تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 312 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خدا کنه واسه PC هم اینجوری باشه . هیچ امیدی نیست.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید ولی اینجا خیلی دیگه درگیری شده مخصوصا مهران جان که دیگه واقعا جوش آورده
    باید بگم که بازی هایی از قبیل کرایسیس فقط گرافیک دارند!!!!!
    یعنی اینکه Cpu بازیه کرایسیس 2.4 یا همون حدودایه!
    در حالی که همین فیفا کارنت جن PC که شما میگین آشغاله , Cpu چند میخواد؟ 2.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا اگه یکم فکر کنید میبینید که Cpu کنسول 3 هسته ایه 3.2 هست اما ماها معمولا دیگه 2 هسته ایه 5000 داریم بیشترمون مطمئنم همینطوری ایم.
    خوب نتیجه میگیریم که اگه Cpu فیفا کارنت 2.5 باشه فیفا نکست که سرشار از زیبایی و استیل های زیبا و ... هست چند میخواد؟
    من یک جورایی مطمئنم این بازی همون Cpu بازیه Gta IV رو میخواد یعنی 3 هسته ای!
    شایدم بیشتر!
    اما در حالت جزئیات کم مطمئنن همین سی پی یوی 2 هسته ایه 2.6 رو میخواد که شاید بشه به زور بازی کرد مثل بازیه GTA IV که من دیدم یارو اگه میخواست درست و حسابی با Cpu x2 5000 بازی کنه کلا 16 تا فریم میگرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    و در آخرم بگم EA از همین میترسه که حالا فوقشم نکست زد شما میاین نصب کنین میبینین مثل GTA IV هزار تا مشکل داره که بعد همه ی اینا باید با بدخبختی بازی کنین و 1000 تا فوشم به EA بدین همونطور که خیلی ها از جمله آرمین جان که البته ناراحت نشن به Rock Star دادن. ( ببخشید آرمین جان جدی نگیرید )
    در هر صورت همه ی اینا به کنار باید بگم که متاسفانه سازنده ی بازی David Rutter ( این اسمشو من درست یادم نیست ) نیست یعنی سازنده ی کنسول برای PC نیست و امکان نداره سازنده ی دیگه بیاد بازی ای بزنه که از فیفا کنسول بهتر باشه!
    پس اگرم فیفا نکست بشه باز هم نمی تونه مثل فیفا کنسول بشه!!!!!!!!!!

در آخر بگم که کسانی که کشته و مرده ی این بازیه فوق العاده هستند تنها راهش همین کنسول هست که الان فکر کنم قیمتش 300 هزار تومن هست اندازه ی دو تا قطعه ی کامپیوتر!!!!!!!!!!!!!!!!
    و آخر از همه هم ببخشید
    درسته شايان جان يادم هت اون اوايل كه نمي تونستم GTA IV رو با سيستم ضعيفم اجرا كنم شروع كرده بودم به لعن ونفرين راك استار كه بعد ها خودم اومدم و همه حرفام رو پس گرفتم و توي يك پست توضيح دادم كه بيشتر بايد پاچه خواري راك استار رو هم كرد چه برسه به اينكه فحش بديم چون عرضه بازي براي PC از سوي راك استار يه لطفي بود كه در مورد ساير بازي ها نمي كنه واسه همينم اينقدر از راك استار ممنون بودند و نمره 9.5 به PC دادن با ايكه كلي ايراد داشت ولي براي اينكه از راك استار تشكري كرده باشند تا تونستند تحسين كردند. كه من هم در حال حاضر فقط مي تونم بگم كه از لعن و نفرين هام پشيمونم و معتقدم منت گذاشته بود سر همه كه GTA IV رو واسه PC داد ولي شايان يك چيز رو فراوش نكن توي GTA IV ما كلي تكسچر داشتيم رندر شدن World كه توي GTA بود خيلي سخت تر هست يادم هست بزاد يه حرف جالبي زده بود كه توي زمين فوتبال تعداد محدودي از تكسچر ها وجود دارند كه لازم هست رندر بشن و به قول بهزاد تو زمين بازي كه درخت و ماشين و اين جور چيزا كه نيست بخواد به مشكل رندر بر بخوره يه زمين مستطيلي شكل محدود هست. بازي PES 2009 اين مسئله رو واسه همه روشن كرد كه ميشه نكست جن باشه يك فوتبال. اينقدرا هم كه EA سخت مي گيره نيست درسته كه ممكنه نكست بودن فيفا باعث بشه با مشكلات اجرا مواجه بشيم ولي ديگه اين ضعفي هست كه اونها دارند. CoD MW روي سيستم هاي خيلي پايين اجرا ميشه اين نشون ميده سازنده بازيش يعني IW خيلي قدرتمند هست و واقعا اين كاره هست. به هر حال اگه تيم سازنده فيفا بلد نيستن بازي بسازن بهتره بزنن به چاك تا يك تيم بهتر و حرفه اي تر جاشون رو بگيره. اين EA فوتبال رو سپرده دست يه تيم بيخيال هم نميشه يكي نيست به اين EA بگه مگه قحطي تيم بازي ساز هست؟ يه گروه حرفه اي استخدام كنه ديگه مخصوص واسه PC. كار نشد نداره صحب ضعف سازنده هست كه جالب هست EA به گردن نمي گيره. همش طفره ميره. خداييش كدوم شركت اين همه ساپورت ميشه. شورش رو ديگه مي خواد در بياره. بعد بازي فيفا 08 كه خداي فوتبال گيم بود فيفا گند زد توي اعصاب ما طرفداراش. تا فيفا 08 من عاشق فيفا بودم ولي با اين گند بالا آوردناش ما رو ضايع كرد كاش از اول كنسول داشتم و در گير اين مسائل نميشدم. كي فكرش رو مي كرد نسل فوتبال گيمي كه توي سال 2010 ساخته ميشه همون نسل سال 2002 باشه لعنت به اين در جا زدن. كي مي خواد دست از لج بازي برداره EA Sports من نميدونم

3. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر بازی خیلی به 09 نزدیکه.ولی همچنان در انتظار یه تریلر درست و حسابی به سر میبریم!!
    انگار این ea بازم به رونالدینیو توجه خاصی داره!!!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام!!این چندتا خط اطلاعات از بازی هستند!!حس و حال ترجمه را ندارم!!ولی فکر میکنم زیاد فهمیدنش سخت نباشه!!
    • More responsive gameplay
    ○ Slightly faster transition
    ○ More fluid animations
    ○ Improved heading and crossing
    ○ Improved player switching
    ○ Simple to do skill moves
    ○ Auto-evade slide tackles
    • Updated collision system
    ○ Less colliding with team mates
    • Improved teammate support
    ○ Improved teammate support runs
    ○ More passing and crossing actions
    • Improved goalkeeping
    ○ New GK distribution (pass based on Team-Styles®)
    ○ Improved deflections and variation
    ○ Quicker off the line in one-on-one situations
    • Updated set-pieces
    ○ Quick throw-ins and free-kicks
    • Game settings
    ○ New authentic game speed
    ○ Legendary difficulty added
    Team-Styles®
    • 26 different team-styles
    • Attacking and defensive style for every club
    • Authentic AI will play more like real life team
    • Commentary feedback as the play and style unfold
    • Custom styles – 14 different options
    Pre-match scout report
    • Learn oppositions tactics and strong/weak players
    Refined online gaming
    • Fixed disconnect issue
    • Fixed “ready to play” issue
    • Fixed slow frame-rate issue
    • Made logging in more straight-forward
    • Friends list and messaging service
    Refereeing improved
    • Improved referee intelligence
    • Improved linesman and referee animations
    Graphical enhancement
    Untucked shirts
    • New gameplay HUD
    • More cinematic emotion
    • Cultural NIS scenes
    Stadium attendances shown in crowd
    • Supporters wear club colours
    اونایی که قرمز کردم برای خودم خیلی مهم بودن تو یک بازی فوتبال ببینم!
    یعنی پیراهن افتاده روی شورت و نمایش گاردهای امنیتی و ......در کنار زمین و در میان جمعیت!!
    یک جا هم نوشته بودن فکر کنم توی همون فیفامکزیکو که بیرون اومده بود یا یک همچین جایی که نوشته بود اگه فیفا 10 روی PC به صورت 100 % نکست جن نباشه 80 % هست!!
    Electronic Arts Ea جان بیا بگو ببینیم اون شمارش معکوس پس تمام نشد!!
    Last edited by joey jordison; 03-06-2009 at 17:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته شايان جان يادم هت اون اوايل كه نمي تونستم GTA IV رو با سيستم ضعيفم اجرا كنم شروع كرده بودم به لعن ونفرين راك استار كه بعد ها خودم اومدم و همه حرفام رو پس گرفتم و توي يك پست توضيح دادم كه بيشتر بايد پاچه خواري راك استار رو هم كرد چه برسه به اينكه فحش بديم چون عرضه بازي براي PC از سوي راك استار يه لطفي بود كه در مورد ساير بازي ها نمي كنه واسه همينم اينقدر از راك استار ممنون بودند و نمره 9.5 به PC دادن با ايكه كلي ايراد داشت ولي براي اينكه از راك استار تشكري كرده باشند تا تونستند تحسين كردند. كه من هم در حال حاضر فقط مي تونم بگم كه از لعن و نفرين هام پشيمونم و معتقدم منت گذاشته بود سر همه كه GTA IV رو واسه PC داد ولي شايان يك چيز رو فراوش نكن توي GTA IV ما كلي تكسچر داشتيم رندر شدن World كه توي GTA بود خيلي سخت تر هست يادم هست بزاد يه حرف جالبي زده بود كه توي زمين فوتبال تعداد محدودي از تكسچر ها وجود دارند كه لازم هست رندر بشن و به قول بهزاد تو زمين بازي كه درخت و ماشين و اين جور چيزا كه نيست بخواد به مشكل رندر بر بخوره يه زمين مستطيلي شكل محدود هست. بازي PES 2009 اين مسئله رو واسه همه روشن كرد كه ميشه نكست جن باشه يك فوتبال. اينقدرا هم كه EA سخت مي گيره نيست درسته كه ممكنه نكست بودن فيفا باعث بشه با مشكلات اجرا مواجه بشيم ولي ديگه اين ضعفي هست كه اونها دارند. CoD MW روي سيستم هاي خيلي پايين اجرا ميشه اين نشون ميده سازنده بازيش يعني IW خيلي قدرتمند هست و واقعا اين كاره هست. به هر حال اگه تيم سازنده فيفا بلد نيستن بازي بسازن بهتره بزنن به چاك تا يك تيم بهتر و حرفه اي تر جاشون رو بگيره. اين EA فوتبال رو سپرده دست يه تيم بيخيال هم نميشه يكي نيست به اين EA بگه مگه قحطي تيم بازي ساز هست؟ يه گروه حرفه اي استخدام كنه ديگه مخصوص واسه PC. كار نشد نداره صحب ضعف سازنده هست كه جالب هست EA به گردن نمي گيره. همش طفره ميره. خداييش كدوم شركت اين همه ساپورت ميشه. شورش رو ديگه مي خواد در بياره. بعد بازي فيفا 08 كه خداي فوتبال گيم بود فيفا گند زد توي اعصاب ما طرفداراش. تا فيفا 08 من عاشق فيفا بودم ولي با اين گند بالا آوردناش ما رو ضايع كرد كاش از اول كنسول داشتم و در گير اين مسائل نميشدم. كي فكرش رو مي كرد نسل فوتبال گيمي كه توي سال 2010 ساخته ميشه همون نسل سال 2002 باشه لعنت به اين در جا زدن. كي مي خواد دست از لج بازي برداره EA Sports من نميدونم
    حالا شما این طور میگی چون بازی اورجینال را نخریدی اگه 50 دلار داده بودی که تا همین الان هم بهش فحش میدادی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه saladii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

همانند هر سال امسال نیز شاهد عرضه ی نسخه از سری بازی های فیفا خواهیم بود ، بازی ای که موفق به اخذ عنوان " پرفروش ترین بازی شرکت EA " در سال گذشته ی میلادی نیز شد.
    برخلاف Konami که چندین سال است تغییری محسوسی در روند ساخت سری بازی PES خود نمیکند ، مسئولین شرکت EA هر سال با سیل عظیمی از تغییرات بازی خود را روانه بازار میکنند به طوری که با توجه به وضع کنونی و سیاست هایی که شرکت Konami در پیش گرفته می توان FIFA را برنده ی " جنگ فوتبال" بر روی کنسول های نسل فعلی دانست.
    با توجه به موفقیت های گسترده ی FIFA09 شاید به ذهن کمتر کسی خطور کند که امسال نیز شاهد تغییراتی در این بازی خواهیم بود ، اما مسئولین شرکت EA نشان دادند به فکر هرچه بهتر کردن عنوان خود و تنگ تر کردن عرصه بر Konami و PES هستند.
    بنا به گفته ی سازندگان بازی اکنون 45% ساخت بازی به پایان رسیده است.
    در این جا نگاهی خواهیم داشت به FIFA10 و آن چه از این بازی در نمایشگاه E3 امسال به نمایش در آمد.

همانند هر سال ، امسال نیز بیشتر عکس های تبلیغاتی بازی مربوط به تیم منچستریونایتد است

مهم ترین و اصلی ترین تغییر ایجاد شده در FIFA10 که سازندگان بازی در مصاحبه با اکثر سایت ها و مجلات معتبر به آن اشاره کرده اند نحوه ی کنترل بازی و "سیستم چرخش 360 درجه ای" است. تا به امروز سری بازی های FIFA تنها از چهار جهت اصلی(بالا ، پایین ، چپ و راست) و چهار جهت فرعی پشتیبانی می کردند ، اما از این به بعد و با معرفی سیستم مذکور آزادی عمل بازیکنان بسیار گسترش یافته است.
    شاید درک تفاوت سیستم قبلی و جدید با یک مثال راحت تر باشد. تاکنون شما هیچ گاه نمی توانستید در یک مسیر دایره ای شکل حرکت کنید و در بهترین حالت دایره ی شما دارای لبه هایی می شد ، اما از این به بعد شما می توانید به راحتی حول یک نقطه ی فرضی بر روی زمین بچرخید. اما این قابلیت چگونه می تواند بر روند کنترل بازی تاثیرگذار باشد؟ شما از این به بعد برای پشت سر گذاشتن مدافعین مجبور به انجام حرکات زیگ زاگی و توقف آنی نخواهید بود بلکه می توانید به راحتی و با انتخاب جهت مناسب از بین 2 مدافع مستقیم خود عبور کنید. مسلما این قابلیت تنها به مورد ذکر شده ختم نخواهد شد و بر بخش های دیگر بازی نیز نظیر ضربات آزاد ، کرنر ، کات دادن به توپ و ... تاثیر گذار خواهد بود.
    دیگر بخشی سازندگان بازی وقت زیادی بر روی آن صرف کرده اند "نحوه ی حرکت و جایگیری بازیکنان" است، اینبار بازیکنان شما با هوشیاری بیشتر در زمین حاضر خواهد شد و صرفا به منزله ی آدم آهنی هایی نخواهند بود که شما آن ها را کنترل می کنید. اینبار بازیکنان شما قادر خواهند بود نحوه ی حرکات مدافعین حریف رو تجزیه و تحلیل کنند و در مواقعی که شما کنترل آن ها را به دست ندارید در بهترین موقعیت ممکن جایگیری کنند تا در هنگام حمله شما همانند FIFA09 شما را دچار مشکل نکنند. یکی از بزرگترین مشکلات FIFA09 نحوه ی جایگیری بازیکنان و دخالت های بیجای آن هاست که در بازی های سنگین با رقابای سرسخت در بخش Online بسیار برای شما دردسرساز است و کم پیش نمی آید که در هنگام حمله بازیکنان خودی مانع حرکت شما شوند! یا با جایگیری فوق العاده ی خود توپ را دفع کنند!

به نظر می رسد امسال بر روی چهره ی بازیکنان بیشتر از پیش کار شده

البته در مقابل این پیشرفت چشمگیر مهاجمان ،سازندگان قول داده اند مدافعین نیز رشدی به تناسب مهاجمین داشته باشند تا همانند FIFA09 خط دفاع شما با وجود 4 مدافع باز هم خالی بماند! David Rutter تولید کننده ی بازی در شرکت EA در اینباره می گوید:" ما از گزارش هایی که دوستاران بازی در مورد شرکت مدافعین در امر هجوم و خالی گذاشتن دفاع داده اند خسته شده ایم و اینبار میخواهیم اینبار از آغاز این مشکل را ریشه کن کنیم تا بعد از منتشر شدن بازی محبور به ارائه ی Update و برطرف کردن این مشکلات نباشیم."
    بنا به گفته ی سازندگان چندین انیمیشن و حرکت جدید نیز برای دروازه بان ها در نظر گرفته شده تا در هنگام سانتر توپ بر روی خروج ها بهتر عمل کنند.
    شاید یکی از چیزهایی که بر خلاف فوتبال واقعی در سری بازی های FIFA بسیار کم دیده شده باشد یا بهتر بگوییم هرگز دیده نشده باشد بیرون کشیدن توپ از لب خط است. اینبار بازیکن ها قادر خواهند بود توپ هایی را که در حال بیرون رفتن از زمین هستند به زحمت به داخل زمین برگردانند، به همین منظور بازیکنان میتوانند با خارج کردن خود از زمین و با گذاشتن نیم اثری بر روی توپ مانع از خروج آن شوند. البته این به منزله حذف کامل سیستم "رها کردن توپ" نیست ، بلکه بازهم اگر بازیکن احساس کند به توپ نمیرسد آن را رها خواهد کرد.
    حتما اگر تاکنون FIFA07-08-09 را بر روی کنسول ها بازی کرده باشید Arenaی این بازی را در هنگام Loading ها دیده اید. در این بخش شما قادر هستید با انتخاب یک بازیکن به انجام حرکات فردی و ... بپردازید اما قرار است در FIFA10 این بخش به یک Practice Mode(قسمت تمرینی) برای بازی تبدیل شود جایی که 2 تیم 11 نفره میتوانند به تمرین بپردازند و بر روی ضربات مختلف ایستگاهی و ... تمرین کنند. با اضافه شدن این بخش خلاء یک بخش تمرینی مناسب برای افراد تازه کار نیز از بین خواهد رفت.
    از دیگر امکانات اضافه شده به بازی که البته هم اکنون نیز بر روی نسخه ی PC بازی موجود است “Quick Free Kick” است. همان طور که از اسم این سیستم مشخص است شما می توانید زودتر از زمان موعد ضربه ی آزاد خود را شلیک کنید و حریف را غافلگیر کنید. مسلما این مورد بیشترین تاثیر و کارایی خود را بر روی بخش آنلاین خواهد داشت جایی که دو فرد متفکر در مقابل هم قرار می گیرند و برای پیروزی به هر روشی دست میزنند.
    سازندگان قول بهتر کردن بخش های آنلاین بازی به خصوص مد Be A Pro را نیز داده اند البته هنوز مشخص نیست که FIFA10 قابلیت پشتیبانی از 22 نفر(11vs11) را خواهد داشت یا خیر! اما در صورت اضافه شدن دروازه بان ها به این مد مسلما هیجان بیشتری بر بازی حاکم خواهد شد.

بر خلاف روال هر سال امسال بخش پرطرفدار Manager Mode نیز شاهد تغییراتی خواهد بود. بنا به گفته ی آقای Rutter :" ما قصد داریم با توسعه ی این بخش المان های Realstick آن را بیشتر کنیم تا هیجان بیشتری بر بازی حاکم شود و این بخش خیلی خشک و تکراری سپری نشود. به همین منظور ما هدف اصلی خودمان را بر روی بخش Transfer( نقل و انتقالات) بازی قرار داده ایم ، اینبار بازیکنان تنها با پیشنهاد شما روبرو نخواهد بود بازیکنان از سوی تیم های مختلف پیشنهادهای مختلفی را دریافت خواهند کرد و مسلما به بهترین آن ها جواب مثبت خواهند داد."

همان طور که می دانید حدود 2 ماه پیش یک مد جدید تحت عنوان “Ultimate Team” به بازی اضافه شد که خیلی زود به یکی از محبوب ترین مدهای این بازی تبدیل شد و در ظرف کمتر از 2 ماه بیش از 1 میلیون بار نیز دانلود شد. قرار است اینبار Ultimate Team از آغاز در FIFA10 موجود باشد بنابراین دیگر نیازی به خرید این مد برای FIFA10 همانند FIFA09 نخواهد بود.
    به نظر می رسد اگر سازندگان تنها به وعده های داده شده ی خود جامه ی عمل بپوشانند کار بر رقیب آن ها یعنی Konami و PES بسیار سخت تر از قبل خواهد شد. به هر حال گذشت زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد و ما امیدوار هستیم هر دوی این بازی های بتوانند امسال هواداران خود را راضی کنند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 7 کاربر از saladii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

وقتی من این نور پردازی تاپ و این گرافیک فوق العاده رو میبینم دیگه دلم نمیخاد حتی اسم pes رو بیارم . واقعآ نامردیه اگه واسه pc نکست نباشه. واسه pcلعنتی رو کی رونمایی میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

این EA واقعا شورشو در آورده این جا رو ببینید:

آخه این یعنی چی؟!

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Electronic Arts EA فکر کنم امشب اطلاعاتی از بازی منتشر بشه

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام .............

عکسهای fifa 10 نسخه pc که اومده

سایت ign گذاشته:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •