سوال 2: 2sinx+3cosx=0 در بازه [2p , صفر) چند جواب دارد؟
1) 1
2) 2
3) 4
4) 3
گزینه 2
سوال 2: 2sinx+3cosx=0 در بازه [2p , صفر) چند جواب دارد؟
1) 1
2) 2
3) 4
4) 3
گزینه 2
Last edited by shabeashegha; 23-01-2010 at 20:11.
سوال سوم:
حاصل عبارتکدام است؟
1) tan3xtanx
2) cot3xtanx
3) cot3xcotx
4)tan2xtanx
جواب گزینه 1
راه حلش رو بی زحمت بهم بگین![]()
سوال بعدی:
حاصل عبارتکدم است؟
1) 1
2) 0
3) 2
4) 1-
جواب گزینه 2 (اینم مثل قبلیها راه حلش رو میخوام بدونم)
Last edited by shabeashegha; 23-01-2010 at 19:55.
سوال بعدی :
معادلهدر فاصله [ p , 0] چند جواب دارد؟
1) 4
2) 3
3) 2
4) 1
جواب گزینه 2(لطفا راه حلشو فراموش نکنید![]()
سوال آخر :43:
تعداد جوابهای معادلهدر بازه (2p ,صفر] کدام است؟
1) 1
2) 2
3)3
4)4
جواب گزینه 4
بازم مثل قبلیها ....
سلام
ماشا الله دل پری داشتید ... !
جواب سئوال اول :
توی حل اینگونه سئوالات رسم شکل خیلی کمک می کنه ...
جواب سئوال دوم :
اگه بخواید این معادله رو ساده کنید به رابطه ای می رسید که نمی تونید براش یک کمان ( زاویه ) رند و مناسب پیدا کنید ، بهترین روش برای حل اینطور سئوالات استفاده از نمودار رابطه ها هست ، در سئوال بالا اگه 3Cos X رو ببرید به طرف دیگه ی تساوی ، رابطه ای به شکل زیر ایجاد میشه :
با رسم نمودارهای " 2Sin X " و " 3Cos X - " می تونید ریشه های معادله رو پیدا کنید که درواقع نقاط تلاقی این دو نمودار در دستگاه مختصات هستن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب سئوال سوم :
به رابطه هایی که در پایین جواب نوشتم دقت کنید ...
جواب سئوال چهارم :
ویرایش : متاسفانه در خط آخر جواب به جای Cos 40 نوشتم Cos 50 ، شرمنده ... ، جواب اصلی Cos 40 بدست میاد ولی باز فرقی برای جواب نهایی نمی کنه ...
توی سئوالاتی که برای نسبتهای مثلثاتی ضریب قرار داده شده ( مثل رادیکال 3 در اینجا ) بهتره که اول سعی کنید اون رو ضریب رو به صورت یک نسبت مثلثاتی بنویسید و اگر امکان نداشت ، بعد به سراغ راههای دیگه برید ...
سئوال بالا رو می شد راحت تر هم حل کرد ، مثلا بعد از ساده کردن رابطه ی 1 ، اگر سینوس 60 درجه رو جاگذاری کنید جواب نهایی خیلی راحت پیدا میشه ...
جواب سئوال پنجم :
برای قویتر شدن در حل این سئوالات توصیه میکنم قسمت مثلثات کتاب حسابان رو بخونید ، اکثر سئوالات شما در مورد همون مباحث هست ...
در مورد سئوال آخر ، کمان Cos رو در مخرج مشخص نکردید ، اگه اون رو مشخص کنید مطمئن تر میشه جواب داد ...
موفق باشید ...
Last edited by Mahmood_N; 24-01-2010 at 13:57.
سلام .
آقا واقعا ازت ممنونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم . خیلی عالی توضیح دادی . البته باید از زحمات محمد امین هم تشکر کنم که اونم راهنمایی های خیلی خوبی کرد.
اره راستش دلم بدجوری پر بودآخه میدونی امروز نشستم تست هندسه و مثلثات زدم نزدیکای ساعت 4 دیگه مغزم آب پز شد بس که فکر کردم
جالبه که هر چی سعی کردم از فرمولای خود کتاب درسی این تستارو حل کنم تستش مقاومت میکرد . خلاصه دست به دامن شما شدم.
بازم ازت ممنونم
سلام
پس تنها به ازای :
K = 1 , 2 جوابها قابل قبول هستند .
داریم :
در نتیجه :
بعد از ساده کردن داریم :به ازای k های زیر x قابل قبول هست :
k = 0 , 1 , 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)