من امروز با صدای مشتری تماس گرفتم گفته شد که می توانید ef7 را با تندر 90 تعویض کنید البته این را هم گفت که ایران خودرو اعلام کرده که ef7 ثبت نامی آبان را تا آخر بهمن تحویل می دهد.
من امروز با صدای مشتری تماس گرفتم گفته شد که می توانید ef7 را با تندر 90 تعویض کنید البته این را هم گفت که ایران خودرو اعلام کرده که ef7 ثبت نامی آبان را تا آخر بهمن تحویل می دهد.
با دگانه سوزش؟ یا تک سوزش؟
کدوم نوع ال 90؟
راستش من زیاد با بنزین نرفتم که بخوام آمار بگیرم ، اما دوستام بین 12 تا 10 لیتر رو برای شهر گفتن که کاملا به نوع ترافیک بستگی داره
واسه جاده هم 6-7 لیتر رو
L90 هم مگه دوگانه سوز داره؟
بلی بلی
چرا نباید داشته باشم وقتی بنز دوگانه داشتیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داره جالب میشهبلی بلی
چرا نباید داشته باشم وقتی بنز دوگانه داشتیم
این خنده دار ترین خبر ممکن بود .مرسی از گفتنش.دی
بنز دوگانه که که من مدل NGT رو فقط میشناسم و دیگه به جز اون چیزی ندیدم تو ایران مگه اینکه خودشون گازسوز کرده باشن
ولی مشخصات L90 رو که دیدم زده با گاز 214 کیلومتر میره مسلما وقتی پای عمل برسه فکر کنم 180 تا بیشتر نشه با گازش بری
تولیدشون خیلی محدوده
من که تا حالا تو جایگاه یا خیابون ندیدم
حالا بگذریم تاپیک به بیراهه نره!
من یه بار بعد حذف یارانه ها خالی بود پر کردم 22 کیلو جا شد.!!!
خر پر نمیزد اونجا (ابهر) فکر کنم فشارش زیادی بالا بود
قیمتشم فکر کنم 8600 تومن شد![]()
هر پمپ گازی که خلوت تر باشه فشار اون بیشتره و هر پمپ گازی که شلوغ باشه فشار کمتر
بارها تست کردم همین پراید رو وقتی خالی بوده تو پمپ های خلوت 11 متر مکعب زدم و بوده که 6 متر مکعب هم زدم
پمپ گازهایی که در شهرستان ها هستند وقتی میری نفر اول هستی و خودتی و خودت و فشار گاز چون جریان نداشته بالاترین حد ممکن رو داره و مخزن CNG رو خیلی خوب پر میکنه
البته به خیلی عوامل بستگی داره ، اگر درصد هوا نسبت به گاز بیشتر باشه شما بیشتر گاز میزنید و اگر سنسور دستگاه مورد پیدا کنه بازم همینجور میشه در عمل باید دیدی چقدر ماشین راه میره ، مثلا با 22 کیلو حداقل حداقل باید 400 کیلومتر رو طی کنید ولی وقتی توجه مکنید میبینی از حالت عادی هم مسافت کمتری طی شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)