بایبلون های کرک شده را سرور بابیلون از کار میندازه قبل از انلاین شدن باید اونو از کنار ساعت ویندوز exit کنید
در کل هنگام انلاین شدن استفاده نکن
بایبلون های کرک شده را سرور بابیلون از کار میندازه قبل از انلاین شدن باید اونو از کنار ساعت ویندوز exit کنید
در کل هنگام انلاین شدن استفاده نکن
من دیکشنری بابیلون نسخه 5 رو نصب کردم اما دیکنری فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی نداره فقط انگلیسی به انگلیسیه ...
باید چیکار کنم درست بشه...
بعد من بابیلونو نیاید آپدیت کنم دیگه به خاطر از کار افتادن اون سریالی که بهس دادم...
در ضمن شما که گفتین "بایبلون های کرک شده را سرور بابیلون از کار میندازه قبل از انلاین شدن باید اونو از کنار ساعت ویندوز exit کنید" این جوری که دیگه بابیلون به درد نمی خوره دیگه تو اینترنت نمی شه رو کلمه کیلیک کرد تا معنیش رو بده... نمی شه کاری کرد..
ممنون....
Last edited by iammahdi; 09-10-2008 at 22:06.
نسخه 5 رو ول کن از نسخه 6 و یا 7 استفاده کن
شما می تونید از بابیلون هایی که حسابی کرک شده ان استفاده کنید مثلا همین بابیلون فروشگاه p30world تو بازار هم هست
قبل از اینا بابیلون های قسمت دانلود همین انجمن را امتحان کن
دوستان من گلاسری آکسفورد (The Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus) و مریم وبستر(Merriem- webster) رو از سایت بابیلون دانلود کردم ولی متاسفانه هردوش تریال هستن(برای 7 روز) و پس از اون نیاز به لایسنز دارند.
از دوستانی که خریدن یا کرک شدش رو دارن تقاضا میکنم کمکم کنن.
Last edited by charmerunco; 11-02-2011 at 07:08. دليل: امنیتی
آقا من بابيلون 7 رو دارم حالا يه اكستنشني چيزي ميخوام كه دقيقا مثل ديكشنري برام تلفظ هر لغت رو بنويسه . همونطوري كه تو ديكشنري جلوي هر لغت هست . ممنون ميشم . يه كم فوريه .
سلام آيا ديكشنري مثل oxford elementary learner,s dictionary براي بابيلون هست
كه تلفظ كلمه رو داشته باشه مثل /a:t/
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
من بايبيلون7.0.3 دارم
متأسّفانه در اين ورژن، امكان افزايش سايز رو نداره
راه حلّي وجو داره؟
دست كم كدام ورژن هاي قبل از اين ، اين امكان رو داره؟
با سلام خدمت همه برو بچه ها.
من چند وقت پیش آخرین نسخه از بابیلون رو نصب کردم.با اینکه کیجنش رو هم داشتم
ولی بعد از یه مدت دیگه از کار افتاد و نمیتونم ازش استفاده کنم.
العان اگه بخوام دوباره نصبش کنم باز هم همین مشکل رو داره و اصلا نمیزاره اجراش کنم.
کسی میدونه کدوم فایل رو باید پاک کنم تا بتونم اجراش کنم.
یه سوال دیگه اینکه تو این دیکشنری بعد از نصب چند دیکشنری فارسی فونت فارسی ها به هم میریزه
و هر کاری کردم درست نشد.
فقط اون دیکشنری که به صورت تصویر هستش تغییری در فونتش ایجاد نمیشه.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه.!!!
سلام
با اینکه من دیکشنری آنلاین ویکی پدیا را نصب کردم و فعال هم هست و همچنین همیشه به اینترنت پرسرعت وصلم(داخل دانشگاه)، ولی نتایج این دیکشنری نشان داده نمیشود.
لطفا راهنمایی کنید چطوری بتونم نتایج را ببینم یا باید چه تنظیمات خاصی را انجام دهن.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)