تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 261 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه m a j i d64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

12 اشکان جان حال دادی

اشکان جان بینهایت از لطفت و اینکه وقت گذاشتی جواب دادی ممنونم.
    من یک هفتس دارم هرکارمیکنم این مشکل حروف انگلیسی برطرف نمیشد که نمیشد و جایی از ویندوز و نرم افزاری نبود که دستکاری نکرده باشم . تنهاجایی که فکرم نمیرسید Standards and Formats بود که بخاطر اینکه ساعت و علائم رو فارسی دوست ندارم ببینم همیشه روحالت default و انگلیسی میزاشتم باشه و تغییرش نمیدادم . . وقتی شما یکی از علتهای مشکلمو به این مسئله مرتبط دونستی به شک افتادم و با تغییرش به فارسی مشکلم حل شد
    اشکان جان حالاکه انقد گلی بگو ببینم این زیرنویس sub چرا با تغییررنگ مشکل داره تو HD Multimedia Player ؟؟؟
    روحالت استاندارد که سفیده مشکلی نداره ولی وقتی برای راحتی چشم به رنگ زرد تغییرش میدم تو دستگاه رنگش بهم میریزه و آبیه بیحال میشه . اینم پادزهر داره یا باید باهمین سفید بسازم ؟

اشکان جان چون باحوصله جواب میدی یه سوال تو یه موضوع دیگه ازت دارم مربوط به هارد اکسترنال:
    به نظر شما کدوم نوع هارد اکسترنال برای HD MEDIA PLAYERمناسبتره ؟؟؟ از لحاظ سرعت و کارایی ؟؟؟
    منظورم فقط مارک نیست بلکه از 2نوع "پاسپورتی" و "my book" که یکی بدون آداپتور و دیگری آداپتور دار کدوم بهتره ؟ من دچندروزه دستگاه patriot Box Office گرفتم که واقعآ راضیم ازش - یک فلش 16Gig patriot هم دارم که روش ویدئو Full HD میریزم و بدون کوچکترین مشکلی پخش میکنه .
    حالا با این وصف که من فقط میخوام تو خونه هارد اکسترنال رو به HD MEDIA PLAYER وصل کنمو ببینم،صلاح میدونین پاسپورتی بگیرم یا دسکتاب؟ میخوام این هارد اکسترنال با HD PLAYER هماهنگ باشه .
    اینطور که شنیدم سرعت مدل با آداپتور باید بیشتر باشه ؟!یعنی همه مدلهای باآداپتور سرعتشون 7200 و اون پاسپورتی ها همه 5400 هستش ؟؟ سرعت این 2نوع هارد از طریق USB نسبت به فلش مموری بیشتره یا کمتر ؟؟؟

سپسگذارم ازت اشکان جان
    Last edited by m a j i d64; 15-02-2010 at 20:08.

2. 2 کاربر از m a j i d64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال درست هست که اگه فیلم دی وی دی کامل روی فاش یا هارد جانبی برزید نشون میده فقط منو را نشون نمیده آیا زیر نویس فارسی نشون میده یا باید تبدیل به این دو نوع زیر نویس SUB/IDX بشه

اگه تبدیل به این دو بشه که درد سر زیاد داره البته برای اونهای که سریال بین باشن
    سلام دوست عزیز
    متأسفانه فیلمهای DVD تا اونجایی که من امتحان کردم اصلاً نه زیرنویسش نمایش داده میشه نه منو؛
    من با برنامه Ultra ISO از فیلم DVD یک فایل ISO تهیه کردم و در فلش کپی کردم اما در دستگاه فقط فیلم نمایش داده میشد.
    حتی زیرنویسش را هم با VSRip استخراج کردم و کنار فایل ISO قرار دادم اما باز هم خبری از زیرنویس نبود.
    اگر کسی از دوستان تونست این فرمت را با زیرنویسش پخش کنه لطفاً نحوه انجامش را برای ما هم توضیح بده.
    مرسی

اشکان جان بینهایت از لطفت و اینکه وقت گذاشتی جواب دادی ممنونم.
    من یک هفتس دارم هرکارمیکنم این مشکل حروف انگلیسی برطرف نمیشد که نمیشد و جایی از ویندوز و نرم افزاری نبود که دستکاری نکرده باشم . تنهاجایی که فکرم نمیرسید Standards and Formats بود که بخاطر اینکه ساعت و علائم رو فارسی دوست ندارم ببینم همیشه روحالت default و انگلیسی میزاشتم باشه و تغییرش نمیدادم . . وقتی شما یکی از علتهای مشکلمو به این مسئله مرتبط دونستی به شک افتادم و با تغییرش به فارسی مشکلم حل شد
    اشکان جان حالاکه انقد گلی بگو ببینم این زیرنویس sub چرا با تغییررنگ مشکل داره تو HD Multimedia Player ؟؟؟
    روحالت استاندارد که سفیده مشکلی نداره ولی وقتی برای راحتی چشم به رنگ زرد تغییرش میدم تو دستگاه رنگش بهم میریزه و آبیه بیحال میشه . اینم پادزهر داره یا باید باهمین سفید بسازم ؟

اشکان جان چون باحوصله جواب میدی یه سوال تو یه موضوع دیگه ازت دارم مربوط به هارد اکسترنال:
    به نظر شما کدوم نوع هارد اکسترنال برای HD MEDIA PLAYERمناسبتره ؟؟؟ از لحاظ سرعت و کارایی ؟؟؟
    منظورم فقط مارک نیست بلکه از 2نوع "پاسپورتی" و "my book" که یکی بدون آداپتور و دیگری آداپتور دار کدوم بهتره ؟ من دچندروزه دستگاه patriot Box Office گرفتم که واقعآ راضیم ازش - یک فلش 16Gig patriot هم دارم که روش ویدئو Full HD میریزم و بدون کوچکترین مشکلی پخش میکنه .
    حالا با این وصف که من فقط میخوام تو خونه هارد اکسترنال رو به HD MEDIA PLAYER وصل کنمو ببینم،صلاح میدونین پاسپورتی بگیرم یا دسکتاب؟ میخوام این هارد اکسترنال با HD PLAYER هماهنگ باشه .
    اینطور که شنیدم سرعت مدل با آداپتور باید بیشتر باشه ؟!یعنی همه مدلهای باآداپتور سرعتشون 7200 و اون پاسپورتی ها همه 5400 هستش ؟؟ سرعت این 2نوع هارد از طریق USB نسبت به فلش مموری بیشتره یا کمتر ؟؟؟

سپسگذارم ازت اشکان جان
    سلام
    قابل شما را نداشت؛ خدا را شکر که مشکلتون حل شد.
    اما در مورد رنگ زیرنویس ها باید بهتون عرض کنم که این دستگاه فعلاً قادر به نمایش زیرنویس به شکل رنگی نیست چون همونطور که در پستهای قبلیم هم خدمتتون عرض کردم پالت رنگ این دستگاه YUV هست که ار RGB مورد استفاده در کامپیوتر ضعیفتره. فعلاً باید با همین زیرنویس سفید رنگ بسازیم تا ببینیم این شرکت آپدیت جدیدش را چه موقع عرضه میکنه تا شاید این مشکل هم برطرف بشه.

در مورد حافظه های جانبی مربوط به این دستگاه من اطلاعات دقیقی ندارم؛ حتماً اگر اطلاعاتم کافی بود در اختیارتون میگذارم. اما یک لینک میدم به همین سایت شما یه نگاهی به این Range از محصولاتش بندازید شاید چیزی دستگیرتون بشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    با تشکر.

4. 4 کاربر از Ashkan_vpm2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m a j i d64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

1

اشکان جان بازم ممنون از راهنماییت . اما دستگاه من WD نیست . من Patriot BOX OFFICE دارم . که نمیدونم RGB رو ساپورت میکنه یا نه ؟!
    بهرحال ممنون 99.9% مشکلم حل شد . باهمون سفید میسازم

6. این کاربر از m a j i d64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من يك wd دارم براي فروش مدت كمي ازش استفاده كردم اگه كسي خواست pm بده

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مجموعه ای از برنامه ها و راه ها برای برطرف کردن مشکلات subtitle که توسط دوستان اشاره شده بود به صورت
    خلاصه در اینجا آوردم.

- - - - - - -

اول از همه دو نکته مهم زیر را باید در نظر داشت:

• اسم فیلم و اسم subtitle یکی باشد و همه فایل ها در یک پوشه باشند.

• فعال کردن زبان فارسی مطابق شکل زیر در windows

1. عدم نمایش زیرنویس به علت رنگ متن زیرنویس

مناسب ترین رنگ که پخش آن در دستگاه ها دچار مشکل نمی شود رنگ سفید است.
    کد:

2. عدم نمایش زیرنویس به علت اشتباه در language stream

زیرنویس های شما باید حتما در زبانه شماره صفر قرار داده شوند. حالا برای آوردن یک زیرنویس که در زبانه یک قرار داره به زبانه صفر شما به یه برنامه نیاز دارید به اسم subtitle creator که فقط کافیه فایل را با فرمت sub/idx ، save as کنید
    کد:

3. تبدیل srt به sub/idx

با این برنامه نیز می توان فونت و اندازه زیرنویس srt را برای تبدیل به حالت sub/idx تنظیم کنید.
    کد:

4. اضافه کردن srt و یا sub/idx به فیلم

خروجی برنامه فیلمی خواهد بود با فرمت Divx که subtitle نیز درون آن نهفته است.
    کد:

5. استفاده از برنامه winavi Video Convertor

مزیت برنامه فوق نسبت به سایر کانورتورها: سرعت بالا، کیفیت خوب و از همه مهمتر ساپورت زیر نویس می باشد به
    گونه ای که زیرنویس را هنگام کانورت تشخیص داده و بر روی فیلم کانورت شده قرار می دهد.
    سایت اصلی برنامه:
    کد:
    دانلود ورژن 10 با سریال:
    کد:

برای ساپورت بهتر زیرنویس های فارسی و پیشگیری احتمالی از بهم ریختن فونتها ویا تغییر رنگ آن ها هنگام کانورت، بهتر است برنامه ffdshow روی windows نصب شود.
    کد:

6. راهنمایی بیشتر و تنظیمات برنامه های فوق به صورت PDF

کد:
    Last edited by best; 18-02-2010 at 17:43.

10. 2 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اینجور که من فهمیدم wd فایلهای avi با Divx Codec رو پخش نمیکنه
    درسته؟
    فقط xvid پخش میکنه

12. این کاربر از saeediust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز فیلمهای با Divx Codec را هم پخش میکنه.

14. این کاربر از Ashkan_vpm2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    در همین نزدیکی

پيش فرض

درود بر همه اساتید
    تمام صفحات مربوط به این تاپیک رو تقریبا خوندم توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند نوع از این مدیا پلیر ها داره به نظر شما صرف با خرید کدومشونه
    ممنون
    منتظرم

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی وقت بود به این فورم سر نزده بودم
    شما برو تو سایت AVIAddXSubsقسمتAVIAddXSubs &WDTV

بخون فکر می کنم مشکلت با رنگ زیرنویس حل بشه من تو lcd b690 از طریق usb تست کردم اما نشد یه تست کنی بد نیست
    کد:

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

دوست عزیز فیلمهای با Divx Codec را هم پخش میکنه.
    با هر پسوندی... مثلا AVI و MKV پخش میکنه؟....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •