تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 190 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

من داخل option تو اون قسمتی که وظایف کلید ها رو نوشته دیدم یه سری کلید برای کنترل وسیله نقلیه مشخص کرده . قضیه چیه؟ من بازی روتموم کردم ولی کنترل وسیله نقلیه اصلا" تو بازی نبود...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب منم به تشویق دوستان بازی رو گرفتم
    یه خورده از بازی رو رفتم خوب فعلا نظرمو در مورد گیم پلی بازی نمی گم چون باید یه خورده برم جلو تا اصلا این نمونه بازیها بیاد دستم راستش تا حالا یک دونه بازی RPG هم بازی انجام ندادم به خاطر همین فعلا یه خورده سبکش برام گنگه!!
    ولی خوب در مورد گرافیک و سخت افزار این بازی باید بگم من یکی که موندم این بازی چی داره که یک کارت گرافیک مثل GTX 295 بخواد جلوش کم بیاره اشتباه نشه گرافیکش خیلی خوبه ولی اصلا سنگین نیست چون خود من توی 768*1024 با یک 3870 HD در حالی که متوسط فریمم بالای 50-45 هست ولی درصد استفاده از GPU_ام معمولا بالای 70 هم نمیره به طوریکه فکر کنم با همین گرافیک اگه توی حداکثر توان کار کنه به راحتی بالای 60 فریم رو میگیرم(البته اشتباه نشه anti alyasing رو خاموش کردم ولی کارت گرافیکی مثل GTX 295 که قدرتی معادل 4 برایر گرافیک من در فریم دهی داره دیگه اصلا این بازی در سنگین ترین حالت فکر کنم براش سوسکه)
    در مورد رم هم باید بگم دوستان همینطور که گفتم شما در هر رزولوشنی و توی هر ویندوزی که بخواین این بازی رو اجرا کنید به هیچ وجه به بالای 1.5 تا 1.75 گیگابایت رم احتیاج نخواهید داشت پس فنهای این بازی بیخودی خرج رو دست خودشون نندازند
    خوب فعلا این سری اطلاعات رو در مورد سخت افزار مورد نیاز بازی دادم تا دوستانی که به علت محدودیت سخت افزار هنوز دو دل هستند بهتر بتونند تصمیم بگیرند
    موفق باشید

3. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نویسنده ی IGN که mass effect 2 رو نقد کرده و بهش امتیاز 9.6 داده بود، مقاله ی جالبی نوشته در پاسخ به جنگ و کرکری ای که در قسمت نظرات نقد mass effect 2 بین فن بوی های ps3 و XBOX360 راه افتاده بود.

سوال اصلی فن بوی‌های PS3 این بود که چرا این بازی امتیاز بالاتری از uncharted 2 از IGN گرفته.

پاسخ نویسنده ی IGN جالبه :
    The thing that a lot of people missed, however, is that Mass Effect 2 is indeed a better game than Uncharted 2, and I don't know how readers can be so blinded by their fanboyism to deny it.
    لینک مقاله :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 8 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

قابل توجه دوستان كه شهره اقداشلو هنرمند تواناي ايراني نيز كار يكي از دوبلرهاي اين بازي رو انجام داده.
    حتي اسمش در صدر ليست اسم ها بالاتر از شفرد و ديگر گوينده ها قرار ميگيره.
    ----------------------------------------------------------------------
    دوستان نگفتین چه قدر طول کشید تا آخرش رفتین؟
    من الان یه هفته نمی تونم بازی کنم و به خاطر همین الان هیجانم برای این بازی خیلی زیاد هستش چون من عاشق سبک نقش آفرینی هستم.
    من با اينكه خيلي كم ماموريتهاي فرعي رو رفتم ولي باز در عرض 25 ساعت تموم كردم.

7. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه دوستان كه شهره اقداشلو هنرمند تواناي ايراني نيز كار يكي از دوبلرهاي اين بازي رو انجام داده.
    ----------------------------------------------------------------------
    من با اينكه خيلي كم ماموريتهاي فرعي رو رفتم ولي باز در عرض 25 ساعت تموم كردم.
    اول شهره اقداشلو دوبلور چه شخصیتی بوده؟
    بعد چه قدر زود تموم کردی؟بازی های سبک نقش آفرینی حداقل باید 40 ساعت طول بکشه.البته فکر کنم به خاطر اینکه ماموریت های فرعی رو نرفتی این قدر کم شده.راستی الان شما دوست داری دوباره بازیو بری مثل dragon age میشه چهار پنج بار تا آخرش بری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گویا خانم آغداشلو به جای شخصیت Admiral Shala'Raan vas Tonbay صحبت کرده :

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اره درسته من صداشو شناختم.خیلی جالبه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام . من قسمت اول این بازی رو بازی نکردم . الان مرحله اول که مبارزه با آدم فضایی ها بود رو تموم کردم و داخل سفینه نورماندی هستم . تعداد زیادی اتاق و سالن وجود داره و نمیدونم کجا باید برم . اگه میشه راهنمایی کنید.
    با تشکر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دو تا سوال داشتم :

1. من توی اولین برخوردم بعد از مرگم با اشلی نتونستم قاننعش کنم باهام بیاد الان باید چکار کنم تا بیاد توی گروهم ؟

2. من وقتی ماموریت برای لویالتی جک رو رفتم و تموم شد وقتی برگشتم جک و مریندا داشتن دعوا میکردن و من طرف میرندا رو گرفتم و جک ناراحت شد الان میرم پیش جک دو تا گزینه دیگه سیاه است و فقط Fine فعاله چکار کنم ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اول شهره اقداشلو دوبلور چه شخصیتی بوده؟
    بعد چه قدر زود تموم کردی؟بازی های سبک نقش آفرینی حداقل باید 40 ساعت طول بکشه.البته فکر کنم به خاطر اینکه ماموریت های فرعی رو نرفتی این قدر کم شده.راستی الان شما دوست داری دوباره بازیو بری مثل dragon age میشه چهار پنج بار تا آخرش بری؟
    بله من ماموريت هاي فرعي شو نرفتم ولي يه تعدادشون رو رفتم.
    با اين حال باز بازي ماموريت هاي فرعي كمي داره اين بازي به دليل سبك خاص اكشن Rpg خودش
    زمان زيادي مثل بازي هاي هم سبك خودش نميده
    خط داستاني اصلي بازي خيلي قوي كار شده.
    من به همراه 2 تا از دوستام بازي كرديم و هر كدام با پايان هاي متفاوتي روبرو شديم و در اول تعجب كرديم. و شگفت زده
    هر انتخاب هر حرف و هر مسيري كه انتخاب ميكني در رادامه داستان تاثير داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •