تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 97 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان....
    من تمام این مشکلات شما رو داشتم و الان تا 90% خوب شدم و 10% باقی موندش هم دست خودمه. من آدم کم رویی نیستم در نتیجه رفتم طب سنتی و مشکلم رو به دکتر گفتم و غیر از اونم کلی تحقیق کردم این بیماری نه آرتروز روده هست و نه درد بی درمونه . درمان داره . این مشکلا همش از سردی معده هست و همون غلبه ی خلط سودا هست. بهتره برید در رابطه با اخلاط اربعه هم مطالعه کنید و فقط بدونین چی هست. پست ها رو یکی یکی بخونید و عمل کنید مطمئن باشید هیچ کدومتون بدتر از من نبودین و خوب میشید.
    اولین کاری که باید انجام بدین اینه که صفتی شکمتون یعنی اگر یبس هستین برطرف شه واسه این کار هم چند تا چیزی که بهتر هست رو مینویسم
    _ صبح تا قبل از ساعت 7 (قبل از صبحانه)، یک لیوان شربت آب گرم و آب لیمو و عسل درست کنید و بخورید اگر نخواستین یه لیوان آب گرم بخورید و معجزش رو ببینید که تا یه ربع بعد شکمتون کار میکنه و مدفوعتون دفع میشه
    _ روغن زیتون روزی 2 قاشق اگر نمیتونین و بدتون میاد با یه لیوان شربت "آب گرم و آبلیمو و عسل "و یا با آب هویج بخورید تا طعمش رو حس نکنید
    _ هویج بخورید

لطفا اگر خوندین و این کارا رو انجام دادین و مایل بودین بگین تا مطلب جدید بنویسم و ادامه بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لطفا چای و قهوه و کاکائو رو جدا ترک کنین و یه مدت غذاهای باد دار نخورید
    Last edited by HAM VATAN; 09-03-2013 at 08:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

انگار همه خوب شدن. خوب خدا رو شکر. من هر روز دارم میام اما از هیچکس خبری نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام،دوستان من یه مدت که با مشاوره یه دکتر خوب بهتر شدم.منم مثل شماها بودم،تمام علامتهام همین چیزایی بود که گفتید،آنقدر شکمم صدا می کرد که ازینکه توی جمعای عمومی برم بیزار شده بودم،منم از سال کنکورم به این وضع افتادم،تا الان هم که 6،7 سال میگذره تمام قرصای مربوط به معده و روده رو خوردم،آندوسکوپی هم کردم،ولی اصلا بهتر نشدم،تا اینکه یه دکتر مجرب بهم گفت تا رژیم غذایی نگیری یعنی غذا خوردنت رو درست نکنی حالا هر چقدر هم دارو بخوری خوب نمیشی ،الان هم با یه کم رعایت کردن و در کنارش دارو خوردن کلی بهتر شدم.
    اول از همه که من معدم و اثنی عشرم عفونت داشت به مدت 2 ماه اموکسی سیلین خوردم و چند نوبت هم آمپول جیتومایسین زدم،قرص لانزوپرازول،پانکراتین ،بیسموت و رانیتیدین هم طبق دستور می خوردم،شبی یه قرص آرامبخش هم برای اعصاب رودم هم می خورم که خیلی مفیده.اما رژیم غذایی:به هیچ وجهه هله هوله نمی‌خورم،غذای بیرون تعطیل،سرخ کردنی ممنوع،نوشابه و نوشیدنی های گازدار اصلا نباید خورده بشه.
    حالا چیزایی که میتونیم بخوریم:صبحانه چای کمرنگ،نان،پنیر،گردو،مربا، عسل،شیر(اگه حساسیت ندارید)،غذای اصلی:مرغ،گوشت،ماهی فقط کبابی یا بخار پز،بیرون هم اگر خواستید غذا بخورید جوجه، برگ مشکلی نداره،ولی اصلا لب به کوبیده نزید،گوشت چرخ کرده اصلا نخورید،برنج هم فقط ساده،اگه جایی لوبیا پلو،عدس پلو،آلبالو پلو،زرشک پلو بود،مخلفاتشو کنار بزنید فقط برنج سادهشو بخورید. ادویه،فلفل،ترشی هم نخورید.خورشت هم فقط ابشو بخورید با گوشتش،ماست مشکلی نداره.سالاد، سبزی نمیتونید بخورید،سبزیجات خام تعطیل،میوه خام هم نمیشه خورد فقط پخته،یا خودتون بپزید یا کمپوت بخورید،شیرینی و کیک هم فقط ساده،خامه نمیتونید بخورید.
    خلاصه اینا دستور غذایی هستش که دکترم بهم داده،خداییش اگه عمل کنید تاثیرش رو میبیند،حداقل تا 6 ماه هم رعایت کنید،ممکنه اولش سخت باشه که جلو نفستون رو بگیرید ولی بعدش عادت میکنید،یعنی خودتون بعد چند وقت میبینید به خوب شدنش می ارزه.راستی، هیچ وقت سیر غذا نخورید،شده 3 وعدتون رو بکنید 5 وعده،خیلییییی تاثیر داره که شکمتون پر نباشه.

5. 3 کاربر از آشا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من الان دارم این رژیم رو رعایت میکنم داروهام رو هم در کنارش دارم میخورم،خدارو شکر خیلی بهتر شدم،بچه‌ها ما یکی از علت های صدای شکممون نفخ هستش،پس چیزهای باددار مثل حبوبات و چیزای سنگین هم نخورید،خیلی شکمتون رو هم پر نکنید،همیشه گرسنه از سر میز پاشید،فقط،این غذاهایی رو هم که گفتم بخورید.برای داروی آرامبخش هم پیش یه دکتر روانشناس خوب،برید و ازش بخواید که هم برای اعصاب خودتون وهم سیستم گوارشتون یه قرص خوب معرفی کنه،چونکه این مشکل ما ارتباط مستقیمی با اعصابمون داره،با خوردن این قرصا میزنیم تو خط بی خیالی که خودش خیلی تاثیر داره که همش به این مشکلمون فکر نکنیم.قرصای مربوط به معدم که حتما باید در کنارش بخورید.
    بچه‌ها باور کنید این مشکل ما با رعایت و پرهیز درست میشه،فقط باید صبر داشته باشیم و تا دیدیم که یکم خوب شدیم دیگه رژیم رو نذاریم کنار .این بود آخرین تجربه ی من که تا حالا کلی روش و انجام دادم ولی با این روش نتیجه گرفتم،حالا بازم اگه سوالی هست من در خدمتم.

7. 2 کاربر از آشا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

انگار همه خوب شدن. خوب خدا رو شکر. من هر روز دارم میام اما از هیچکس خبری نیست.
    مسئله اينه كه مشكل همه يبوست و اسهال نيست. من در مورد ارتروز روده نشنيده بودم ولي احتمال ميدم مشكل خود من يه همچين چيزي باشه يا يه انسداد. حتا با خوردن مايعات دفع كامل هيچ وقت نيست حتي براي كسي كه شكمش خوب كار مي كنه. البته اين راها و كنترل تغذيه اي براي بهبودش و براي كسي كه حوصله رعايتشو داره خوبه. البته شايد اكثر بچه ها اين كارها رو امتحان كردن و موقتي بهبود پيدا كردن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مسئله اينه كه مشكل همه يبوست و اسهال نيست. من در مورد ارتروز روده نشنيده بودم ولي احتمال ميدم مشكل خود من يه همچين چيزي باشه يا يه انسداد. حتا با خوردن مايعات دفع كامل هيچ وقت نيست حتي براي كسي كه شكمش خوب كار مي كنه. البته اين راها و كنترل تغذيه اي براي بهبودش و براي كسي كه حوصله رعايتشو داره خوبه. البته شايد اكثر بچه ها اين كارها رو امتحان كردن و موقتي بهبود پيدا كردن.
    من هم نگفتم مثئله یبوست یا اسهال هست گفتم اولین قدم اینه که کسانی که این مشکل دارن حلش کنن تا بعد بریم سراغ مشکل اصلی. ممنون میشم با دقت بیشتری بخونین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من هم نگفتم مثئله یبوست یا اسهال هست گفتم اولین قدم اینه که کسانی که این مشکل دارن حلش کنن تا بعد بریم سراغ مشکل اصلی. ممنون میشم با دقت بیشتری بخونین.
    درست مي گيد دقيق نخوندم. احتمالا توي اين چند روز اونايي كه اين مشكلو داشتن اينو انجام دادن.پس فك كنم بهتره بريم سراغ مشكل اصلي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام،دوستان من یه مدت که با مشاوره یه دکتر خوب بهتر شدم.منم مثل شماها بودم،تمام علامتهام همین چیزایی بود که گفتید،آنقدر شکمم صدا می کرد که ازینکه توی جمعای عمومی برم بیزار شده بودم،منم از سال کنکورم به این وضع افتادم،تا الان هم که 6،7 سال میگذره تمام قرصای مربوط به معده و روده رو خوردم،آندوسکوپی هم کردم،ولی اصلا بهتر نشدم،تا اینکه یه دکتر مجرب بهم گفت تا رژیم غذایی نگیری یعنی غذا خوردنت رو درست نکنی حالا هر چقدر هم دارو بخوری خوب نمیشی ،الان هم با یه کم رعایت کردن و در کنارش دارو خوردن کلی بهتر شدم.
    اول از همه که من معدم و اثنی عشرم عفونت داشت به مدت 2 ماه اموکسی سیلین خوردم و چند نوبت هم آمپول جیتومایسین زدم،قرص لانزوپرازول،پانکراتین ،بیسموت و رانیتیدین هم طبق دستور می خوردم،شبی یه قرص آرامبخش هم برای اعصاب رودم هم می خورم که خیلی مفیده.اما رژیم غذایی:به هیچ وجهه هله هوله نمی‌خورم،غذای بیرون تعطیل،سرخ کردنی ممنوع،نوشابه و نوشیدنی های گازدار اصلا نباید خورده بشه.
    حالا چیزایی که میتونیم بخوریم:صبحانه چای کمرنگ،نان،پنیر،گردو،مربا، عسل،شیر(اگه حساسیت ندارید)،غذای اصلی:مرغ،گوشت،ماهی فقط کبابی یا بخار پز،بیرون هم اگر خواستید غذا بخورید جوجه، برگ مشکلی نداره،ولی اصلا لب به کوبیده نزید،گوشت چرخ کرده اصلا نخورید،برنج هم فقط ساده،اگه جایی لوبیا پلو،عدس پلو،آلبالو پلو،زرشک پلو بود،مخلفاتشو کنار بزنید فقط برنج سادهشو بخورید. ادویه،فلفل،ترشی هم نخورید.خورشت هم فقط ابشو بخورید با گوشتش،ماست مشکلی نداره.سالاد، سبزی نمیتونید بخورید،سبزیجات خام تعطیل،میوه خام هم نمیشه خورد فقط پخته،یا خودتون بپزید یا کمپوت بخورید،شیرینی و کیک هم فقط ساده،خامه نمیتونید بخورید.
    خلاصه اینا دستور غذایی هستش که دکترم بهم داده،خداییش اگه عمل کنید تاثیرش رو میبیند،حداقل تا 6 ماه هم رعایت کنید،ممکنه اولش سخت باشه که جلو نفستون رو بگیرید ولی بعدش عادت میکنید،یعنی خودتون بعد چند وقت میبینید به خوب شدنش می ارزه.راستی، هیچ وقت سیر غذا نخورید،شده 3 وعدتون رو بکنید 5 وعده،خیلییییی تاثیر داره که شکمتون پر نباشه.
    سلام یه سوال داشتم چطور متوجه شدید که عفونت اثنی عشر ومعده دارین؟چه آزمایشهایی انجام دادین تا متوجه شدین؟...
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم چطور متوجه شدید که عفونت اثنی عشر ومعده دارین؟چه آزمایشهایی انجام دادین تا متوجه شدین؟...
    مرسی
    آندوسکوپی کردم و آزمایش کامل خون و آزمایش ادرار و مدفوع دادم.

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک،انشاالله که سال 92 ،سال سلامتی باشه برای همه ی بچه های p30world.

13. این کاربر از آشا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •