كلا 25 تا كاراكتر داره.
كلا 25 تا كاراكتر داره.
سلام دوستان
امروز رفتم gamespot دیدم این بازی اومده صدر بازیهای پی سی!
یعنی این قدر خوفه؟ چجوریاس برم تو کارش؟ راستی گفتید جوی می خواد، چجور جوی می خواد یعنی بهترین مدل جوی چیه برای پی سی؟ از این قدیمیا مال 4 سال پیش، ارزونا یه دونه دم دست دارم به کارش میاد؟
ممنون
ارزون گرفتم طمع كردم الآن هيچ غلطي نميتونم باهاش بكنم جز زدن مشت و لگد.يه درست حسابي آنالوگ دار و حتي المقدور 6 دكمه بگير.بازيشم خوراكه.يكيم جواب منو تو 3ه تا پست قبلي بده ناراحت نميشم
![]()
شاید اون لباسا مربوط به بازی آنلاین باشه!!
نه خدا نكنهتوي يه سايت اينو نوشته بود در مورد لباسا:
Note: Alternate costumes are purchased content and cannot be unlocked.
توي مسابقه ها يه سري امتياز ميگيري تكليف اونا چي ميشه؟شايد با همونا بشه چيزي خريد.ولي بازم من هيچ قسمتي واسه خريد لباس و لوازم نديدم تو اين بازي.
نه بابا دوست عزیز یعنی شما باید با پرداخت پول کاملا واقعی فایل یا فایل هایی رو دانلود کنی و بریزی رو بازیت که این لباسا باز شه.نه خدا نكنهتوي يه سايت اينو نوشته بود در مورد لباسا:
Note: Alternate costumes are purchased content and cannot be unlocked.
توي مسابقه ها يه سري امتياز ميگيري تكليف اونا چي ميشه؟شايد با همونا بشه چيزي خريد.ولي بازم من هيچ قسمتي واسه خريد لباس و لوازم نديدم تو اين بازي.
از دست این کمپانی های پول پرست.پول خرید خود بازی کمه که برای این چیزام پول میخوان.
(حالا نه که ما هم کلی پول بابت خود بازی دادیم)
آره به خدا خسته شديم انقد ازشون ارجينال گرفتيمحالا نميشه قاچاقي يه كاريش كرد يعني هيچجوره راه نداره واي چقدر كرمم گرفته
![]()
سلام.من كه تو اين لايو بدرد نخور15 تا اچيونت گرفتم ننه لباسي نه چيزي هيچي باز نشده.
بچه هاي كنسولي الان مي فهمن كه pc هميشه يه سرو گردن كه سهله چند سرو گردن و دست و پا و غيره از كنسولا بالا تره تو همين چند هفته كه از ريليز نسخه ي pc SF4 گذشته كلي skin خوف واسه كاراكترا اومده
بچه هاي عزيزم از اين لباس چان لي خوشتون مياد?
اگه آره كه downكن و حالشو ببر.
Download:Changing SF4 PC Skinsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1) Download whatever skin file you want (.emz file)
2) Find your SF4 Characters directory.
Retail version: "C:\Program Files\CAPCOM\STREETFIGHTERIV\Battle\Chara\"
Steam version: "C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\street fighter iv\Battle\Chara"
3) Go into the folder of the character you want to change. Remember they are Japanese names so Boxer is "BSN" (Bison).
4) Whatever the .emz file you download is called, make a backup of the old one first. For example, Chun Li's file is "CNL_01_05.col.emz" so rename that "CNL_01_05.col.old" and copy the new modified one from the zip file in there.
5) Load the game and pick the proper character/color to see the skin (more in notes on this). Enjoy!
Last edited by swastika; 22-07-2009 at 10:24.
بزار امتحان كونيم ببينيم چي ميشه.دمت گرم به هر حال داداش.ما تشكر و پيشاپيش زديما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)