ضمن عرض سلام وخوشامد گويي به فروم خودتون
دوست عزيز لطف كنيد سوالتون رو توي تاپيك زير مطرح كنيد تا دوستان پاسخگو باشند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن عرض سلام وخوشامد گويي به فروم خودتون
دوست عزيز لطف كنيد سوالتون رو توي تاپيك زير مطرح كنيد تا دوستان پاسخگو باشند
کدومled تلویزیون را بخرم وچرا؟Philips 40pfl8664_-_Grundig 40-9041H_-_Sony 40-Ex700_-_sharp lc-40le700m
از بانه میخرم با قیمت : فیلیپس (میگفت ساخت خود هلند!)2 میلیون تومن_-_گروندیک (ساخت آلمان یا هلند) 1,680
_-_سونی (ساخت مالزی)2,120_-_شارپ(مالزی یا سنگاپور )1,400
از نظر کیفیت و امکانات و در ضمن آیا واقعا فیلیپس و گروندیگ ساخت آلمان و هلند هستند؟
بین فیلیپس و سونی و گروندیگ چی؟(چون هم قیمتند)
این اثر moire که توی عکس آخری هست توی خیلی از تی ویای سامسونگ وجود داره ولی کسی توجهی بهشون نمیکنه من خیلی وقتا که خونه دوست و فامیل تی وی نگا میکنیم متوجه این قضیه میشم جاهایی که خطای نزدیک به هم زیاده تصویر همینجوری رنگین کمونی میشه.
تو خرید فیلیپس شک نکن.همه مدل های فیلیپس ساخت هلند نیستند ولی اکثر مدل هاس ساخت اروپا هستن و فوق العاده با کیفیت هستن و تو انتخاب فیلیپس شک نکن
سونی هم خوبه
ولی به گروندیک فکر نکن![]()
دوستان P42G10 الان چنده؟
من میخواستم LG LCD بگیرم اول مدل 606 اما با توجه به تکنولوژی جدید NEOPDP ظاهرا این پاناسونیکه که حرف آخرو میزنه
ولی یکی بهم گفت پلاسما رو باید از فاصله 2 متری نگاه کنی وگرنه شطرنجی میشه راسته؟
خریدش پشیمونم نکنه چون خیلی تعریف شده اینجا
و در آخر بهتره از بانه بگیرم؟ با توجه به اینکه از ساختش 1 سالی میگذره فکر میکنید تفاوت قیمتش زیاد باشه؟
با چه گارانتی ای؟
TH یا TC چه فرقی دارن؟
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟
اينجا مطرح كنيد:
بهترین ال ای دی32اینچ موجود بازار ایران
افشين جان برادر اينجا مطرح كن:
سلام دوست عزيزم
به نظر من شارپ بهتر از همست. ولي تو ايران قيمتش 1.600 و 200 تومن براي گارانتي ارزش نداره از بانه بخري. چون هر وسيله برقي ممكنه خراب باشه
از بانه اگر ميخواي بگيري من هم فيليپس رو پيشنهاد ميدم. حداقل مطمئني 1 درصد هم خراب نيست ولي شارپ ممكنه خراب باشه و با نبود گارانتي پيشنهاد نميشه
دوست عزیز شما که خودتون اظهار دارید که هر وسیله برقی ممکن است خراب باشه پس چطوری انقدر مطمئن می گید که فیلیپس امکان نداره یک درصد هم خراب باشه ولی شارپ احتمالش هست؟یعنی ال سی دی های برند فیلیپس برقی نیست؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)