فقط اون هندزفریش 120 30 تومنه فک کنم ! تازه اگه پیدا بشه !
استند و مموری 8 هم که هیچی نباشه 30 40 تومنی هس !
فقط اون هندزفریش 120 30 تومنه فک کنم ! تازه اگه پیدا بشه !
استند و مموری 8 هم که هیچی نباشه 30 40 تومنی هس !
شما میگی با این قیمت ارزش نداره 390 قیمت این گوشی رو داشته باش ازش 140 به خاطره هدست کم کن(قیمت کردم) بعد حد اقل 40 باسه رم و 17 باسه پایه شارژ میشه 193 حالا ما به خاطره شما میگیم رم(حافظه جانبی) جزو گوشیه و نباید قیمتشو از قیت گوشی کم کنیم که باز میه 233
به نظر شما 233 هزار تومن باسه یه گوشی با مانیتوره خوب و تاچ خازنی(که الان شدیدا گرونه) دوربین 8 عالی و ای فای و جی پی اس و یه رم 8 روش و خیلی امکانات دیگه واقعا به نظر شما زیاده
تازه هنوض افت قیمتش کامل نشده
الان W902 با این که امکانتش از این کمتره 260 بدون هیچ هدست یا پایه شارژی قیمتشه
حالا شما می تونی یه گوشی تو همین قیمت و این امکانات به ما معرفی کن ممنون میشم
Last edited by Hamid..God; 11-04-2010 at 08:42.
با سلام
نحوه set كردن هنذفري با گوشي اينو چطوره؟
و
نرم افزارهاي مخصوص اين گوشي رو در كدام قسمت سايت ميتونم دانلود كنم ؟
![]()
Last edited by andelous; 14-04-2010 at 13:38.
شما چرا اینجوری حساب میکنی
اگه اینو کم کنیم اگه اونو کم کنیم
بالاخره شما داری اینقد واسه یه گوشی ای پول میدی که با اون پول گوشیای خیلی بهتری هست..
بازم میگم گوشی بدی نیست .. تاچ خوب کیفیت صفحه ی خوب (ولی تاکید میکنم به جون مامانم
کیفیتش از kc910 پایین تر بود.. و احتمالا از s8300 به مراتب کمتره ! بالاخره اون ledیه !
مشکل شما دوست عزیز اینه که فقط سونی رو نگا میکنیحالا شما می تونی یه گوشی تو همین قیمت و این امکانات به ما معرفی کن ممنون میشم
گوشیای KC910 - S8300 - pixon12 به مراتب از این گوشی سرتر هستن
به من ربطی نداره .. هر کی هر گوشی ای میخاد بخره .. ایشالا از خریدش راضی باشه![]()
سلام. من قیمت کردم 2 روز پیش قیمتش رسیده به 370000
بعضی جاها به دروغ با گارانتی سیتادل میگفتن که اصلا خوشم نیومد
حالا چندتا سوال :
1.ایا مشکل نرم افزاری این گوشی هنوز هم وجود داره؟ اگه با اپدیت رفع میشه. چه جوری؟
2.این گوشی معمولا هر چند روز یه بار نیاز به شارج داره؟
در ضمن ملاک اصلی من برای خرید این گوشی: دوربین-فیلم برداری-طراحی عالی- ال سی دی عالی و اون هدست زبباش هست- نیمه لمسی بودن
وچیز هایی که برام مهم نیست: سیستم عامل.gps.خواندن فایلهای افیس و... است حالا دیگه فکر کنم هرکس جای من باشه اینو رو انتخاب میکنه
در ضمن یه کابل خروجی tv هم جدا به قیمت 5000 تومن میشه خرید
چه مشکل نرم افزار یای منظورتونه که من که گوشی رو دارم تا حالا متوجش نشدم!!!؟
راستی ست شدن هدست و گوشی در کسری از سانیه رخ میده کافیه بلوتوث گوشی رو روشن کنین بعد هم هدست رو روشن کنینن بعد اگه به مانیتوره گوشی نگاه کنین در همون زمان پیقامی مبنی بر ایجاد ارتباط بین این دو دیوایس مشاهده می کنین
نرم افزارهاي مخصوص اين گوشي رو در كدام قسمت سايت ميتونم دانلود كنم ؟
به خاطره سایز صفحه نرم افزار مخصوصی براش پیدا نمیکنی
باسه همین باسه نصب نرم افزار باید آزمون و خطا کنی
اونایی که جواب داد رو هم به ما معرفی کنی
مثلا من چنتا نرم افزار نصب کردم یکی اوپرا مینی 5 که یه جستجوگر اینتر نته که تاچ رو هم ساپرت میکنه یعنی تاچه که خیلی باحاله و شدید پیشنهاد میکنم
یکی شاهزاذه ایرانی جواب داد
یدونه هم ماشین حساب تاچ که البته به خاطره کوچیک بودن صفحه خیلی به درد نخورد
همشونم می تونی تو نت پیدا کنی
سلام
من 1 ماه هست این گوشیو گرفتم و خیلی راضیم هیچ مشکلی ام نداره
فقط 2 تا اشکال دارم یکی میخوام وقطی یکی بهم اس ام اس میده عکس بیوفته
دومی هم نمیتونم inbox به conversation تبدیل کنم راهنماییم کنین لطفا
برا این کار باید بری تو مسیج بعدم تو همون Inbax بعد قبل از این که پیامی رو انتخواب کنی با زدن دکمه ی سمت راست جاگدیال بری تو کانورسیشن (همونجا آیکون دو حالت این باکس و کانورسیشن رو بالای مانیتور میبینی که با حرکت به چپ و راست میتونی بین اونا سوییچ کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)