فعلا بازی مونده
من شاید 7 - 8 ساعت بعد از شما باشم!
شاید!
ولی هنوز بازی تموم نشده
البته مرحله ها بیشتر حاشیه ای هست
این G که میگین فهمیدم کدومه
شمال شرقی نقشه رو نگاه کن در در Mini Map
درصد بازی رو کجا مینویسه؟
تا جایی که میدونم نمیشه
فعلا بازی مونده
من شاید 7 - 8 ساعت بعد از شما باشم!
شاید!
ولی هنوز بازی تموم نشده
البته مرحله ها بیشتر حاشیه ای هست
این G که میگین فهمیدم کدومه
شمال شرقی نقشه رو نگاه کن در در Mini Map
درصد بازی رو کجا مینویسه؟
تا جایی که میدونم نمیشه
بازی برای بالای 17 است درسته؟رو کاور بازی نوشته بود دارای صحنه های بد بد هست.منکه چیزی ندیدم تا به حال
می خوام بدونم تا یه وقتی اگه کسی کنارمون بود یهو ضایع نشیم
من الان حدود 12 ساعت بازي كردم ...
يعني شما 20 ساعت بازي كردي ..!
شمال شرقي در مكزيك يا ميره آمريكا ؟!
تو قسمت منوي بازي ميري به قسمت STATS و ميزني GENERALS اونجا زمين بازي كردنت تا ثانيه و درصد بازي و مرحله هايي كه رفتي و غيري رو مينويسه ....
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
منم تا الن هيچي نديدم ....
شما راحت بازي كن ...
اين درجه ها بيشتر به خاطر وجود خشونت و خون در بازي هست ...
ما چه ... بودیم میرفتیم جاهای مختلف خونه میخریدیم.
عزیز احتمالا تویه زمان مناسب نمیری اونجا.. ببین بعضی ماموریت ها زمانه مشخصی دارند!! مثلا باید روزه روشن بری اگه شب بری نمیده بهت...
منم بازی رو تویه 37 ساعت 100% تموم کردم ( دهنش سرویس این Reddead.wikia.com هم خوب چیزیه ها) ماموریت هایه فرعی رو هم دیدین حتمی بگیرین حالا بعدش مهم نیست چون اگه بره ممکنه تا چند روز حتی تا چند هفته ی آینده هم نیاد!!!!
این Outfits ها هم خیلی قشنگن حتمی بازشون کنین.
Challenge هایه بازی واقعا جذابن طوری که مثلا Hunting یک چلنج داشت باید میرفتین با چاغو خرس شکار میکردین که![]()
بریم سره بازی :
بازی واقعا داستان فوق العاده ای داشت طوری که واقعا آخره بازی جا خوردم و اون تیکه ی آخره بازی واقعا قشنگ بود ...
گیم پلی بازی یکم با اسبش باگ داشت هرچند که استیل فوق العاده عالی بود اما اسبش موقع پریدن باگش کاملا واضح بود( جدیدن بازی ها با پریدن مشکل دارن
)
گرافیک بازی یک جا هست آخره بازی براتون باز میشه اسمه منطقش Tall Tree هستش که اونجا خرس و اینا داره اونجا واقعا قشنگ بود یاده کانادا آدم میفتاد وقتی میرفتی شکار خرس خیلی زیبا بود از اول بازی هی میگفتم این محیط کی بشه یک تغییری بکنه که تویه مکزیک و Black Water و Tall Trees تغییر زیادی داشت مخصوصا مکزیک با اون ناودیس هایه فوق العاده قشنگش ( یاده Uta (؟) تویه Dirt 2 آدم میفته)
صداگزاری هم که قبلا گفتم فقط این پسره جان یکم صداش ... یک جوری بود
امتیاز من به این بازی هم حتمی 10 هستش چون واقعا بازی فوق العاده بود.
( آموزش پوکر ، Black Jack ، مشتو ... هرچی خواستین هستم
)
من نفهمیدم خوردن مشروب چه فایده ایداره فقط!! اینقدر خوردم زد به عالم مستی و تلو نلو خوردن (فقط فایدش همینه فک کنم هیفه پول پیکی 2دلار..20 دلار میریم شیشه کاملشو میخریم)
سلام.من توي يكي از دمو ها ديدم توي برف داشت با اسب راه ميرفت.سوال:توي بازي تغيير فصل وجود داره؟
پریروز بازی رو تهیه کردم . عکس پشت جلدش واقعا خوف بود .و از این عکس درجه سنی رو حدس زدم .
الان 25 درصد بازی رو رفتم و به نظرم از IV کوتاهتر به نظر می رسه . گیم پلی بازی خیلی شبیه به IV هستش ولی بسیار پیشرفت داشته و خلاصه گیم پلیش خیلی Fun هستش !
گرافیک فوق العاده زیباست فقط در حد این جمله ! ماموریت های فرعی و اصلی هر دو جذاب هستند .
اولین بازی هستش که تمامی کار هایی که توی فیلم های وسترن دیدی رو می تونی انجام بدی .
آهسته کردن صحنه , شکار حیوانات , ماموریت های اصلی که کار های توی فیلم ها رو توش انجام می دی تنها گوشه ای از گیم پلی Exciting بازی هستند . حتما این شاهکار رو امتحان کنید .
گرافیک : 10 گیم پلی : 10 صدا گذاری و موسیقی : 10 داستان : 10
نه تغییر فصل وجود نداره
اون شمال آمریکا هست که برفی میشه و با اسب باید برین(پایه پیاده هم میشه خوب )
---------------------------------------------------
من هنوز نمیدونم بازی رو تموم کردم یا نه
اگه تموم کرده باشم دیگه هیچ مرحله ای روی صفحه وجود نداره؟
محتوای مخفی: خطر لو رفتن آخر بازی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)