پی نوشت:
htc hd mini رو با cpu 1 گیگا هرتز snap dragon به یاد داشتم که باعث شد قیمت بالاتری رو ملاک قرار بدم ...
شرمنده دوست عزیز این گوشی نهایت 400 تا 450 خواهد بود
پی نوشت:
htc hd mini رو با cpu 1 گیگا هرتز snap dragon به یاد داشتم که باعث شد قیمت بالاتری رو ملاک قرار بدم ...
شرمنده دوست عزیز این گوشی نهایت 400 تا 450 خواهد بود
سلام به همگیچند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنونماین گوشی ساخت کدوم کشوره؟مقدار نگهداری باتری اون در حالت استفاده معمولی و استفاده سنگین چطوره؟ (لطفا اگه خودتون تست کردین بگین واز مطالب سایت gsmarena و غیره استفاده نکنید)جهتی گوشی از نوع چهار جهتی یا مثل i900 هستش؟ضبط صدا، برام خیلی مهمه به نظرتون، میکروفن گوشی صدا رو خوب ضبط میکنه؟از نظر خوش دستی چطوره؟بالاخره ما نفهمیدیم گارانتی اصلی سامسونگ اسمش چیه، آیا با گارانتی یا بدون گارانتی فرقی داره؟ به طور مثال اگر بوت لودرگوشی دچار مشکل بشه جزو گارانتی محسوب میشهبنظرتون از علائدین بخرم یا بازار موبایل ایران؟اگه دوستان مشکل خاصی ازش دیدن لطف کنن بگن؟در آخر اگر به هنگام خرید نکته ای بنظرتون میرسه بگین؟ببخشید اینقدر طولانی شد پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
ساخت کره هست کلا گوشی های لمسی و سری امنیا ساخت کره جنوبی هستن
من برادر بزرگترشو دارم باطریشون محشره در حالت استفاده زیاد خوب جواب میده باطری
مثل اس 8000 هست
کلا میکروفون و اسپیکر گوشی های سامسونگ کیفیتی باورنکردنی دارن
خوش دستی بستگی به بزرگی یا کوچیکی دست خودتون داره
گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست
با گارانتی بگیر بهتره
دقت کن لیبل قرعه کشی هم حالا که میخری تو جعبش حتما باشه
مبارکت باشه
coreplayer را که از سایت گرفتم نه cab داره نه exe این چطور باید نصب کنم تو فولدرش که می رم هیچ فایل اجرایی نداره ٔ .
کسی نرم افزار گارمین رو داره یا لینکی می شناسه؟ و یا
نرم افزاری برای تماس تقلبی برای وین 6.5 هست fake call هستش اسمش درسته؟
راستی نرم افزاری به عنوان منشی تلفنی هم داریم برای وین 6.5؟
اصلا ماهیگیری یاد بدین!
کجا می تونم نرم افزارهای وین 6.5 پیدا کنم ؟
همه نرم افزارهای روی این گوشی نصب می شن؟
Last edited by saeedfweb; 05-04-2010 at 16:41. دليل: سئوالم نصفه و نیمه بود
من میخوام این گوشی رو با گارانتی پارسه بخرم. آیا کسی میداند که این گارانتی خارج از ایران نیز سرویس میدهد یا فقط داخل ایران است؟ دلیلش هم اینه که من به زودی برای تحصیل به استرالیا میخوام برم.
منم امروز این گوشی رو خریداری کرد به قیمت 290 تومن با گارانتی پارس مایکروتل + یه رم کلاس4 8گیگ توشیبا به قیمت 20 تومن
منظورت از لیبل همون هلوگرامی که روی کارت گارانتی خورده هست؟
سلام.
این گارانتی داخل ایران هم خدمات نمیدهد چه برسه به خارج از ایران.
کلا" شرکتهای ایرانی نمایندگی برای خدمات خارج از ایران ندارن.(البته تا جایی که من اطلاع دارم.)پارسه که دیگه کلا" فقط یک کارته که تو بازار به قیمت 5 تومن به فروشنده ها فروخته میشه.اگر رو کارتش رو بخونی متوجه عرض بنده میشید که چرا میگم تو ایران هم خدمات نمیده.
سلام.
نرم افزار گارمین صفحه 8 یا 9 تاپیک جی پی اس هست میتونید دانلود کنید.برای Fake Call و منشی تلفنی هم همون ورژنی که هست باید رو 6,5 جواب بده.تست کنید اگر نشد بفرمایید تا دوستان کمک کنن.![]()
[QUOTE=AryanLand;4816022]سلام.
این گارانتی داخل ایران هم خدمات نمیدهد چه برسه به خارج از ایران.
کلا" شرکتهای ایرانی نمایندگی برای خدمات خارج از ایران ندارن.(البته تا جایی که من اطلاع دارم.)پارسه که دیگه کلا" فقط یک کارته که تو بازار به قیمت 5 تومن به فروشنده ها فروخته میشه.اگر رو کارتش رو بخونی متوجه عرض بنده میشید که چرا میگم تو ایران هم خدمات نمیده.
خوب اگه گارانتی پار مایکرتل رو بگیرم چه طور؟ نکنه شما میخواین بگید گوشی های سامسونگ گارانتی بین الملل ندارند اصلا؟
دوستان ببخشید اگه بی ربط سوال می کنم من برنامه هایی که از طریق pc نصب می شن مشکلی ندارم اما برنامه هایی که باید روی گوشی بریزی تا نصب شن توی گوشی نمی شناسه یه فایل html و چند تا فایل دیگه هست که هیچ کدومشون exe نیستن خواهش می کنم یکی به من کمک کنه من توی نصب فارسی ساز و core player به این مشکل برخوردم . ایراد از فایل ها نیست چون بقیه راحت نصب کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)