تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 114 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

خوب دوستان منم بازیرو تمام کردم
    خیلی قشنگ بود و امیدوارم ادامه پیدا کنه البته ایندفعه گرافیکشو بالاتر ببرن بنظرم بهتر میشه
    بازی مخلوطی از بازی های GOW .POP. DMC . SHADO OF THE CLOSSOSS . و چندین بازی دیگه بود البته بیشتر غول هاش مثل همون ماره که زیره شن میره کاملا برگرفته از بازی زیبای SHADO OF THE CLOSSOSS بود ...
    بهرحال جای همچین بازی رو پی سی خالی بود و بخوبی تونسته بودن بازی این بازی هایی که گفتم بصورت جالبی باهم مخلوط کنن من که خیلی لذت بردم
    همینطور جنگ هاش خیلی زیبا و بعضی مراحلش هم واقعا کشتن غول هاش مشکل بودن البته تا فهمیدن راهه حل کشتنش....
    Last edited by rezadevilmaycry; 08-10-2010 at 15:45.

2. این کاربر از rezadevilmaycry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

راستی دوستان من یه سوال فنی دارم که ممکنه جاش اینجا نباشه...
    دلیل ناهماهنگی صدا وتصویر تو بعضی بازیها چیه؟؟؟
    من بازیهای خفنی مثل کرایسیس و کرایسیس وارهد رو بدون مشکل وروان بازی کردم ولی تو این بازی وچند تا دیگه این مشکلو دارم...
    تو چند تا بازی هم که اصلا صدا نداشتم...مثل پروتوتایپ وکال اف خوارز و...(شرمنده اسمای فارسی رو نوشتم)
    (ببخشید تو این تایپک سوالمو مطرح کردم...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان قسمتی که باید عنکبوت بزنیم من هر چی سنگ میزنم رو یخ و عنکبوت میزنم نمیمره کسی کمک میکنه

5. این کاربر از alex666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان قسمتی که باید عنکبوت بزنیم من هر چی سنگ میزنم رو یخ و عنکبوت میزنم نمیمره کسی کمک میکنه
    اگر اون قسمتی رو میگید که از سقف هم یک جانور با بازوهاش سکو رو بلند می کنه و در زیر عنکبوت بزرگه هست که اونجا اصلآ نباید بکشیدش...فقط وقتی سکو از بازوهای جانور رها شد و عنکبوت افتاد رو زمین شما باید سریع خودتون رو به لبه ی یکی از دیوارها برسونید تا در نبود عنکبوت ازش رد بشید...(شما فقط زمانی میتونید عنکبوت رو نابود کنید که قدرت زنجیر رو داشته باشید)
    بازم اگر یه عکس از جایی که هستی بزاری راحتتر میشه کمک کرد

7. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

راستی دوستان من یه سوال فنی دارم که ممکنه جاش اینجا نباشه...
    دلیل ناهماهنگی صدا وتصویر تو بعضی بازیها چیه؟؟؟
    من بازیهای خفنی مثل کرایسیس و کرایسیس وارهد رو بدون مشکل وروان بازی کردم ولی تو این بازی وچند تا دیگه این مشکلو دارم...
    تو چند تا بازی هم که اصلا صدا نداشتم...مثل پروتوتایپ وکال اف خوارز و...(شرمنده اسمای فارسی رو نوشتم)
    (ببخشید تو این تایپک سوالمو مطرح کردم...)
    توی این بازی که دقیقا نمیدونم ولی توی خیلی از بازیها ناهماهنگی صدا و تصویر به خاطر ضعف سیستم میتونه باشه...چون پردازش گرافیک بازی به عهده GPU و پردازش صدای بازی به عهده CPU و کارت صداست این وسط اگه شما گرافیکت ضعیف باشه خروجی صدا وتصویر با هم هماهنگ نمیشه...
    در ضمن در بازیهایی که بالا نام بردی با کاری که توی این پست گفته مشکلت حل میشد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی این بازی رو خبر ندارم خواستی یه تستی بزن اگر جواب داد حتما بگو تا بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند

9. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مشکله من در اجرای بازی حل شد.الان تو کشتن اون اژدها گیر کردم.(اسمش یادم نیست)
    بار اول و دوم با بمب میندازمش.اما بعدش رو زمینه.اونجا باید چی کار کنم؟همین طوری معمولی بزنمش؟

11. این کاربر از Torch Bearer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

مشکله من در اجرای بازی حل شد.الان تو کشتن اون اژدها گیر کردم.(اسمش یادم نیست)
    بار اول و دوم با بمب میندازمش.اما بعدش رو زمینه.اونجا باید چی کار کنم؟همین طوری معمولی بزنمش؟
    اره عزیزم همینکارو بکن باید بزنین تا بهت E بده و بعد بکشیش ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان کشتن عنکبوت چجوری منظورم عنکبوت بزرگ اخریه

14. این کاربر از alex666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

خوب وقتی که بهت حمله میکنه (غیب میشه و میوفته رو سرت باید جاخالی بدی)باید از دستش فرار کنی و وقتی که رفت گوشه با زنجیرت میتونی سریع بری بگیریش و چندتا ضربه بهش بزنی و فرار کنی
    بعد میره به سقف میچسبه و بمب هارو به طرفت پرتاب میکنه باید بازنجیرت بمب هارو بگیری بری بالا بعد یک زنجیر به طرف اون پرتاب کنی که به سقف چسبیده و گرفتیش تمام میشه و میکشیش...
    Last edited by rezadevilmaycry; 08-10-2010 at 21:21.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی این بازی که دقیقا نمیدونم ولی توی خیلی از بازیها ناهماهنگی صدا و تصویر به خاطر ضعف سیستم میتونه باشه...چون پردازش گرافیک بازی به عهده GPU و پردازش صدای بازی به عهده CPU و کارت صداست این وسط اگه شما گرافیکت ضعیف باشه خروجی صدا وتصویر با هم هماهنگ نمیشه...
    ممنون مهدی جان...دقیقآ به مهمترین نکته اشاره کردی.تو این بازی داشتن cpu قوی الزامی هست...حتی من بازیی که رو سیستم خودم به راحتی جواب داد رو سیستم دوستم با همون dvd ها تست کردم و چند تا مشکل که همین جابجایی صدا و چرخش سریع دوربین وجود داشت!

خب اون که کاملآ مشخصه چجوری باید بکشیش دیگه..اصل جاخالی دادن (alt)و پریدن به موقع را داشته باش خیلی راحته...
    وقتی از اون قفسهای بالای سقف استفاده کردی و حواسش رو پرت کردی سریع به پشتش میرید و با نیروی مشت قدرتیتون قسمت یخیش رو خراب کنید...دفعه بعد هم که با شمشیر همین کارو انجام بدید

17. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •