آقا ممنون. من به گارانتی مراجعه کردم. گویا مشکل داشت. اونا هم کل لپ تاپ رو عوض کردن و یه نو بهم دادن! در ضمن برای بقیه دوستان میگم: من گرفتم 1590، BLUE Ray داره، هارد 640 و مدلش هم دقیقا N61JQ هست. گارانتی دیجیتال.
آقا ممنون. من به گارانتی مراجعه کردم. گویا مشکل داشت. اونا هم کل لپ تاپ رو عوض کردن و یه نو بهم دادن! در ضمن برای بقیه دوستان میگم: من گرفتم 1590، BLUE Ray داره، هارد 640 و مدلش هم دقیقا N61JQ هست. گارانتی دیجیتال.
خوشحالم که مشکلتون حل شد.
راستی چرا اینقدر گرون گرفتی؟ خوب مال سازگار هم همین مشخصات رو داره.
اگه میشه مشخصات کاملش رو بذار.سرعت رمش ببین چنده؟1066 یا 1333؟
خیر بلوری نداره.کیف و موس اورجینال هم تو جعبش هست.گرافیکشم شر نداره چون نیازی به این کار نیست.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
منظورتون چیه که سرعت شرش پایینه؟ این گرافیک که اصلا قابلیت شر نداره.
نکنه منظورتون shader speed هست؟
سلام دوستان .... من تا دیروز قصد خرید 1555 دل رو داشتم ، اما امروز ایسوس مدل k50ID رو دیدم خیلی خوشم اومد ، هم خیلی خوشتیپ بود و هم کانفیگش خوب بود ....
cpu : doul core 2.3 GHZ (1m) t4500
ram : 4 gb ddr3
hdd : 500
vga : 1 gb geforce gt 320 up to 2.7 gb
فقط چند تا سوال :
1- سی پی یوی این مدل نوت بوک قویه ؟؟ بازی هارو خوب اجرا میکنه ؟؟ ( البته اهل بازی نیستم )
چون گرافیکش که خوبه . میخواستم بدونم سی پی یوش با گرافیکش هماهنگه ؟؟
2- صداش چطوره ؟؟ کیفیتش ؟؟ بلندی صدا ؟؟
3 - کش CACHE این نوت بوک جوابگو هست ؟؟
کارم بیشتر اینترنت و کارای عادی و تماشای فیلمه ...
به نظرتون می ارزه ؟؟ توی سایت سازگار ارقام زده 820000 اما توی شهر ما ( همدان) میدن 800000 با همون گارانتی 2 ساله سازگار ارقام
پیشاپیش از هر کدوم از دوستان که جوابمو میده تشکر میکنم .. یا علی
وای من میخواستم N61JQ بگیرم ,دیشب یه 14اینچ دیدم به نظرم زیادم بود
14اینچ با cpu core i7 و گرافیک خوب و هارد 500 نیست ؟؟![]()
با سلام.
آيا گارانتي سازگار همون گارانتي ديجيتال هست؟ اگر يكي نيستند لطف كنيد و آدرس سايت گارانتي ديجيتال رو بديد
cpu در حد core 2 do 2.1 هست و زیاد قوی نیست.گرافیمشم در حد 3670 ati هست.cpu ش یک خورده ضعیفه.
کش واسه بازی های و برنامه های سنگین نیاز میشه اما واسه کار های عادی کافیه.
به نظر من نمی ارزه.
سلام .... از جوابتون ممنونم ... پس یعنی شما میگین دل استودیو 1555 با مشخصات زیر از ایسوس ذکر شده در بالا بهتره ؟
cpu : 2.2 core 2 due
ram : 4 gig
hard 320
vga : 9300
دوستان دیگه نظری ندارند ؟؟
خیر با هم فرق دارن.گارانتی دیجیتال سایت نداره![]()
از برند ایسوز همچین چیزی فعلا تو ایران نیست.سونی مدل VPC-CW2QGX همچین مشخصاتی داره با قیمت
1595000 تومان!!!
حالا 14 اینچ بودن برای شما اونقدرا مهمه که بخاطرش حاضری قید N61JQ رو بزنی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)