تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 218 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان ممنون مشکل حل شد و کابل ساتا مشکل داشت که با 1000 تومن درست شد
    راستی بوفر این هارد چنده؟(32 یا16) چون اصلا قصد خرید هارد نداشتم خیلی اتفاقی خریدم اسم هارد رو تو اینجا از دوستان شنیده بودم گفتم بخرم.
    راستی صدای هارد از هارد 80 قبلیم که 8 سال کار کرد کمتر هست.(موندم با 500 گیگ چی کار کنم)

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه هارد معرفی کنید واسه آفلاین و کار 24ساعته... یه نفر قبلاً گفته بود samsung spinpoint f3 میخواستم نظر بقیه رو بدونم
    برای این مورد استفاده ای که گفتید وسترن گرین (تعداد کار ساعات بالا و روشن بودن مداوم) و LP از سیگیت پیشنهاد میشن

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز من تابستون ميخواستم با كامپيوتر كلي بازي كنم و با بازيهاي جديد حال كنم! هر كدوم از بازيها هم دو سه تا دي وي دي داره هاردم هم تا خرخره پره!!! ميخواستم يه هارد 500 بگيرم همينكه اومدم تو سايتها بگردم كلي گيج شدم !!! خريد هارد هم واسه خودش دردسره بزرگيه ! من با هارد كاراي معمولي ميكنم دوتا ويندوز (7 و xp) نصب ميكنم و نرم افزار معمولي (معمولا فتوشاپ ، اتوكد و ميكس!) و بازي هاي جديد كه كلي فضا ميگيره نظر خودم رو وسترن بود كه بعد تحقيق ديدم سه نوع مدل سبز آبي مشگي كدومو بگيرم تا سرعتش پايين نباشه واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه يا نه؟چون شنيدم سبز سرعتش پايينه حالا اگه سبز بگيرم كارايي سيستم پايين مياد؟!‌ نهايتش هم ميتونم 70 تومن واسه هارد بدم!
    m.b:gigabyte 945p-s3
    تشكر...

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز من تابستون ميخواستم با كامپيوتر كلي بازي كنم و با بازيهاي جديد حال كنم! هر كدوم از بازيها هم دو سه تا دي وي دي داره هاردم هم تا خرخره پره!!! ميخواستم يه هارد 500 بگيرم همينكه اومدم تو سايتها بگردم كلي گيج شدم !!! خريد هارد هم واسه خودش دردسره بزرگيه ! من با هارد كاراي معمولي ميكنم دوتا ويندوز (7 و xp) نصب ميكنم و نرم افزار معمولي (معمولا فتوشاپ ، اتوكد و ميكس!) و بازي هاي جديد كه كلي فضا ميگيره نظر خودم رو وسترن بود كه بعد تحقيق ديدم سه نوع مدل سبز آبي مشگي كدومو بگيرم تا سرعتش پايين نباشه واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه يا نه؟چون شنيدم سبز سرعتش پايينه حالا اگه سبز بگيرم كارايي سيستم پايين مياد؟!‌ نهايتش هم ميتونم 70 تومن واسه هارد بدم!
    تشكر...
    زیاد هم سخت نیست !
    سبز دور و بر ۸۰-۹۰ مگابایت در ثانیه سرعتشه که کم نیست در ضمن فکر کنم با بافر ۳۲ مگابایت هم پیدا میشه !
    سیاه صداش کمی بیشتره. من این هارد رو دارم و خیلی زیاد نیست ! سرعتش دور و بر ۱۲۰ هست
    آبی هم که هارد دیسک معمولیش هست

سبز هم مشکلی نداره !

5. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشكر...
    زیاد هم سخت نیست !
    سبز دور و بر ۸۰-۹۰ مگابایت در ثانیه سرعتشه که کم نیست در ضمن فکر کنم با بافر ۳۲ مگابایت هم پیدا میشه !
    سیاه صداش کمی بیشتره. من این هارد رو دارم و خیلی زیاد نیست ! سرعتش دور و بر ۱۲۰ هست
    آبی هم که هارد دیسک معمولیش هست

سبز هم مشکلی نداره !
    صحبتهای دوست گرامی جناب rostamiani تایید میشه
    این که گفتید:واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه این در مورد هیچ هاردی صدق نمیکنه
    سرعت هارد گرین رو خودش متناسب با رد و بدل دیتا تعیین میکنه
    سرعت هارد بلک هم بیشتر از گرینه البته باید کاربرد متناسب باهاش تعیین بشه
    هاردهای گرین و بلو (آبی )برای استفاده بهینه از انرژی در نظر گرفته شدن ولی هارد های بلک مینیمم و ماکزیمم چرخش هد براشون در تبادل اطلاعات رو بالاترین سرعت تنظیم شده.(فلسفه ساخت هارد گرین و بلو هم همین بوده)

7. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

صحبتهای دوست گرامی جناب rostamiani تایید میشه
    این که گفتید:واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه این در مورد هیچ هاردی صدق نمیکنه

تشكر بابت جواب سريع واقعيتش اين قسمت اشتباه نوشتم منظورم اين بود كه سرعت بلك در مقايسه با گرين خيلي بالاست يا نه؟! منظورم مقايسه اين دوتا بود! من با pc بيشتر بازي ميكنم و تازگيا ميخوام 100 150 گيگ هم فيلم بريزم توش هارد اكسترنال هم نميتونم بگيرم! به نظرتون واسه من بلك بهتره يا گرين ؟! چون تفاوت قيمتش خيلي نيست واسم فرقي نميكنه بلك بگيرم فقط موندم وسترن بيكار بوده بخاطر 10 تومن سري گرين ساخته!!! راستي به نظرتون تا 70 تومن گزينه بهتري هم هست يا همين وسترن خوبه ؟!
    بازم ممنون

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تشكر بابت جواب سريع واقعيتش اين قسمت اشتباه نوشتم منظورم اين بود كه سرعت بلك در مقايسه با گرين خيلي بالاست يا نه؟! منظورم مقايسه اين دوتا بود! من با pc بيشتر بازي ميكنم و تازگيا ميخوام 100 150 گيگ هم فيلم بريزم توش هارد اكسترنال هم نميتونم بگيرم! به نظرتون واسه من بلك بهتره يا گرين ؟! چون تفاوت قيمتش خيلي نيست واسم فرقي نميكنه بلك بگيرم فقط موندم وسترن بيكار بوده بخاطر 10 تومن سري گرين ساخته!!! راستي به نظرتون تا 70 تومن گزينه بهتري هم هست يا همين وسترن خوبه ؟!
    بازم ممنون
    همین وسترن هارد دیسک های خوبی داره
    در ضمن ... گرین برای خیلی از کارا بهتر از بلک هست و باالعکس.مساله قیمت نیست
    بعضی جاها اصلا سرعت مهم نیست و صداس کم و مصرف پایین مهم تره

10. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ممنون
    تو همین تاپیک دوستی بود که درباره سرعت فوق العاده پایین و ماوراء تصور هاردش که گرین بود صحبت میکرد
    اینجور که ایشون درباره سرعت هاردشون صحبت میکردن آدم بیشتر به پیدا کردن ایراد فنی تو مابقی قطعات سیستمشون فکر میکرد تا خود هارد
    واقعیت اینه که اینطور نیست....
    هارد گرین با فلسفه و درایت هوشمندانه سازنده ساخته شده
    این یه تکنولوژی جدیده که پیاده شده
    از خود شما میپرسم:اگه هاردی تو تمام ساعات اوج استفاده ازش با ماکزیمم دور در حال چرخش باشه با هاردی که سرعت چرخش هدش بطور اتومات تنظیم و تعیین میشه یکسانه؟
    تفاوتها کجاست؟
    وسترن این استراتژی رو تو ساخت هاردهاش پیاده کرده که از مصرف بیهوده انرژی ، چرخش زیاد و در نهایت پایین اومدن عمر هارد و ... جلوگیری کنه.درسته که اگه همین امروز شما یه هارد بلک بگیری سالها برات کار میکنه ولی عمر همین هارد در مقایسه با نمونه های گرین و ال.پی پایینتره!
    سرعت بلک بالاست و برای نصب هر نوع گیم،نرم افزار و فیلم عالیه
    اما همین کلمه عالی رو در مورد هارد گرین هم میگم :هارد گرین مناسب نصب هر نوع گیم ، نرم افزار و فیلمه
    تفاوت سرعت بین بلک و گرین رو خود سیستم تعیین میکنه درسته که بنچمارکها اینو بشکل نرم افزاری نشون میدن اما این تفاوتها اونقدر نیست که یکی بیاد به اشتباه دیگران رو راهنمایی کنه و بگه گرین مخصوص آرشیوه و بلک مخصوص گیمه!!
    همچین چیزی نداریم
    طبقه بندی این نوع هاردها باین شکل اصلا درست نیست
    از گرین برای استفاده های طولانی مدت و شرایط کاری سخت سیستم استفاده میشه
    موفق باشید

12. 4 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

قیمت هارد اکسترنال 1 ترا بایت seagate چنده؟
    هارد بدرد بخوری هست؟
    من زیاد استفاده ای ندارم فقط میخام بدم یکی تو فیلم بریزه میارز بجای این وسترن بگیرم یا همین هم برام خوبه؟
    این با آداپتر و بدون آداپتری که برای هارد های اکسترنال میگن چیه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت هارد اکسترنال 1 ترا بایت seagate چنده؟
    هارد بدرد بخوری هست؟
    من زیاد استفاده ای ندارم فقط میخام بدم یکی تو فیلم بریزه میارز بجای این وسترن بگیرم یا همین هم برام خوبه؟
    این با آداپتر و بدون آداپتری که برای هارد های اکسترنال میگن چیه
    90- 100 تومان
    آداپتو و usb بودنش تغذیشه که خودتون تعیین میکنید با usb براتون بهتره یا آداپتور

15. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •