تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 40 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 391

نام تاپيک: بازی آنلاین انجام بدید و جایزه بگیرید + قالیچه و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام حامد جان

به احتمال خیلی زیاد محصولات توی خرید از این به بعد به همون صورت با تخفیف ارائه میشن. در ضمن ما از شرکتها بابت این محصولات هیچ پولی دریافت نمی کنیم پس این طور نیست که پول محصولات با تخفیف رو ما دریافت کنیم. چون اونا راضی نمیشن محصولشون رو رایگان تو سایت قرار بدن، تازه معمولاً از ما پول هم می خوان!!!
    در هر صورت ما فکر کردیم یکم تغییرات تو سایت اعمال کنیم. قسمت خرید به قسمت خرید با تخفیف تبدیل بشه، جایزه ها رو بابت مزایده و مسابقات دیگه تو سایت (خودمون) به همه بدیم و قسمت های جدید مثل تورنمنت اضافه کنیم.
    در مورد محصول شما هم باید بگم که هنوز برگشتیش به دست ما نرسیده. اگه رسید، چشم میفرستم برات.
    راستی نظرت راجع به تورنمنت چیه؟

سایت flyordie هم یه سری امکانات به ما داد مثلاً اینکه بتونیم بازیهاشو به فارسی تو سایت بزاریم. البته سرور بازیها در اختیار خودشه و دیگه نمیشه از بازیها امتیاز گرفت. فقط فایده او واسه ما اینه که می تونیم بازیهاشو فارسی شده تو سایت داشته باشیم. می خواستم بدونم نظر همه راجع به این بازیها چیه؟ بزاریمشون تو سایت یا نه؟

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

سلام حامد جان

به احتمال خیلی زیاد محصولات توی خرید از این به بعد به همون صورت با تخفیف ارائه میشن. در ضمن ما از شرکتها بابت این محصولات هیچ پولی دریافت نمی کنیم پس این طور نیست که پول محصولات با تخفیف رو ما دریافت کنیم. چون اونا راضی نمیشن محصولشون رو رایگان تو سایت قرار بدن، تازه معمولاً از ما پول هم می خوان!!!
    در هر صورت ما فکر کردیم یکم تغییرات تو سایت اعمال کنیم. قسمت خرید به قسمت خرید با تخفیف تبدیل بشه، جایزه ها رو بابت مزایده و مسابقات دیگه تو سایت (خودمون) به همه بدیم و قسمت های جدید مثل تورنمنت اضافه کنیم.
    در مورد محصول شما هم باید بگم که هنوز برگشتیش به دست ما نرسیده. اگه رسید، چشم میفرستم برات.
    راستی نظرت راجع به تورنمنت چیه؟

سایت flyordie هم یه سری امکانات به ما داد مثلاً اینکه بتونیم بازیهاشو به فارسی تو سایت بزاریم. البته سرور بازیها در اختیار خودشه و دیگه نمیشه از بازیها امتیاز گرفت. فقط فایده او واسه ما اینه که می تونیم بازیهاشو فارسی شده تو سایت داشته باشیم. می خواستم بدونم نظر همه راجع به این بازیها چیه؟ بزاریمشون تو سایت یا نه؟
    بهمن جان خیلی ببخشیدا ولی اینجوری دیگه هیچکی نمی خواد بازی کنه ! چون باید برای جایزه اش پول بده !!!
    اگه پست های قبلی این تاپیک رو بخونی می بینی که همه میگن دیگه نمی خوان بازی کنن چون اون تخفیفی ها اومده !
    یکی از نکته های مفید سایت شما این بود که جایزه هارو مجانی میفرستاد ! اگه با اسپانسر ها مشکل دارید می تونید اسپانسر های زیادی جذب کنید و جایزه های دیگه ای بزارید ! امتیاز گرفتن جایزه هارو هم بالا بزارید تا هم کاربران زیاد بازی کنند و هم جایزه ببرند و دیگه مشکلی با این تخفیفی ها نداشته باشند !

نظر من در مورد تورنمنت خیلی خوبه ! تو سایت های دیگه دیده بودم ! ( هر کی هم برنده ی تورنمنت شد یه عکس کاپ جلو ایدیش اضافه بشه )
    بازی های FLYORDIE هم خوبه ! ولی نفهمیدم چطور شد ! یعنی چه کاری می خواین انجام بدید ؟ بازی های اونا باشه و تو سرور اونها ؟
    ممنون از لطفت .
    Last edited by Hamed-Beckham; 12-09-2009 at 14:21.

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من برای تشویق کاربر ها خودتون تعدادی جایزه درون سایت قرار دهید

این تخفیفی ها رو هیچکی نمی خره
    سی دی هاش رو که من جایی میشناسم هر فیلمی رو dvd 500 می فروشه.

محصولات دیگه تخفیفی هم قیمت جان یک آدم رو داره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد بازیهای flyordie باید بگم که اونا فقط یه page به ما دادن که از طریق اون میتونیم بازیها رو فارسی کنیم و بعد لینکشونو بزاریم تو سایت خودمون. یعنی عملاً از طریق سایت ما فقط میشه به قسمت فارسی flyordie دسترسی داشت.

کسی در مورد تورنمنت نظر نمیده؟؟
    خوبه؟ بده؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ببخشيد نمي خواين اون چيزي كه من اول شهريور خريدم بفرستين احتمالا !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیدی شما چیه؟ چه محصولی خریدید؟

داره خودمونی میشه lAsThErO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام.
    من تازه عضو شدم.
    يه چيزي رو خوب متوجه نشدم
    توي قسمت خريد فقط يه مقداري از اجناس رو ميشه با امتياز خريد و بقيش رو بايد پول بديم؟
    يعني كل جنس رو فقط توي مزايده ميشه با امتياز خريد.
    در ضمن الان توي قسمت مزايده فقط يه جنس هست.
    در آينده اضافه ميشه؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

آیدی شما چیه؟ چه محصولی خریدید؟
    مجموعه کامل کتابهاي ديجيتالي شامل موضوعات : علوم کامپيوتر - ادبيات - داستان - و موارد ديگر (2cd)

اي ديم هم javid هست!!! حالا نيست باشه :‌ )))))))))))))))))))))))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من عضو شدم با اسم aminzadeh .
    ولی نمیتونم کسی رو سرچ کنم چون صفحه جستجو بالا نمیاد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقای جاوید

ما این مجموعه رو از شرکت پانته آ روی سایت گذاشتیم. اما این شرکت برای ما فقط یک سی دی از دوتا سی دی این محصول رو فرستاد. اگه تمایل دارین همین 1 سی دی رو بفرستیم. اگر تمایل ندارید بگید تا امتیازشو به شما برگردونیم و این محصول رو از لیست خریدهای شما حذف کنیم.

از اینکه دیر شد متاسفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •