شما دکمه ی پاور لپتاپ(همون دکمه ی روشن کردن رو میگم) اگه چند ثانیه پایین نگهداری خودش خاموش میشه.البته فقط در موارد هنگ کردن اینکار رو بکن نیازی نیست بذاری باتری خالی شه.راستی نگفتی چند وقته خریدیش و گارانتی چی داره
شما دکمه ی پاور لپتاپ(همون دکمه ی روشن کردن رو میگم) اگه چند ثانیه پایین نگهداری خودش خاموش میشه.البته فقط در موارد هنگ کردن اینکار رو بکن نیازی نیست بذاری باتری خالی شه.راستی نگفتی چند وقته خریدیش و گارانتی چی داره
من که تازه گرفته ام.گارانتیش ایران لب تابه
اقا یه سوال از این دسته های بازی نمیشه تو لب تاب اتفاده کرد؟یه تبدیلی چیزی نیست که به لب تاب بخوره؟
![]()
نه پورت سریال نمی خورن فقط بعضی لپ تاپ ها هستند ... از یک مبدل سخت افزاری باید استفاده کنید که پورت محازی بسازه
مبدلش 50 تومنه؟
مگه چیه؟عکسی ازش داری؟
اقا اخه بعضی مسائل هم مستقیما به این تاپیک مربوط میشه هم نوعی سوال و مشکله.تو این انجمن جواب نگرفتم گفتم حتما جای سوال پرسیدنم مناسب نبوده واسه همین 2 جا سوال پرسیدم.زدن نداره که!!!
دوست عزبز چرا از دسته های بازی که Usb هستن استفاده نمیکنی ؟؟؟
خوب بچه ها باید یه تذکر بدم ... متاسفانه این بخش سایت از بررسی تخصصی خارج شده و شده محل بررسی مشکلات پس از خرید و درخواست درایور و ... !
اگر به همین شکل ادامه پیدا کنه این تاپیک قفل میشه تا مدتی تا پاکسازی و انتقال پیدا کنند پست هاش ... پس لطفا رعایت کنید
اره.همین کار رو هم اخر کردم یه usb joystick گرفتم فقط با 5 تومن![]()
میشه جناب رجیستر عزیز یه تاپیک معرفی کنید برای همین سوالهای که دوستانی که مشکل در مورد 1530 دارن سوالشونو بپرسن که شما هم مجبور نشین تذکر بدید!
سلام
دوست عزیز میتونی این سوالات رو در قسمت سوالات و اشکالات جزئی در مورد لپ تاپ بپرسی .
لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید تاپیک جدیدی افتتاح کنید ... ما که قیچی و بند نباید بدیم دستتون ! خودتون زحمتش رو بکشید و مطرح کنید ...میشه جناب رجیستر عزیز یه تاپیک معرفی کنید برای همین سوالهای که دوستانی که مشکل در مورد 1530 دارن سوالشونو بپرسن که شما هم مجبور نشین تذکر بدید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)