اگر تکراریه ببخشید اگرم نه که هیچ
صفحه کلید فیزیکی برای آیفون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تکراریه ببخشید اگرم نه که هیچ
صفحه کلید فیزیکی برای آیفون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الویس جان ممنون بابت راهنماییت،از سامان هم ممنونم.یکم این قضیه صدای بد مکالمه ذهنم رو مشغول کرده بود که خداروشکر شما تایید کردید که همچین چیزی صحت نده.
من احتمالا یکم دیگه صبر می کنم تا قیمتش پایین تر بیاد،چون یخورده قیمتش زیاده.گرچه بعید میدونم تا یکی دو ماه دیگه بیشتر از 50 تومن پایین بیاد.
راستی کسی الان قیمت دقیق داره؟یکی از بچه ها می گفت 16 گیگ با 900 تومن هم میشه گرفت.کسی قیمت دقیق علاالدین رو داره؟؟؟؟؟
کمکی؟ راهنمایی؟ هیچی؟ :(
سلام
بچه ها من آیفون 3جی اس 16 گیگ رو با قیمت 950 دیدم. به نظرتون می ارزه بگیرم با این قیمت؟ اگه صبر کنم چی؟
جای دیگه با قیمت کمتر هست؟ برای آپگرید کردن به ورژن 3.0 (اگه اشتباه نکنم آخرین ورژن) مشکلی پیش نمیاد اگه آنلاک فکتوری نباشه؟ (یا باشه؟)
قیمت آیفون مثل بقیه گوشی ها نیست یهو بکشه پایین.کم کم میاد....
اگه میخوای بگیری که فکر کنم همه 3gs ها ی تو بازار ورژنشون 3 هست.که اونم آنلاک میشه.ولی 3.1 هنوز آنلاک نشده
من که خودم همش 10 تا آهنگ تو گوشیم دارم.نمیدونم.شرمندهکمکی؟ راهنمایی؟ هیچی؟ :(
Last edited by saman65; 20-09-2009 at 01:54.
سلام من قصد خرید آیفون 3gs دارم ولی یکی این حرفا رو زده میخوام بدونم چه جوریه جریانش
تصاوير: شما نمي توانيد عکس هاي خود را سازمان دهي کنيد. امکان ايجاد فولدرهاي جديد و طبقه بندي تصاوير وجود ندارد !
میدونم تو آیتونز میشه ولی تو گوشی نمیشه؟؟؟؟
بلوتوث : شما امکان انتقال فايل با بلوتوث را نداريد و فقط مي توانيد براي هندزفري استفاده کنيد !
آیا تو 3gs فقط میشه عکس فرستاد؟؟؟ آهنگ نمبشه؟؟؟فیلم نمیشه؟؟؟؟
آفيس : آيفون 3G امکان ويرايش فايل هاي office را ندارند .
از تو خود گوشی نه.
عکسایی که با دوربین میگیری یا از تو اینترنت سیو میکنی یا ... میره تو یه فولدر و بقیه هم که با ایتونز سینک میکنی دست خودته فولدر بندیش.
به نظر من بخش فوتو ی گوشی ضعیف عمل کرده نسبت به بقیه ی گوشیا...
بلوتوث به صورت پیش فرض فقط برای استفاده از هندزفری یا هدست های استریوی بلوتوثی یا برای انتقال اینترنت گوشی به لب تاپ یا کامپیوتریا بازیهای چند نفره هست.
هنوز برای ibluetooth روش جواب نمیده و باید منتظر نسخه های جدیدش باشیم.
اما شما برای انتقال عکس یا متنی یا صفحه ی اینترنتی یا ... به جز اهنگ بین دو ایفون یا ایپاد میتونید از این برنامه استفاده کنید.
فایل مورد نظرتو پرت میکنی به طرف گوشیه دیگه.
اگه تو اون دوتا مشکل داشت عوضش برای افیس انقدر برنامه هست که هر کاری داشته باشی برات انجام بدن.البته به صورت پیش فرض فایلایی که برات ایمل میشن رو باز میکنه.
مثل فرمتای -vcf-xlc- doc -docx-htm-html-key-pags-pdf-ppt-pptx-txt-rtf-
و خیلی چیزای دیگه که الان یادم نیست.
اما اگه بخوای ویرایش کنی باید از یکی از برنامه های افیس استفاده کنی.
بعد از هک مشکلی برای گوش پیش نمیاد چونکه من شنیدم بعد از هک کردن ممکنه یکسری مشکلات نرم افزاری برای گوشی ایجاد شه
![]()
نه عزیز.هیچیش نمیشه
نه نمیاد.اگه نرم افزار هایی که مخصوص ورژن گوشیت نباشه نصب کنی بسته به برنامه ش ممکنه مشکلی پیش بیاد.
خب مشکلی هم پیش بیاد خیالی نیست.هر بلایی دوست داری سر گوشی بیار .وقتی مشکل دار شد یه بار ریستورش میکنی(همون فلش کردن تو نوکیا)
به راحتی در عرض نیم ساعت میشه مثل قبل از خراب کردنش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)