من چه جوری میتونم توی تاپیک عکس بگذارم.چندتا عکس توپ وجدید دارم که مطمئنم کسی ندیده...
![]()
من چه جوری میتونم توی تاپیک عکس بگذارم.چندتا عکس توپ وجدید دارم که مطمئنم کسی ندیده...
![]()
به نظر من قسمتای پیریه بیژن از همه ی قسمتای دیگش بهتره. قبلیا رو خیلی کش میدادن ولی الان همه چی داره سریع میگذره.
از اطلاع رسانیت ممنون!راستی تاجایی که یادمه فخرسادات بعد از مرگ اسد وقتی از پنجره افتاد پایین، بچش سقط شد! اینکه سام درخشانی بچه اسد نیست که قطعیه...
ضمنا عزیز، این خبرارو تو اسپویلرمیذاشتی، بد نبود!
یاعلی![]()
Last edited by pcforlife; 19-05-2010 at 22:08.
عکساتو آپلود کن، بعد از طریق این دکمه =میتونی آدرس عکس اپلود شدت رو داخلش وارد کنی.
![]()
یعنی چی ؟بیژن شخصیت واعی در تاریخ نیست وخود کارگردان به این موضوع اشاره کرده بود.
ایران نخجوان وپدرش در تاریخ بودن.وداستان زندگی اون واقعی هست.
یعنی کلا خیالیه ؟
یا داستانشو یه ذره تحریف کردن ؟
وایییی! متوجه شدین؟
اون بازیگر اصفهانیه همون بازیگر نقش مجید تو سریال قصه های مجید بود!!چقدر بزرگ شده بود...
جلوه های ویزه این قسمت هم ترکونده بود...
جدا!؟!همون مهدی باقربیگی رو میگی؟؟؟!
آره... الان که فکر میکنم میبینم راس میگی!
![]()
قبلا هم سریال بازی کرده بود غیر از این
افسوس که نتونستم قسمت های قبلی رو ببینم ...
این اواخر فوق العاده شده فیلم ...
دیشب فوق العاده بود.همه چیز عالی بود.
جلوه های ویژه شاهکار بود.فضای جنگ رو خیلی خوب تصویر کرده بود .
انگار یه جنگ واقعیه...دستش در نکنه.
این اصفهانیه هم خیلی با حال بود.البته مثل اینکه من اشتباه کردم.همون سیدی پسر دژگیر نیست.شرمنده...
داستان بیژن وخانواده ش اصلا وجود نداشته .کارگردان این داستان رو در دل تاریخ قرا ر داده تا سریال جذاب تر باشه.
راستی اون شخصیت شعبان که با حسینی قشنگه بود واقعیه.در واقع چیزی تحریف نشده .یک داستان خیالی =چند شخصیت واقعی که با هم ترکیب شده.
مثلا ماجرای چهار تا خلبانی که با متفقین می جنگن واقعی بوده و همشون کشته میشن.اما در داستان میبینیم که بیژن زنده می مونه و این تخیلی هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)