وریا شرمنده که فعلا نیستم یه مشکلی دارم ایشا الله بعد از عید( 9 فروردین).از اون موقع آموزشایی که به صورت فیلمن رو به صورت pdf میکنم و میزارم . اگه کسی این کارو شروع کنه تا اون موقع منم کمک میکنم.
فعلا![]()
وریا شرمنده که فعلا نیستم یه مشکلی دارم ایشا الله بعد از عید( 9 فروردین).از اون موقع آموزشایی که به صورت فیلمن رو به صورت pdf میکنم و میزارم . اگه کسی این کارو شروع کنه تا اون موقع منم کمک میکنم.
فعلا![]()
Last edited by NINJA0098; 17-03-2010 at 14:35. دليل: جلوگیری از پست جدید
سلام به نینجای عزیز و باقی دوستان.
نینجا جان فکر نمی کنم بشه تغییری در لباسها داد حالا باز هم روش کار می کنم.
فیلم هائی که می خوام قرار بدم مربوط به سازنده های گیرز او وار است و کار درست هستن و یکسری دیگه هم کنارش هست که مربوط به یودیکی و انریل هست ببخشید که دیرآپلود می کنم.
موفق و پیروز باشید.![]()
محمد جان واقعا ممنونم
امتحان مي كنم
رو 7 خوب جواب داد
دوستان کسی می دونه معنیه واژه Spawn در بازی سازی چیه؟
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
اگه کسی لطف کنه و آموزش کار کردن با Actorx رو بزاره ممنون می شم !!
سلام
منم اين مشکل رو دارم،هر کار مي کنم ارور ميده از اساتيد مي خوام که يه راهنماي بکنن::اگه اين پست مشکل داره عذر مي خوام::آخه با گوشيم دارم تايپ مي کنم
با تشکر
Last edited by aliscan; 18-03-2010 at 18:02.
سلام به دوستان عزیز.
سوال شده بود درباره ی ActorX اولا این پلاگین برای تبدیل مشهای شما برای استفاده داخل UDK است و اگر آخرین UDK رو داشته باشید آخرین پلاگین ها رو هم داخلش هست و برای استفاده باید داخل پلاگین های 3dmax,maya,Xsi بریزید و بدش کارکتر یا هر چیز دیگری که می خواهید توسط ActorX داخل UDKوارد بشه رو اکسپورت می کنید ولی فرقش اینجاست که مشها و ریگها رو دسته بندی می کنید که داخل UDK هم راحت باشه و باگ نداشته باشه.آموزش رو هم چند روز دیگه قرار می دهم.
موفق باشید.![]()
سلام، اگه یه نگاه به تاپیک انداخته بودی این سوالو نمی کردی. با این همه شما این پست ها رو بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مشکلت حل شد که هیچ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه نه به همون سوالای پست اول جواب بده که حلش کنیم.
Spawn فکر میکنم البته طبق ترجمه هام معنی قرار دادن و ایجاد کردن است![]()
راستی دوستانی که عجله دارن و خودشون هم می تونن ترجمه کنن به اینجا برن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی آقای tovamohammad سوال دوستان ربطی به DXT و Texture و سایز آنها نداشت مربوط به مشها و ریگ بندی می شد که داخل ActorX است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
سلام Veria جان. می شه یه توضیحی راجع به ریگ بندی بدی. خیلی ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)