نه خوب اون دوستمون که میگن با رتبه های مثل هم من بدتر قبول شدم منم میگم شاید شاید به خاطر معدل بوده
من خودم جایی که قبول شدم رو باورم نمیشه ولی فکر می کنم معدل خوبم توش تاثیر داشت
نه خوب اون دوستمون که میگن با رتبه های مثل هم من بدتر قبول شدم منم میگم شاید شاید به خاطر معدل بوده
من تا حدودی این نوشته ها را تائید میکنم .
اما این را هم اضافه می کنم که همه این طوری نیستند که سال بشینند و بخونند و رتبه بهتری از این که امسال اوردن بیارن .
ولی هستند کسایی که اراده ای مثل پولاد دارند .
حالا خوب این قضیه را گوش کنید تا متوجه بشید اراده یعنی چی ؟
من یکی از دوستام سال 81 رشته تجربی کنکور داد و ربته اش شد 3000 منطقه 2 ( یعنی رتبه عالی اون زمان . چون اونوقت از هر 15 نفر یک نفر وارد دانشگاه میشد . نه مثل الان که از هر 2 نفر یک نفر وارد میشه . اونموقع رقابت بسیار سنگین بود)
اما انتخاب رشته نکرد !!!!!!!
و حسابی نشست و خوند .
سال 82 رتبه اش شد 1500 ( ربته عالی . یعنی هر کسی این رتبه را می اورد بدون شک انتخاب رشته میکرد و داروسازی و دندانپزشکی و فیزیوتراپی را حتما می اورد .)
اما انتخاب رشته نکرد !!!!
سال 83 رتبه اش شد 500 . بلاخره با سرزنش هایی که بهش شد مجبور شد انتخاب رشته کنه و بلاخره به ارزوی خودش رسید و پزشکی قبول شد .
چون ارزوش قبولی توی رشته پزشکی بود .
بهش اونموقع گفتم برای چی 1500 اوردی انتخاب رشته نکردی ؟
گفت درسته من قراره 4 سال توی دانشگاه عشق و حال کنم و بلاخره این 4 سال تموم میشه . اما بعدش من قراره یک عمر با این رشته زندگی کنم !
میخوام بگم این طور ادمهایی هم وجود دارند .
----------------------------------
یک نمونه دیگه این که یکی از دوستام کامپیوتر پیام نور شهر خودش قبول شده بود .
یک سال مرخصی گرفت و نصف و نیمه نشست خوند همون رشته کامپیوتر پیام نور شهر اطراف قبول شد
یعنی یک سال خودش را عقب انداخت با این کارش . چون دوباره اومد و توی شهر خودش کامپیوتر پیام نور را ادامه داد .
Last edited by mahdi7610; 10-09-2009 at 22:08.
دوست عزیز من فرانسه را میدونم که مدرکه همه ی دانشگاها را قبول داره.
اول اینکه مبارکتون باشه و نوش جونتوننه خوب اون دوستمون که میگن با رتبه های مثل هم من بدتر قبول شدم منم میگم شاید شاید به خاطر معدل بوده
بعد اینکه میشه بگید معدلتون چند شد؟
من معدلم 18/63 بود
با 3400 منطقه 3 کامپبوتر فردوسی قبول شدم
این طوری هم نیست که معدل باعث بشه دوستمون با رتبه 9 هزار اولویت 100 را قبول بشه .نه خوب اون دوستمون که میگن با رتبه های مثل هم من بدتر قبول شدم منم میگم شاید شاید به خاطر معدل بوده
ربته 9 هزار توی منطقه 2 رتبه بدی محصوب نمیشه .
من احتمال خیلی زیادی میدم انتخاب رشته خوبی نداشته .
آره موافقم انتخاب رشته از همه مهم تره ولی گفتم تاثیر معدل رو هم در نظر بگیرن
من دوستم با رتبه 1700 منطقه 3 کامپیوتر مثلا رشت قبول شد درسته که روزانست من شبانه ولی خرج های یک شهر دور از شهریه شبانه بیشتره
البته من با 3 تا مشاور انتخاب رشته کردم
اگه بشه 9000 منطقه 2 رو با 6000 منطقه 3 مقایسه کرد پس منم بد انتخاب رشته کردماین طوری هم نیست که معدل باعث بشه دوستمون با رتبه 9 هزار اولویت 100 را قبول بشه .
تازه من دلم خوش بود معدلم شده 18/36![]()
مطمئن باشید نصف بیشتر شانس قبولی بستگی به انتخاب رشته داره .
بیشتر از این که به رتبه اتون نگاه کنید که من ربته ام خوب بوده فلان شهر و فلان رشته قبول نشدم . اما دوستم با فلان ربته و فلان شهر قبول شده ، به انتخاب رشته نگاه کنید .
باور کنید نصف بیشتر شانس قبولی به انتخاب رشته خوب و اگاهانه هستش .
نمیدونم چرا هیچ کدومتون به انتخاب رشته اتون نگاه نمیکنید و همش به رتبه اتون نگاه می کنید .
آخه من دلم خوش بود خوب انتخاب رشته کردمنمیدونم چرا هیچ کدومتون به انتخاب رشته اتون نگاه نمیکنید و همش به رتبه اتون نگاه می کنید .
کللی روش وقت گذاشتم...
ولی خب مشاور و اینا هم که نداشتم کمک بگیرم شایدم شما راست میگید تو اتخاب رشته لنگیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)