخشيد آمپلي فايري وجود نداره كه ورودي صداي اپتيكال داشته باشه؟
    من رفته بودم شهرستان آمپلي فاير با مارك مارشال ديدم كه قيمتش 180 تومن بود ولي فروشنده چيزي از ورودي صداي اپتيكال نميدونست.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کاربر گرامی omidnejat
    دوست عزیز!
    من 3378 رو از فروشگاه هایپر استار (بزرگراه ستاری- بلوار فردوس غربی- انتهای بهار جنوبی) خریدم. تلفنی جواب نمی دن. ولی شماره رو اگه خواستی میتونی از ۱۱۸ بگیری (متاسفانه من شماره اش رو ندارم).

کاربر عزیز ragbar77
    کابل HDMI یه کابل استاندارده که برای انتقال همزمان صدا و تصویر با کیفیت HD و یا Full HD استفاده میشه. البته ورژن 1.3 کیفیتهای بالاتر از Full HD رو هم ساپورت میکنه که هنوز تو دستگاه های پخش خونگی ، عمومی نشده.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من سینما خانواده سامسونگ دارم که روی ال سی دی دادن. حالا دی وی دی رو میزارم میخوام فیلم رو اسکن کنه قسمت هاش رو ببینم بعد از اونجا که میخوام اجرا کنم ولی نداره انگاری؟؟؟ اخه این همه دکمه این امکان رو نداره که واجب هستش؟؟؟ مدل سینما خانواده من th-tz225 هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من تلویزیون lg lh500 رو خریدم ولی هنوز نصبش نکردم حالا سینما چی بخرم براش؟
    فیلیپس 3378 رو قیمت گرفتم 580 گفت. میشه از هایپر استار تلفنی خرید؟ برای شهرستان میخام.
    ال جی به نظرتون چطوره. راستش قبلا یه پخش 3 دیسک ال جی داشتم از این سه تیکه ها از روز اول ایراد داشت آخرش هم بعد از 3 بار تعمیر در نمایندگی بی خیالش شدم. الان هم خیلی میترسم ال جی بخرم.

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

فیلیپس 3378 رو قیمت گرفتم 580 گفت. میشه از هایپر استار تلفنی خرید؟ برای شهرستان میخام

580 تومنننننننننن !!!!!!!! مطمئنی 3378 بود ؟! امکان نداره اینقدر گرون باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام حذمت دوستان
    من قصدخرید تلویزین شارپ دارم به نظرشما کدام سینمای حانکی بحرم سونی900یافیلیپس3378یا3578؟
    1.usbدر این2مدل فیلمAViدوربین راساپودت میکنه؟
    2.ببخشید فیلم dvdرا باچه فرمتی میتوان درusb1GIGریخت تاقابل دیدت در سینمای خاتکی باشد
    منتظر جوابم ممنونم

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

دوستان سلام
    من تلویزیون lg lh500 رو خریدم ولی هنوز نصبش نکردم حالا سینما چی بخرم براش؟
    فیلیپس 3378 رو قیمت گرفتم 580 گفت. میشه از هایپر استار تلفنی خرید؟ برای شهرستان میخام.
    ال جی به نظرتون چطوره. راستش قبلا یه پخش 3 دیسک ال جی داشتم از این سه تیکه ها از روز اول ایراد داشت آخرش هم بعد از 3 بار تعمیر در نمایندگی بی خیالش شدم. الان هم خیلی میترسم ال جی بخرم.

من هم LH500 رو دارم.
    به نظر من سینما ال جی نگیر من سینما خانگی LG LH777 دارم از روز اولی که گرفتم گیر داشت. بعد از کلی بدو بدو و تلفن زدن یه دستگاه آوردن که اونم کار نکرد. دوباره کلی دنبالش رفتم آخرم بعد از یه هفته یه دستگاه دیگه آوردن که سالم بود ولی صدای جالبی نداره(در صورتی که افکت های صدای دستگاه اولی عالی بود).

من فکر میکنم محصولات LG از لحاظ تکنولوژی چیزی کم ندارن ولی از قطعات بی کیفیتی درشون استفاده شده که زود خراب میشن.(لااقل اون محصولات LG که به ایران وارد میشن اینجورین).

10. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام حذمت دوستان
    من قصدخرید تلویزین شارپ دارم به نظرشما کدام سینمای حانکی بحرم سونی900یافیلیپس3378یا3578؟
    1.usbدر این2مدل فیلمAViدوربین راساپودت میکنه؟
    2.ببخشید فیلم dvdرا باچه فرمتی میتوان درusb1GIGریخت تاقابل دیدت در سینمای خاتکی باشد
    منتظر جوابم ممنونم

3378 با توجه به قیمتش دستگاه بسیار خوبیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •