سلام بچه ها
منم ديروز مدار رو از تهران خريدم و امروز هاردمو تونستم زنده كنم
از همه بچه ها به خاطر راهنمايي ها و كمك هاشون مخصوصا MJHamed متشكرم
موفق باشيد
سلام بچه ها
منم ديروز مدار رو از تهران خريدم و امروز هاردمو تونستم زنده كنم
از همه بچه ها به خاطر راهنمايي ها و كمك هاشون مخصوصا MJHamed متشكرم
موفق باشيد
Last edited by daneshjooyan; 12-07-2009 at 19:38.
من هم بايد از دوستان تشکر کنم
من هم مدار رو سفارش دادم و 24 ساعته دستم رسيد
البته با تيپاکس
تو تبريز براي درست کردن هارد ازو 120هزر تومان خواست
دوستان همشهري تبريزي که مشکل رو دارند ميتونند پياو خصوصي بدن تا آدرس بدن تا حضوري بيان هاردشون رو درست کنم البته بدون آپديت فريمور
با سلام خدمت اعضا
من ساكن قم هستم و مدار رو خريدم و تونستم هارد خودمو كه 6ماه بود افتاده بود گوشه خونه درست كنم.
حال كساني كه قادر نيستند مدار رو به دست بيارند يا بسازند اگه تمايل داشته باشند مي تونند براي من بفرستند تا بتونم كمكشون كنم . افرادي كه مايل هستند پيغام خصوصي بزارند تا آدرس و شمارمو بهشون بدم.
با تشكر
خوب خوب
تبریک به همه
من چند روزی نبودم،هرکی کاری داشت بازم در خدمتم![]()
من تا مرحله تایپ U در هایپر ترمینال میرم و با توجه به کشیدن کارت ویزیت بهم این پیغامو میده
ERROR 1009 DETSEC 00006008
SPIN ERROR
ELPASED TIME 8.617 SECS
R/W STSTUS 2 R/W ERROR 84150180
F3 2
به نظرتون مشکل از چیه؟
نکته جالبش اینه که با توجه به اینکه من 2 مرحله پیش نرفتم ولی وقتی هاردو عادی وصل میکنم در صفحه بوت اونو میشناسه و سری هارد و فریمورش هم میاد ولی همونجا گیر میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته![]()
Last edited by hitmax; 15-07-2009 at 14:03.
با سلام به همه دوستان عزیزم،منم 2 هفتس از صفحه 1 تا آخر این بحث رو بارها می خونم،از اینکه بلاخره راهی جز تعویض هارد پیدا شده،خوشحالم،فقط چون ساکن اهواز هستم،به تبدیلی که دوستان خوبم اشاره کردن،دسترسی ندارم،امکانش هست کسی بتونه واسم پست کنه مدل 12500 تومنی رو؟یا اینکه راهنمایی کنین چطوری می شه از طریق پستی،اینترنتی خریدش؟ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه..راستی مشخصات هاردم رو میدم،خودم که نتونستم تو سایت چک کنم..
Diamond max23
STM3500418AS
S/N: 9VM1DJSP
P/N: 9SS142-326
Firmware: CC35
احتمالا اتصال خوب برقرار نمیشه، پیچایی که باز کردی رو سفت تر کن ببین جواب میده![]()
سایت که گفته سالمه و چیزی نمیخوادSNo Serial number Result Action
1 9VM1DJSP No download available for this serial number. No action required.![]()
ممنون از راهنمای شما ولی من سر جمع 1 پیچ بیشتر باز نکردم و همونم حتی دوباره بستم بعد از کشیدن کارت ویزیت ولی فاییده ای نداشت البته تو فرومای خارجی هم نگاه کردم که یه عده ای همچین مشکلی داشتن ولی من چیزی دستگیرم نشد
شوخی میکنی!؟من 2 هفتس هارد رو خریدم،نه ضربه خورده نه چیزی،خود به خود دیتکت نشد دیگه..من تمام امیدم به همین راه بود،تمام اطلاعات و دانلودهای این چند سالم توشه،وگرنه گارانتی که 1 دیگه جاش میده..
من زنگ زدم فروشگاه جام جم،میخوام پولو واسشون واریز کنم تا تبدیل رو پست کنن،یعنی دیگه هیچ امیدی به این راه نباید داشته باشم؟؟خواهشا دوستان راهنمایی کنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)