تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 773 اولاول ... 243031323334353637384484134534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان در مورد خريد پلاسماي پاناسونيك بهترين مدلش چيه؟با ذكر دليل
    بهترين مدلش g10 كه ايرادش هم بازتوليد رنگ مشكل هست
    يعني بهد از يه مدت رنگ مشكي عمق و سياهيش كم ميشه

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

سلام به همه دوستان
    چند تا سوال دارم
    من زياد با اين پورت هاي جديد آشنا نيستم
    تلويزيوني كه قصد خريدشو دارم 42PQ10 پلاسما LG هست
    ورودی و خروجی هاي پشت دستگاه:
    1 ورودی RF
    1 ورودی AV
    1 ورودی Component به همراه صدا
    1 ورودی HDMI/HDCP

سوال: آيا 1 ورودي از هر كدوم از اين موردها كفايت ميكنه؟
    (من يه رسيور ميخوام بخرم كه نميدونم اصلا رسيورها HD هستند يا نه + يه سينماي خانگي كه حتما HD هست و ورودي HDMI هم داره )

اگر رسيور هم HD باشه يك پورت HDMI كم ميارم نه؟
    يا ميتونم به ورودي HDMI سينما وصلش كنم و از سينما تصوير با كيفيت HD بگيرم
    ممنون
    در مورد انتخابت بهتون پيشنهاد ميكنم پلاسماي LG نگيريد. كيفيتش خوب نيستو يعني من در كنار ساير TV ها چك كردم خوشم نيومد اصلا. شايد تنها ببيني خوب باشه ولي در كنار بقيه نه.
    اگر پلاسما ميخواي g10 پاناسونيك بهتره و اگر LED مسخواي le700 شارپ از همه بهتره و قيمتشم 1600 هست

مشخصات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من مي خوام يه 40 اينچ بگيرم بودجه هم در حدود يك ميليون و دويست هست
    لطفا راهنمايي كنيد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من مي خوام يه 40 اينچ بگيرم بودجه هم در حدود يك ميليون و دويست هست
    لطفا راهنمايي كنيد
    ممنون
    سلام به شما
    اگر ميتونستي تا 1600 جور كني كه فقط بهت ميگفتم LED شارپ رو بگيري. چون بهترين LED موجود در بازار هست. در واقع Full LED هستو كيفيتش بي نظيره. اگر ميخواي اطلاعات بيشتري در موردش داشته باشِي:

کد:
    ولي اگر نميتوني پيشنهاد من به شما 42 اينچ LCD همين برند هست: با 1250 ميتوني ال سي دي 42 بگيري كه فول اچ دي هست با پنل ژاپني و كلا اسمبل ژاپن. خييلي كيفيت عالي دارن. اين مدلشه:

42A66M

• FULL HD 1080P
    • RGB PLUS
    • HDMI x3
    • 8Bit Panel With 8Bit Video Processor
    • SRS TruSurround XT

• مجهز به پانل LCD ژاپني
      • زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
      • روشنايي تصوير بالا
      • كنتراست فوق‌العاده 50.000:1 ديناميك
      • داراي سه ورودي HDMI
      • مجهز به پانل 8 بيتي
      • قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
      • خروجی صوتی SRS Trusurround XT

اينم لينكش كه مشخصات فني شو ببيني

کد:

5. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دستتون درد نكنه ولي اين مدلي كه پيشنهاد كرديد هرتزش كم بود
    آيا تو سوني هاي براويا هم مدل خوبي هست ؟
    در ضمن تو سايتي هم كه لينك دادي 1.4 هست نه 1.2
    نظرتون در مورد سامسونگ و سوني و پاناسونيك هم ممنون ميشم اگه بگيد البته ال سي دي نه پلاسما
    متشكرم

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بهترين مدلش g10 كه ايرادش هم بازتوليد رنگ مشكل هست
    يعني بهد از يه مدت رنگ مشكي عمق و سياهيش كم ميشه

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

در مورد انتخابت بهتون پيشنهاد ميكنم پلاسماي LG نگيريد. كيفيتش خوب نيستو يعني من در كنار ساير TV ها چك كردم خوشم نيومد اصلا. شايد تنها ببيني خوب باشه ولي در كنار بقيه نه.
    اگر پلاسما ميخواي g10 پاناسونيك بهتره و اگر LED مسخواي le700 شارپ از همه بهتره و قيمتشم 1600 هست

مشخصات:
    کد:
    البته LE700 اونجوری هم که شما می‌گی خوب نیست، تو ‌Reviewها هم امتیازات بالایی نگرفته. بدون شک مدل‌های 6000 و 7000 , 8000 سامسونگ LEDهای بهتری هستن.
    Last edited by Guts; 05-05-2010 at 13:27.

8. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دستتون درد نكنه ولي اين مدلي كه پيشنهاد كرديد هرتزش كم بود
    آيا تو سوني هاي براويا هم مدل خوبي هست ؟
    در ضمن تو سايتي هم كه لينك دادي 1.4 هست نه 1.2
    نظرتون در مورد سامسونگ و سوني و پاناسونيك هم ممنون ميشم اگه بگيد البته ال سي دي نه پلاسما
    متشكرم
    1- خواهش ميكنم
    2- refresh rate اگر 100 / 120 هرتز باشه جزو هرتز هاي بالاست. معمولا ال سي ها 80 هرتز هستن. ولي اين مدل 120 هست.
    3- اگر منظورت از 1.4 قيمت هست: من قيمت بازار رو گفتم نه قيمت سايت رو
    4- اگر ال اي دي ميخواي من باز هم شارپ رو بهت پيشنهاد ميدم ولي اگر غير از اون ميخواي: اول سوني بعد سامسونگ.
    ال سي دي سامسونگ شايد ظاهرش خوب باشه ولي كيفيتش خيلي خوب نيست. ضعيفه همه چيش. سوني خيلي قوي تره. مثلا سري هاي جديد كه USB ميخوره: من يه فيلم ريختم تو usb و برده بودم امتحان كنم تلوزيون رو . جون آدم رو در مياره تا نشون بده.
    سري z سوني رو خيلي تعرفيشو شنيدم. در مورد سوني خيلي آشنايي ندارم و مذل هاشو نميشناسم.

10. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ال سی دی های شارپ و در وهله دوم اسکارلت ال جی با بودجه شما بسیار مناسبه

اگر یکسر به هایپر استار بزنید می تونید تمام برند ها رو در کنار هم مقایسه کنید

12. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1- خواهش ميكنم
    2- refresh rate اگر 100 / 120 هرتز باشه جزو هرتز هاي بالاست. معمولا ال سي ها 80 هرتز هستن. ولي اين مدل 120 هست.
    3- اگر منظورت از 1.4 قيمت هست: من قيمت بازار رو گفتم نه قيمت سايت رو
    4- اگر ال اي دي ميخواي من باز هم شارپ رو بهت پيشنهاد ميدم ولي اگر غير از اون ميخواي: اول سوني بعد سامسونگ.
    ال سي دي سامسونگ شايد ظاهرش خوب باشه ولي كيفيتش خيلي خوب نيست. ضعيفه همه چيش. سوني خيلي قوي تره. مثلا سري هاي جديد كه USB ميخوره: من يه فيلم ريختم تو usb و برده بودم امتحان كنم تلوزيون رو . جون آدم رو در مياره تا نشون بده.
    سري z سوني رو خيلي تعرفيشو شنيدم. در مورد سوني خيلي آشنايي ندارم و مذل هاشو نميشناسم.
    LCDها معمولاً 100/120Hz هستن یا 60هرتز، یا البته بالای 200 هرتز. 80هرتز!!
    دوست عزیز شما خودت میگی من خیلی با سونی و مدلاش آشنایی ندارم پس چطوری میگی از سامسونگ بهتره؟!!! سونی هم فعلاً تو بازار LED نداره اصلاً فقط LCD داره (فقط یه مدل 46 اینچ سری X فکر کنم LED هست که فکر کنم نزدیک 4 میلیون قیمتشه) من نمیدونم شما این اطلاعاتتون رو از کجا میارید.
    سامسونگ کیفیتش خوب نیست؟؟!! فعلاً که یکی از بهترین تولید کننده‌های تلویزیون در دنیا هست حداقل چندین برابر اون شارپی که طرفداریش رو می‌کنی و تقریباً چند ساله یه کمپانی کاملاً رو به افول هست در زمینه تولید تلویزیون، طرفدار داره و از نظر فروشم در دنیا رتبه اول رو داره فعلاً.
    دوست عزیز فکر نمیکنی این‌جا که محلیه برای راهنمایی افراد برای خرید تلویزیون مناسب با دادن اطلاعات ناقص باعث گمراهی کاربرا می‌شین؟!
    البته تقصیر شما هم نیست وقتی هیچکدوم از دوستان با تجربه این بخش هیچ کاری نمیکنن و نظری کلاً نمیدن (؟!؟!) خوب بالاخره یکی باید پیدا بشه یه نظری هرچند ناقص بده؟؟!

14. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

LCDها معمولاً 100/120Hz هستن یا 60هرتز، یا البته بالای 200 هرتز. 80هرتز!!
    دوست عزیز شما خودت میگی من خیلی با سونی و مدلاش آشنایی ندارم پس چطوری میگی از سامسونگ بهتره؟!!! سونی هم فعلاً تو بازار LED نداره اصلاً فقط LCD داره (فقط یه مدل 46 اینچ سری X فکر کنم LED هست که فکر کنم نزدیک 4 میلیون قیمتشه) من نمیدونم شما این اطلاعاتتون رو از کجا میارید.
    سامسونگ کیفیتش خوب نیست؟؟!! فعلاً که یکی از بهترین تولید کننده‌های تلویزیون در دنیا هست حداقل چندین برابر اون شارپی که طرفداریش رو می‌کنی و تقریباً چند ساله یه کمپانی کاملاً رو به افول هست در زمینه تولید تلویزیون، طرفدار داره و از نظر فروشم در دنیا رتبه اول رو داره فعلاً.
    دوست عزیز فکر نمیکنی این‌جا که محلیه برای راهنمایی افراد برای خرید تلویزیون مناسب با دادن اطلاعات ناقص باعث گمراهی کاربرا می‌شین؟!
    البته تقصیر شما هم نیست وقتی هیچکدوم از دوستان با تجربه این بخش هیچ کاری نمیکنن و نظری کلاً نمیدن (؟!؟!) خوب بالاخره یکی باید پیدا بشه یه نظری هرچند ناقص بده؟؟!
    1- ...............
    2- من نگفتم 60 يا 80 يا 100 يا 120 . همين سامسونگي كه شما داري اينجوري طرفداريشو ميكني واسه تلوزيون هاي 100 هرتزش كلي تبليغ ميكرد. چون ميگفتم تلوزيون هاي مدل پايينترش 100 هرتز نيست و از فلان مدل به بعد 100 هرتزه. من هم گفتم اين ال اي دي شارپ 100/120 هرتزه. اينو درك كردي يا دوباره توضيح بدم؟
    3-من نگفتم سوني ال اي دي داره. خودم ميدونم همش ال سي ديه
    4- هر ننه قمري ميتونه كيفيت سامسونگ رو با شارپ و سوني مقايسه كنه. 2 تا آدم مثل تو اومدن هي گفتن سامسونگ خوبه كه من هم بدون تحقيق رفتم 40b570 گرفتم و از كيفيت تصويرش اصلا راضي نيستم. اگر هم ميخواي 200 تا عكس ميزارم برات كه ببيني خالي نميبندم و سامسونگ خريدم. ولي همه تصاويرش مرده هستن، رنگ بندي خوبي نداره . فقط قيافش خوبه
    5- خيلي خوب ميبود درك ميكردي كه يه سري نظر ها و سليقه ها شخصي هست. اينكه من برند ال جي رو دوست دارم يا سامسونگ رو به خودم و سليقم مربوطه .
    6- فكر نميكنم در زمينه ال سي دي اطلاعاتت از من بيشتر باشه . چون من رشته تحصيليم به اين مسايل مربوط ميشه و از تو خيلي بيشتر حاليمه

16. 2 کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1- ...............
    2- من نگفتم 60 يا 80 يا 100 يا 120 . همين سامسونگي كه شما داري اينجوري طرفداريشو ميكني واسه تلوزيون هاي 100 هرتزش كلي تبليغ ميكرد. چون ميگفتم تلوزيون هاي مدل پايينترش 100 هرتز نيست و از فلان مدل به بعد 100 هرتزه. من هم گفتم اين ال اي دي شارپ 100/120 هرتزه. اينو درك كردي يا دوباره توضيح بدم؟
    3-من نگفتم سوني ال اي دي داره. خودم ميدونم همش ال سي ديه
    4- هر ننه قمري ميتونه كيفيت سامسونگ رو با شارپ و سوني مقايسه كنه. 2 تا آدم مثل تو اومدن هي گفتن سامسونگ خوبه كه من هم بدون تحقيق رفتم 40b570 گرفتم و از كيفيت تصويرش اصلا راضي نيستم. اگر هم ميخواي 200 تا عكس ميزارم برات كه ببيني خالي نميبندم و سامسونگ خريدم. ولي همه تصاويرش مرده هستن، رنگ بندي خوبي نداره . فقط قيافش خوبه
    5- خيلي خوب ميبود درك ميكردي كه يه سري نظر ها و سليقه ها شخصي هست. اينكه من برند ال جي رو دوست دارم يا سامسونگ رو به خودم و سليقم مربوطه .
    6- فكر نميكنم در زمينه ال سي دي اطلاعاتت از من بيشتر باشه . چون من رشته تحصيليم به اين مسايل مربوط ميشه و از تو خيلي بيشتر حاليمه
    از نظرات و گفته‌هاتون کاملاً مشخصه همچی؛ شما می‌تونی پست‌های خودتون رو دوباره مطالعه کنید منم در حدی نیستم که با شما بخوام این‌جور بحث‌های بی‌پایه کنم.
    در ضمن این‌جا چندین تاپیک در مورد محصولات سامسونگ هست شما به هرکدوم مراجعه کنی متوجه میشه حداقل اکثر دارندگان محصولات سامسونگ هیچکدوم از حرف‌های شما رو تأیید نمیکنن!
    Last edited by Guts; 05-05-2010 at 16:15.

18. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •