تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 42 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 418

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 5000 Series ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همهٔ شما دوستان عزیز من شدیدا دنبال ۳ تا کارت گرافیک هستم خواهش می‌کنم که بهم قیمتشنو اگه میدونید بگین
    ۵۸۵۰ ترجیحا گیگا
    ۵۸۷۰ ترجیحا گیگا
    ۵۹۷۰ ترجیحا گیگا

دوستان برام خیلی‌ ضروری هستش تهیه یکی‌ از این کارت‌ها برای شبیه ساز سیمولتر هواپیما می‌خوام و می‌خوام که اگه بشه از ۳ تا دیسپلی استفاده بکنم
    خواهشاً اگه می‌شه سریع جوابم رو بدین
    ممنون از همهٔ شما سهند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

یعنی سیستمی که 5770 با ویندوز 7 داره صد در صد DX11 رو هم داره ! درسته؟
    یعنی نیازی به نصب نیست!؟؟
    تا اونجایی که من می دانم ویندوز سون به طور پیش فرض دایرکت ایکس 10 رو داره و البته از 11 هم پشتیبانی میکنه اما اونو به طور پیش فرض نداره بلکه یا باید ویندوز سون رو باید آپدیت کرد یا اینکه جداگانه دایرکت ایکس 11 رو دانلود کنیم و در ویندوز صسون نصب کنیم
    البته اگه بازی برای دایرکت ایکس 11 بهینه شده باشه و اونو تو سون نصب کنیم شاید شاید همراهش نسخه دایرکت ایکس 11 هم باشه و همراهش در سون نصب بشه
    در هر حال برای بهرهمند شدن از قابلیت دایرکت ایکس 11 باید اولا کارت گرافیک ما اونو پشتیبانی کنه مثل سری 5000 ati ثانیا سیستم عامل ماهم از دایگت ایکس 11 پشتیبانی بکنه مثل سون ثالثا دایرکت ایکس 11 رو هم نصب کرده باشیم

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

شما اشتباه می دونی
    ویندوز سون DirectX11 داره و ویندوز ویستا هم در هنگام نصب SP2 به DirectX 11 مجهز میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما اشتباه می دونی
    ویندوز سون DirectX11 داره و ویندوز ویستا هم در هنگام نصب SP2 به DirectX 11 مجهز میشه
    وقتی ویندوز سون آمد آخرین ورژن دایرکت ایکس فکر کنم همان 10.1 بود و هنوز خبری از دایرکت ایکس 11 نبود.
    شما اگه سون آپدیت نشده رو بگیری می بینی که دایرکت ایکسش 10 است مگر اینکه به هنگام نصب درایور گرافیک در سون دایرکت ایکس یازده هم نصب شده باشه (این قضیه در درایورهایی که در سیدی هست اتفاق می افته یعنی همراه اونها دایرکت ایکس هم معمولا هست اما درایوری که از نت دانلود می کنیم خالص خود درایوره)
    باز اگه کسی اطلاع دقیقتری داره ممنون می شم ما رو راهنمایی کنه

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

جناب
    دیگه زمونه عوض شده مثل قدیم نیست که Directx دانلود کنید و نصب کنید
    بلکه اینا رو خود ویندوز بصورت پیشفرض نصبه
    نمونش هم می تونم بهتون توضیه بدم
    یه کارت سری 4000 وردارید (که DX11 نداره) و یک ویندوز 7 خالص نصب کنید
    حالا استارت بزنید و تایپ کنید DxDiag و به سوال جواب مثبت بدید
    حالا جولوی DirectX ورژن DirectX نرم افزاری رو بخونید که 100% 11 خواهد بود
    حالا وارد سر برگ Display شوید و از جولوی DDI ورژن DirectX سخت افزاری رو بخونید
    می بینید که با وجود DDI کمتر از 11 باز هم در ویندوز 7 به صورت پیشفرض DirectX 11 نصب هست

در ضمن اون موقع که ویندوز 7 اومد هنوز کارت های سری 5000 نیومده بودند ولی این دلیل نمیشه که DirectX نرم افزاری ورژن 11 هم نیومده باشه!

6. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

10

جناب
    دیگه زمونه عوض شده مثل قدیم نیست که Directx دانلود کنید و نصب کنید
    بلکه اینا رو خود ویندوز بصورت پیشفرض نصبه
    نمونش هم می تونم بهتون توضیه بدم
    یه کارت سری 4000 وردارید (که DX11 نداره) و یک ویندوز 7 خالص نصب کنید
    حالا استارت بزنید و تایپ کنید DxDiag و به سوال جواب مثبت بدید
    حالا جولوی DirectX ورژن DirectX نرم افزاری رو بخونید که 100% 11 خواهد بود
    حالا وارد سر برگ Display شوید و از جولوی DDI ورژن DirectX سخت افزاری رو بخونید
    می بینید که با وجود DDI کمتر از 11 باز هم در ویندوز 7 به صورت پیشفرض DirectX 11 نصب هست

در ضمن اون موقع که ویندوز 7 اومد هنوز کارت های سری 5000 نیومده بودند ولی این دلیل نمیشه که DirectX نرم افزاری ورژن 11 هم نیومده باشه!
    درسته اما dx 11 فعال نیست حتما باید کارت گرافیک dx 11 رو ساپورت کنه و گر نه همون dx 10 هست

8. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من یه ماه پیش 5850 گرفتم 360 تومن برند HIS

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال داشتم
    میخواستم بدونم گرافیک 5850 با گرافیک 5830 چقدر تفاوت دارن
    و ایا 5870 با 5850 تفاوت زیادی دارند و در عمل تفاوت قابل مشاهده ای دارند یا نه؟؟؟
    و ایا قدرت 5850. به 5830. نزدیک نره یا 5870؟؟؟؟؟؟
    و از میان 5830. و. 5850. و. 5870 با توچه به قیمتشون کدوم بهتر و با صرفه تر واسه باری هست.
    ممنون میشم جواب بدین
    Last edited by amin n & i series; 05-11-2010 at 00:21.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باسلام
    من میخواستم یک کارت 5770 بخرم اما در مورد مصرف برق این کارت بسیار گیج شدم! از طرفی در سایت های فروش مصرف این کارت را بین 100 الی 200 وات عنوان کرده اند اما در سایت خوده کار های مصرف برق عنوان شده را 500 وات اعلام کردند!!! آیا واقعا این کارت 500 وات مصرف دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعد سوال دیگر ام از خدمت دوستان این هست که بین کارت 5770 و 5850 انقدری که مابتفاوت قیمتی دارند پرفرمنس این دو کارت واقعا انقدر تفاوت دارند که با وجود این اختلاف قیمت کارت 5850 را انتخاب کرد
    در مورد مصرف برق دوستان یک توضیح کامل ذکر کننند چون واقعا من جایی نشندیم که کارت گرافیک به تنهایی 500 واتتتتتتتت مصرف داشته باشد!
    باتشکر

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باسلام
    من میخواستم یک کارت 5770 بخرم اما در مورد مصرف برق این کارت بسیار گیج شدم! از طرفی در سایت های فروش مصرف این کارت را بین 100 الی 200 وات عنوان کرده اند اما در سایت خوده کار های مصرف برق عنوان شده را 500 وات اعلام کردند!!! آیا واقعا این کارت 500 وات مصرف دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعد سوال دیگر ام از خدمت دوستان این هست که بین کارت 5770 و 5850 انقدری که مابتفاوت قیمتی دارند پرفرمنس این دو کارت واقعا انقدر تفاوت دارند که با وجود این اختلاف قیمت کارت 5850 را انتخاب کرد
    در مورد مصرف برق دوستان یک توضیح کامل ذکر کننند چون واقعا من جایی نشندیم که کارت گرافیک به تنهایی 500 واتتتتتتتت مصرف داشته باشد!
    باتشکر
    سلام. مصرف این کارت حدود 120 وات هست .
    اون 500 واتی که در سایت سازنده اعلام شده ، توان توصیه شده برای منبع تغذیه هست . یعنی اگه قطعات سیستمتون از نوع منعارف باشند و بخواین یک کارت 5770 بگیرین ، به یک پاور 500 وات نیاز دارین..
    اختلاف قیمت بین 5850و5770 بالا رفته و متأسفانه وضعیت بازار چندان جالب نیست . در کل اگه به کارایی بالتر نیز دارین ، باید 5850 بگیرین چون به شکل قابل توجهی قوی تر هست .

---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

سلام دوستان چند تا سوال داشتم
    میخواستم بدونم گرافیک 5850 با گرافیک 5830 چقدر تفاوت دارن
    و ایا 5870 با 5850 تفاوت زیادی دارند و در عمل تفاوت قابل مشاهده ای دارند یا نه؟؟؟
    و ایا قدرت 5850. به 5830. نزدیک نره یا 5870؟؟؟؟؟؟
    و از میان 5830. و. 5850. و. 5870 با توچه به قیمتشون کدوم بهتر و با صرفه تر واسه باری هست.
    ممنون میشم جواب بدین
    سلام. برای مقایسه ی اختلاف کاراییشون بهتره چارت های مقایسه ی این 3 کارت رو که در سایت های مختلف هست و با یک سرچ ساده در گوگل پیدا می شه ببینید .
    کارایی 5850 بین دو کارت دیگه قرار داره ، و من خرید این کارت رو منطقی تر از دو کارت دیگه می دونم . دلایلش هم :
    1_حدود 10000 تومان ارزان تر از 5850 هست و اصلأ در این حد اختلاف کارایی ندارند . همچنین ابعاد کوچکتری داره و در هر کیسی راحت جا می شه ، در ضمن قابلیت اورکلاک بسیار بالایی داره و خیلی راحت کارایی به 5870 می رسه...
    2_اختلاف قیمت 5830 با 5850 زیاد نیست و در این وضعیت خرید 5850 منطقی تر هست ، در ضمن مصرف و حرارات تولیدی 5830 بیشتر از 5850 هست و قابلیت اورکلاک و کارایی پایین تری دارد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •