دوستان یکی می تونه سریع فرآیند رزرو کردن رو توضیحخ بده؟من برای رزرو کردن باید چی کار کنم؟
دوستان یکی می تونه سریع فرآیند رزرو کردن رو توضیحخ بده؟من برای رزرو کردن باید چی کار کنم؟
نمیدونم این ایران رهجو چطوری کار میکنه من که هرچی زنگ میزنم هیچ غلطی نمیکنه
نمایندگی مشهدش هم که گفت ما بیانه نمیگیریم و رزرو نمیکنیم چون معلوم نیست کی و با چه قیمتی و کلا بیاد!!!!![]()
مبارک باشه خیلی جالبه که انقدرارزون بهت دادن!
1- همیشه همین جوریه اون عددی که میگن نیست یه جا خونه بودم واحدش فرق میکنه مثلا 400gb نیست برای منم باید همین حدود باشه هارد pc خونتم تست کنی همینه .من از خود ویندوز ویستا استفاده کردم البته خیلی طول میکشه با نرم افزارم مثل اینکه میشه
2- بله هست قیمتشم خیلی کمه فقط باید حواست باشه درست بچسبونیش!
3-بستگی به خودت داره که ویندوز بریزی یا نه!
من ویندوز 7 32 بیت ریختم درسته ورژن که دست یوزر ها میاد فکر کنم 22 اکتبر بود میاد این ورژن که الان هست برای شرکت های بزرگه فقط باید حواست باشه از کجا میخری از همین فروم خودمون بگیری بهتره
من تا الان فقط پرنس 4 رو نتونستم روی دو تا ویندوز بریزم هر چیزی تست کردم روی سون شده بجز gta4 اونم روی ویستا ریختم
در مورد 3 گیگ رم هم درسته ولی کلا بیشتر از اونم نیازت نمیشه ولی راه فرار داره که 4 گیگی بشناسه تو فوروم هست پیدا کردم لینکشو میزارم
این لینک برای حل کردن مشکل 32 بیت بودن و 3 گیگی رم .....
اینم روشی که من استفاده کردم برای پارتیشن بندیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا میگم اینا دارند ولی نمی خواهند بفرستند![]()
یعنی مردشور ایران رهجو و کارکنانش رو از دم ببرند
امروز رفتم نمایندگی مشهد طرف کلی عذر خواهی میکنه که ایران رهجو 45 و نفرستاده!!!
بعد زنگ زدم به ایران رهجو تهران طرف میگه تا چند روز دیگه میفرستم!!!!![]()
داداش اخر سر تو سکته میکنی!
انقدر جوش نزن!![]()
نه آدم وقتی شانس نداره نداره دیگهشانس گند منه
خودمو به همین 45 هم راضی کردم بعد باز اینطور شد !!!
اگه شانس منه که Vostro 1520 هم بخوام بگیرم باز یه بلایی سرش میاد!!!!
مهرشاد جون خدارو شکر کن که 46 و داری و قبل از این وضعیت گرفتی
من اگه میدونستم به این روز میوفتم شک نمیکردم 3 سوت میومدم تهران هر جور بود اینو میگرفتم![]()
Last edited by VahidDG2007; 15-09-2009 at 20:47.
بله واقعا آدم از اینکه خودشا معطل ایران رهجو نکنه باید هم خوشحال باشه!
من از 1ماه پیش می گفتم
الان مثلا خودتا ببین چقدر جلو افتادی ، اگه نمی خریدیم صبح تا شب باید تو این تاپیک می بودیم و می دیدیم اومد یا نی مد یا چند اومد!!!!(این جمله آخری فارسی دری بود)
من که تاحالا کلی پروژه هاما جولو انداختم!
اندازه نصف قیمت نوت بوکم ازش کار کشیدم![]()
سر fw46 اگه تیز بازی در بیاری میتونی بخری!
fw45 هم خوبه بد نیست ولی خبری از بلوری و فول اچ دی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)