یک عکس از کارتن و متعلقاتش بگیر ممنون . نرم افزار روش هست یا نصب کردی و اینکه اگه نصب کردی چطوری نصب کردی به نت وصل شدی؟
یک عکس از کارتن و متعلقاتش بگیر ممنون . نرم افزار روش هست یا نصب کردی و اینکه اگه نصب کردی چطوری نصب کردی به نت وصل شدی؟
سلام به نينجاي عزيز
مبارك باشه
خوشم مياد هميشه به روز هستي
ميكم كه يه لطفي كن قيمت+جايي كه ان٩٠٠ رو خريدي به ما هم بكو
البته جسارت نباشه ولي با يه مكافات رفتم اج دي٢ خريدم اصلا خوشم نيومد ازش.
ميخوام امروز فردا ردش كنم برم ان٩٠٠ بخرم
دستت درد نكنه
منظورت اینه که تو آپدیت این قابلیت به گوشی اضافه می شه؟
این مسئله رسمیت داره یا فقط یه شایعهست؟
..........
آره
سلام
ببینم اگه سی دی تو پکش نداره یعنی نمیشه به که کامپیوتر وصل کرد یا اصلا نیاز به برنامه نداره برای وصل شدن
اگه میشه صدا تو هدفنشو نسبت به n95 8gb بگی ممنون میشم البته اگه مشکلی نداره![]()
he first thing that you'll notice about the Maemo OS is that unlike most other smartphone OSes out there it is only works in landscape mode. The telephony and the Blocks game are the only parts of the UI that can work in portrait mode. The good news is that Nokia are already working on a firmware upgrade that should enable portrait mode throughout the interface. It should be coming to the market before the end of the year and we'll do everything we can to update our review once it becomes available
منبع gsmarena
با همون pc suite به کامپیوتر کانکت میشه.
در مورد صداش هم عزیز چند صفحه قبل گفتم که صداش عالیه.
این گوشی تو هدفون از iphone 3gs بهتر عمل کرده حالا شما میگی با n95 8gb مقایسه کنم.
صداش تو هدفون واقعا زیاده در حالی که تو بعضی موزیکهای با کیفیت صداشو بیشتر از نصف ولوم نمیتونی زیاد کنی.
اگه تا آخر بزاری صداشو واقعا کر کننده میشه.
تو تست موزیک gsmarena.com هم دینامیک رنج و ... کولاک کرده.
اینم لینکش که تو ریویو امنیا پرو:
phonearena.com هم تو قسمت مولتی مدیا و sound کوالیتی بهش از 10 نمره 9.5 داده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)