کسی جواب مارو نمیده؟
کسی جواب مارو نمیده؟
نه دوست من این مشگلی که میگی رو به من نداد به بینم بازیت چند تا DVD یه؟
من امروز بازیو از طریق 3D Vision بازی کردم بد جوری خفن میشه بازی حالت سه بعدی میشه واقعا جذابیت بازی دو چندان میشه من این روشو به همتون توصیه میکنم از دستش ندین.
Last edited by mirtalasan; 06-03-2010 at 22:00.
3 تا از شرکت آشغال BOYSTEAMPC هم هست!!!!!
منظورت از 3D visin چیه عزیز ؟
قابلیتی هست در برخی از کارت های انویدیا که می تونه بازی هارو سه بعدی نشون بده با عینک مخصوص البته
یا عینک خود انویدیا یا از این کاغذیا
البته خود بازی هم باید این قابلیت رو داشته باشه ، از جمله بازی هایی که این قابلیت رو دارند بتمن هست
سلام دوستان
این bad company 2 رو میشه به صورت LAN هم بازی کرد اگه میشه راهنمایی کنید
باتشکر
----------------------------------------------------------
نه نمیشه![]()
yani rahi nadare...
کسانی که افت فریم دارند، راه حل افزایش فریم ساده است. کافیه تنظیمات رو در آخرین درجه نزارید! بعضی از تنظیمات مثل AA رو چندان بالا نزارید. حداکثر 4X کافیه. کمی قناعت کنید! بعضی از تنظیمات به قدرتی بیش از حتی قدرت GTX 295 احتیاج دارند!
مقایسه ی این بازی با COD هم چندان منطقی نیست. این بازی از افکت هایی استفاده می کنه مثل گرد و غبار بسیار زیاد محیط و HDR که اینها کمتر در COD دیده می شند و همین طور تخریب پذیری بالای محیط که همه ی اینها می تونه در کاهش فریم ریت تاثیر بزاره.
> راستی گویا تا این لحظه در این بازی پلتفرمی که بیشترین تعداد player ها رو در قسمت Multi player داشته، PC بوده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 07-03-2010 at 12:52.
نه متاسفانه.
من امروز بازی رو به dc گیم سفارش دادم تا واسم بیارن من یکی دیگه صبرم تموم شد .فکر نکنم بتونن قسمت mpبازی رو -- کنن.شمام اگه خواستین سفارش بدین واستون بیارن . زیبایی و جذابیت قسمت mp از نظر من از MW2بیشتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)