خدا اینبازی رو بیا مرضه فکر کنم با ویندوز 98 اجرا بشه ! ! !
خدا اینبازی رو بیا مرضه فکر کنم با ویندوز 98 اجرا بشه ! ! !
فکر می کنم شما از ترینر استفاده می کنید و این ترینر گزینه ای داره که درها را بسرعت باز می کنهآقا من اینجارو رد کردم وقتی وارد اتاق میشم اون دو نفر رو هم میکشم بعد بازی گفته باید یه چیپ رو برداری، از اینجاش دیگه نمیدونم چیکار کنم.
تو همون اتاق شیشه ای یه در فولادی هست که وقتی میرم جلوش علامت میده ولی یه بار که active میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و دیگه اون علامت رو هم نمیده.
تو رو به خدا کمک کنید
وقتی به این مرحله رسیدین قبل باز کردن در با لیزر ترینر را غیر فعال کنید (همون گزینه ای که در را به سرعت باز می کنه هم کافی هست) و بعد از باز کردن در و برداشتن چیپ دوباره می تونید فعالش کنید
باسلام چرا نسخه 3 این بازی منتشر نشد ؟
با سلام
شرمنده که این تاپیک قدیمی را میارم بالا ولی گفتم بهتره سوالم را همینجا بپرسم و تاپیک جدید نزنم
اما سوال:
من سی دی بازی را ندارم که خواسته باشم دوباره نصبش کنم و حالا توی مرحله
Island Assault
ارور میده که یه فایل کم است این هم ارور
Fatal error:
Error in resource file: 'LOCAL:MISSIONS/LOCATION3/COMMON/SOUNDS/GV_36_02.WAV'
می خواستم اگر کسی این بازی را روی سیستمش داره توی این مسیر بره و اون فایل را برای من اپلود کنه
با سپاس فراوان
این که یه فایل صوتیه زیاد مهم نیست ... خودت میتونی یه فایل صوتی رو rename کنی به اسم این و replace کنی ...
فقط تو بازی دیگه صدایی که خودت کپی کردی پلی میشه![]()
من یادمه توی اون مرحله زندان که توی لیبی بود رادیو زندان داشت رادیو تهران و اخبار ساعت 2 رو پخش میکرد
من یادمه توی اون مرحله زندان که توی لیبی بود رادیو زندان داشت رادیو تهران و اخبار ساعت 2 رو پخش میکرد![]()
دوباره داغ دلم تازه شد ... آخه چرا نسخه ی 3 این بازی رو نساختن، خیلی جای پیشرفت داشت. خیلی حیف شد![]()
صد در صد موافقم آی جی آی چیز دیگه ای بود یادش بخیرچقدر هم سخت بود و دلهره آور با محیطی سراسر پادگانی و میلیتاریزمی
الان با این پیشرفتایی که بازیا داشتن اگه این بازی رو بسازن خیلی شاخ میشه !صد در صد موافقم آی جی آی چیز دیگه ای بود یادش بخیرچقدر هم سخت بود و دلهره آور با محیطی سراسر پادگانی و میلیتاریزمی
امیدوارم مثل ولفن اشتاین که نسخه ی دومش بعد ده سال اومد این بازیم بسازن![]()
بهترین بازی میشه نمیدونی کدوم کمپانی این بازی رو درست کرد من که یادم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)