سلام
من دیشب بازی fifa 12 رو تو دستگاه گزاشتم بعد گزینه update رو yes زدم
بعد وسط update یک اخطار اومد به اسم system update stopped که دستگاه هم خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم این اخطار نمیره
خواستم بدونم این اخطار چی هست ؟
ممنون
سلام
من دیشب بازی fifa 12 رو تو دستگاه گزاشتم بعد گزینه update رو yes زدم
بعد وسط update یک اخطار اومد به اسم system update stopped که دستگاه هم خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم این اخطار نمیره
خواستم بدونم این اخطار چی هست ؟
ممنون
به دلیل پایین بودن ورژن LT کنسول شما از حالت کپی خور بودن در اومده . باید LT 2 بریزید اگه خودتون میدونید چه بهتر اگه نمیدونید بدید بیرون واستون درست میکنن هزینه اش از 6 تا 30 تومن ( بستگی به انصاف مغازه دار داره )
دوستان من دیروز نسخه ی usb 13599 رو از سایت خود ایکس باکس دانلود کردم و امرووز گذاشتم دستگاه اپدیت بشه که وسط اپدیت گفت فلش رو دوباره وصل کن که وصل بود و منم دوباره بیرون اوردم و وصلش کردم به دستگاه و یه چیزی دوباره پر شد!!!
الان وقتی میرم داشبرد دستگاه رو ببینم همون قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده(هر چند میدونستم اگه اپدیت بشه کپی خورش میپره ولی الان همون داشبرد قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده!!!)
وقتی فلش رو دوباره وصل میکنم تا اپدیت بشه هم اپدیت نمیشه و هیچی نمیاد دیگه!!!
تا حالا هم با دستگاه به لایو نرفتم و همین الان تو قسمت info (فک کنم) اینو نوشته:
http://up5.--------.com/images/krm19ajdl4lrpid7mwn0.jpg
الان این دقیقآ چی میگه و من باید چیکار کنم؟؟؟بن یا فلگ نشدم؟؟؟
ببرم بیرون بدم هم اپدیت کنن و هم lt 2 رو بریزن؟
ویرایش:داشبرد اپدیت شد(اشتباه از من بود)
الان فقط یکی از دوستان لطف کنه بگه اون نوشته عکس چی میگه؟؟؟
Last edited by LiverBarca; 09-10-2011 at 12:01.
خوب دوست من این خاصیت13599 هست که فلش میکنه به فریم ویر استوک بعد ایننهمه بحث در موردش تعجب میکنم چرا بدون اطلاعات ریختن آبدیتو
حالا هرچی ولش کن الان کپی خورت پریده و بایدlt+2بریزی رو دستگاه یا خودت بریز یا بده بیرون البته این کار یه کوچولو سخته
داداش من میدونستم کپی خور میپره و مشکلی هم با این قضیه نداشتم و ندارم....
فقط تو اون عکس چی گفته؟؟؟(فقط نمیدونم تو اون عکسی که گذاشتم چی گفته!!!)
من تو پست قبلیم م گفتم که اشتباه از من بود که فکر میکردم داشبرد اپ نشده و شده بود...
چون نمیخوام دست به سیم چین و انبردست و...بشم میدم بیرون برام بریزن ولی از دفعه ی بعد که dvd key رو فهمیدم خودم میریزم....
راستی الان به جز پریدن کپی خور اتفاق دیگه ای که نیفتاده؟؟؟(از سطر اول نوشتت سر در نیاوردم!)
Last edited by LiverBarca; 09-10-2011 at 15:03.
منظور من از سطر اول اینبود که این داشبرد13599و13146پدر سوخته مایکروسافتفریم ویر های کپی رو فلش میکنن به ورژن استوک(یعنی فریم ویر اصلی رو که کنسول رو اورجینال خور میکنه میزارن جای اون فریم ویر که کپی خور میکنه و اینجوری میشه که کپی خورت میپره)
در واقع اتفاق دیگه ای نیافتاده
اون عکس هم که گزاشتی هیچی نیست واسه منم از اول مینویسه کلا چیز خاصی نیست
یک خبر بد
دوستان فعلا با این LT2 بازی فورزا4 کار نمیده و فرم ویر جدید نیازمند تغییراتی برای حل مشکل چک امنیتی جدیدی است که فعلا رو دیسک فورزا4 مشاهده شده(CIV’ content integrity verification) مطمئنا ورژن جدید از +LT در آینده خواهیم داشت امیدوارم فقط زیاد طولانی نشه .
دوستانی که هنوز LT2 نریختن( یکیش خود من) اگه خودشون نمیریزن چندروزی صبر کنند که هزینه اضافی ندن ولی مابقی دوستان که ریختن یا خودشون استاد اینکار هستن که فعلا حالشو ببرن تا رفع مشکل فورزا4c4eva has advised that Forza 4 should not be booted due to new checks and that a fix in LT+ is forthcoming![]()
این C4مارو مسخره کرده یا خودشو یا مایکروسافتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار میگن مشکل داریم بعد میان میگم نه آقا حله درسته بعد دوباره میگن اااا ترو خدا ببخشید شرمنده مثل اینکه اجرا نمیشه گرفتن مارو؟
به هر حال بازم کارشون قابل ستایشه ولی هر چیزی100%بشه اینجا میزارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بيچاره به اين سي٤ ، اينهمه بهمون حال ميده خوب نيس جلو جمع ضايعش كنيماین C4مارو مسخره کرده یا خودشو یا مایکروسافتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار میگن مشکل داریم بعد میان میگم نه آقا حله درسته بعد دوباره میگن اااا ترو خدا ببخشید شرمنده مثل اینکه اجرا نمیشه گرفتن مارو؟
درسته زياد خودشو لوس ميكنه :دى ولي اگه نبود الان باس ٨٠$ ميداديم برا يه بازي : دي
بعد اين خبر يعني فورزا٤ XGD3 نيس ؟!؟!
سلام, بچه ها یه سوال. من دستگاه اسلیمو بردم ال تی ٢ ریختم gears of war. گذاشتم اپدیت خواست انجام دادم بعد الان بازیو اجرا میکنه راحت, ولی fifa 12 و pes میزارم. دوباره اپدیت میخاد نمیدونم yes بزنم یا نه , مشکلی ایجاد نمیشه؟ یکی ج مارو بده, اقای s.j-rez میشه بگی چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)