من خیلی با wi-fi توی اینترنت میرم.میخواستم ببینم توی محیط اینترنت این گوشی کار باهاش آسونتره یا n97????
من خیلی با wi-fi توی اینترنت میرم.میخواستم ببینم توی محیط اینترنت این گوشی کار باهاش آسونتره یا n97????
من نگفتم سرعتش پایینه گفتم در صورت نصب برنامه های زیاد که برای رفع باگهاش هست سرعتش بایین میاد تازه اونم در بدترین شرایط(رم پر برنامه های هچل هفت که با ویندوز زیاد همخوانی ندارن وچوب لای چرخش مزارن)
در مورد مطلب بعدی هم من خیلی از ppc خوشم میاد اگه نمیومد که الان x6 داشتم.به خاطر همونم موندم touch 2 بخرم یا x6...
اون نظراتی هم که دادم با اطمینان گفتم چون برادرم x6 داره و پسر داییم تاچ2.
آخه اونجا گفتن که تا 16 گیگ هم پر کنی چیزی نمیشه ولی خب مقوله ی برنامه و همخوانی با ویندوز جداست...
خب تو که احتمالا با جفتشون کار کردی کدوم بهتره؟ کلی، نه مثلا از نظر دوربین و... کلا کدوم به نظرت بهتر اومده؟! منم بین این دوتا و vivaz موندم بد!
اگه واقعا بدون برنامه های ppc خابت نمیبره همون تاچ2 خوبه.
ولی خوداییش تاچ x6 16g یه چیز دیگست ومن بیشتر با این گوشی حال می ورزم.
ولی خوب اون امکاناتش خدا ست بعد تاچ و دوربین این یکی ...
البته x6 وکلا سیمبین هم برنامه هاش خوبه و کسی مث منو راه میندازه.بخاطر همینم بیشتر به x6 تمایل دارم.در کل چیز جدیدی برای گفتن ندارم تقریبا همه چیز تو صفحات قبل بررسی شده...
دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــان یه سوالی به نظر شما تا چندین هفته ی آینده قیمت این گوشی میا پایین؟؟؟
الان با گارانتی اصلی 390 هزاره که زیاده....![]()
احتمال افت قیمت داره ولی نه اینجوری که یکدفعه بشه 300 تومن من گوشیو 415 با گارانتی اصلی گرفتم و تا الان که دو ماه از خریدم و اگه قصد خریدنش رو داری بخر 30- 40 هزار تومن بالا پایین دیگه خیلی مهم نیست مطمئن باش اگر خیلی صبر کنی تا بیاد پایین ممکنه از یک گوشیه دیگه خوشت بیاد که باید منتظر پایین آمدن ان بمونی![]()
عجب سرگذشتی داشتی رضا صفر دو یک یک دو صفر![]()
گفته اند انتظار فرج از نیمه خرداد کشم ولی من میگم انتظار قیمت از نیمه خرداد کشم!
افت قیمت این گوشی متاسفانه یکم بغرنج شده این گوشی با گارانتی اصلی تا 365 اومده بود ولی چون واردات گوشی تو بازار خیلی کم شده به ندرت شاهد افت قیمتیم. تو مغازه ها هم تک و تک یکی دوتا وجود داره احتمالا از بعد 15 خرداد وضعیت فرق خواهد کرد
سایت هاش مشهور فروشنده این گوشی قیمتهای متفاوتی برای این گوشی ارائه دادند دوسایت معروف که یکی دیجی کالاست که همیشه قیمتاش گرون تره واسه سر کیسه کردن گوشی رو با گارانتی اصلی زده 389تومنو با گارانتی 18 ماهه پارسه(بیخودیه) 379تومنه که هر دو مورد با کیف مجانی گلا و ارسال مجانی فروخته میشه و تو سایت گوشی شاپ زده با گارانتی اصلی 395 و با پارسه 375تومنه اونم با یک کیف یا کارت خوان یا بلوتوث دانگل مجانی و هزینه پست هم 3 تومنه.
چند روز دیگه افت قیمت رو خواهیم دید بخصوص تو گوشی شاپ
سایت گوشی شاپ همیشه قیمتاش معقوله و ارزون تر از دیجی کالا ولی تو این مورد مشکوکه!!!
کسی جوابی نداشت؟؟؟؟![]()
سلامکسی جوابی نداشت؟؟؟؟![]()
شک نکن این گوشی بهتر از ان97 برایه اینترنت هست اونم فقط بخاطر نوع تاچش.که وبگردی رو راحتتر میکنه![]()
سلام بچه ها.توروخدا کمکم کنید.هرچی که بلوتوث میکنم نمیتونم سیو کنم.تو فایل ونجر هم هرچی میگردم پیداش نمی کنم.اگه درست نشه گوشیو میفروشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)