با سلام به شما ،
بله سری جدید مک بوک پرو ، عمر باتری 7 ساعت هست!
مشکلی نیست!
مدل خوبیه ، تو پست های قبل هم بحث شده!
اینم می بینم!![]()
با سلام به شما ،
بله سری جدید مک بوک پرو ، عمر باتری 7 ساعت هست!
مشکلی نیست!
مدل خوبیه ، تو پست های قبل هم بحث شده!
اینم می بینم!![]()
شركت اپل هنوز لپ تاپي توليد نكرده كه از سي پي يو هاي core i 7 استفاده كرده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي ميشه اپل آمريكايي گير آورد ؟؟؟
با سلام به شما دوست عزیز،
در حال حاضر فقط در i-mac از سی پی یو ها ی core i5 و core i7 استفاده شده !
اما
طبق شایعات در سری جدید مک بوک پرو که در جولای 2010 معرفی میشند! از سی پی یو های core i5 و core i7 استفاده خواهد کرد! (چون به در حال حاضر به دلیل دمای بالای این سی پی یو یه خورده مشکل هست!) میتونید صبرکنید!
در مورد ساخت آمریکا ، بار ها تو این تاپیک بحث شده! ببینید اپل ساخت چین نیست! فقط تو چین اسمبل میشه! یعنی شما تو خط ایالات متحده هم نمی تونی ساخت امریکا پیدا کنی!
اگر دقت کرده باشید ، پشت تمام محصولات اپل نوشته :
Designed by Apple in California. Assembled in China
تصویری از مک بوک ایر:
تو بعضي از تاپيك ها ديدم كه دوستان از اپل بيخودي بد مي گفتند در صورتي كه نداشتن . من خودم بودجم نمي رسه و گرنه اپل رو با هيچ برند ديگه اي عوض نمي كردم . يه زره با انصاف قضاوت كنيم مي بينيم كه واقعا اپل تو كيفيت و زيبايي و تكنولوژيو بي صدايي حرف اول مي زنه . از چند سال پيش چندين شركت بزرگ و معتبر بر سر دستگاه هاي پخش كننده mp3player رقابت داشتن كه اپل با محصول فوق العاده ipod در بين اين همه محصول و شركت يكه تاز شد يا همين گوشي iphon كه حرف نداره . به نظر من هنوز گوشي كامل تر از iphon نيومده .اين همه مدت از ورود اين گوشي مي گذره هنوز يك سري از قابليتهاش كشف نشده . ديدم اون تاپيك بسته شده گفتم اينجا بگم
با تشکر از نظر به جای شما ،
شما کاملا صحیح میفرمایید ، اما جای ناراحتی نیست ! ، این افراد نادانند!!!![]()
تازه منم که دارم با سند ومدرک براشون اثبات می کنم ! بازم باور نمی کنند ! وبه منم تهمت تعصب بیخودی می زنند!
شما فقط تاپیک زیر رو ببین !:
مک بوک پرو رو تو پست اول رد کرده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من باید یه تشکر اساسی از امید خان بکنم چون با راهنمایی هایی که کردن بلاخره من MB986LL/A رو گرفتم و اعتراف می کنم که فوق العاده هستش و بی نظیره.
از همه دوستان به خصوص آقا امید ممنونم.
مباركه دوست عزيز . چند گرفتي ؟؟ميشه كانفيگشو بگي
خواهش مي كنم . كاري نكردم حقيقتو گفتم . راستي دوست عزيز اين كانفيگ و قيمت چه جوري ؟ اين مدل مشكي براق هم داره ؟؟
APPLE MacBook MC 240 LLA+
- Processor: Intel® Core™2 Duo 2.13 GHz, FSB 1066, 3M
- Memory: 4 GB of 800MHz DDR2
- HDD: 500+ GB SATA
- Graphics: GeForce 9400M NVidia up to 1.7 GB
- Display: LCD 13.3 Inch Glossy
- Optical Drive: Slot-loading Double-Layer DVD/RW
- Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, FireWire 400, Mini DVI
قیمت: 1.350.000 تومان با گارانتی بین الملل
خواهش میکنم عزیزم ، من که کاری نکردم ، فقط واقعیات رو شفاف سازی کردم! ، مبارکتون باشه!