نه فقط همین سه نفر (رامبد و سحر دولتشاهی و شقایق دهقان)
ولی دیروز معلوم شد که سحر دولتشاهی همسر رامبد جوانه ها!!
راستی متوجه شدین شقایق دهقان گفت پسر کوچولو داره من نمی دونستم![]()
نه فقط همین سه نفر (رامبد و سحر دولتشاهی و شقایق دهقان)
ولی دیروز معلوم شد که سحر دولتشاهی همسر رامبد جوانه ها!!
راستی متوجه شدین شقایق دهقان گفت پسر کوچولو داره من نمی دونستم![]()
بیوگرافی شقایق دهقان به نقل از ویکی پدیا:
شقایق دهقان چهارم اسفند ۱۳۵۷ در لان گسین آلمان متولد شد و سه ماه بعد همزمان با اتمام تحصیلات پدرش به همراه خانواده به ایران بازگشت. مدت ۶ سال به دلیل کار پدرش در یکی از شهرهای شمال ایران ساکن شدند و سپس به تهران آمدند.
وی کارهای هنری را در سن ۱۷ سالگی آغاز کرد؛ زمانی که برای گذراندن اوقات فراغت در یکی از کلاسهای عروسک گردانی فرهنگسرای امیر کبیر ثبت نام کرده بود (تابستان ۱۳۷۴). دو سال بعد, همزمان با امتحانات نهایی سال چهارم دبیرستان از طرف معلمی که در آن کلاس با او آشنا شده بود به یک گروه تئاتر عروسکی که برای جشنواره عروسکی آماده میشدند معرفی شد و آغاز به کار کرد. سپس از طریق یکی از همکارهایش به گلچهره سجادیه معرفی شد و با همکاری با گروه او اجرای یک نمایش جدی را تجربه کرد. در همین زمان کار نوشتن برای برنامه کودک را هم انجام میداد.
پس از آن به پیشنهاد یکی از کارگردانهای گروه کودک تلویزیون در سریال او بازی کرد و بدین ترتیب کارش را در تلویزیون با فعالیت در گروه کودک آغاز کرد و به قول خودش "عضو جدایی ناپذیر خانواده تلویزیونی هاً شد. در این بین در دو کار سینمایی هم بازی کرد: زیر نور ماه و نقش کوتاهی در فیلم سیندرلا.
در پاییز سال ۱۳۸۱ پیشنهاد بازی در مجموعه طنز پاورچین را پذیرفت و در پی آشنایی با مهراب قاسم خانی نویسنده و طراح صحنه این مجموعه زندگی مشترک خود را با او با آغاز کرد. حاصل این ازدواج این دو، یک دختر به نام نیروانا و یک پسر به نام نویان است.
بچشش به مامانش رفته
راستی تو اون عکس اولیه اون کتابخانه پشتشون پر از پکDVD هست ! اونا گیم ان یا فیلم ؟!
آره گویا این سحر خانم همسر همین رامبد خانه ! تو 2 تا صحنه هم تو فیلم اشتباهی به جای ناهید ، سحر صداش کردن !! منم به خودم میگم ، اینم دم به دقیق اسم عوض میکنه !![]()
اولا که همه می گن سریال بده بازیگرا خوبن آهنگ تیتراژ بده! اونوخ اوشون نظرش با بقیه 180 درجه فرق داره! دما که آدمای منفی باف همیشه منفی می بافن و هیچ چیزی نمی تونه نظرشونو جلب کنه... حالا هر چسیزی که تو تیلیوز ما ساخته بشه می گن بد بود... در ضمن هر کسی این سریالو دیده اومده اینجا نظرشو گفته نمی شه بگی هر کی از این سریال بدش میاد نمیاد اینجا نظر بده(این از اون حرفا بود)
این قضیه سحر و رامبدو به هر حال من اطلاعی ندارم.
فکر کنم DVD آموزش زبانهای خارجه س.
این عکسا رو اتفاقا پارسال توی ایمیلم دریافتیدم از یه گروههای ایرانی یاهو که احتمالا خیلیها میشناسنش.
تازه تو سایتهای ایرانی دیگه هم پره.
منتها وب سایت رسمی شقایق دهقان چند سال پیش فعال بود که امروز رفتم دیدم اثری ازش نیست! احتمالا قراردادشو با هاست وبسایتش تمدید نکرد سایت هم برچیده شد.![]()
شقایش چقدر توی این عکسا خوشگل و سفید افتاده !!توی سریال شبیه خل و چل هاست !! مخصوصا با اون ادا های مسخرش آدم فکر میکنه عقب مونده ی ذهنیه !!!
شقایق دهقان همسر پیمان قاسم خانی نویسنده مطرح هستش
البته مهراب قاسم خانی
من امروز توی ضمیمه روزنامه جام جم که شنبه ها میاد؛ خوندم از حوالی قسمت 24 یک بازیگر جدید به جمع بازیگران سریال می پیونده؛ ولی جزئیات بیشتری ازش نگفت.
ضمنا طراح صحنه سریال، امین صدرایی، پسرخاله پیمان و مهراب قاسم خانی هستش.
همین الان قسمت دروغ گفتن سریال تموم شد. خداییش قشنگ بود... رامبد جوان هم در نقش بازیگر و هم در نقش کارگردان ترکونده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)