با این ویندوز نمیشه بازی کرد؟
من هرچی بازی ریختم بغیر از pes2009 اجرا نکرد اگه خیلی حال میداد دموی اولو نشون میداد بعد میومد بیرون
باید چیکار کنم که اجرا کنه؟
با این ویندوز نمیشه بازی کرد؟
من هرچی بازی ریختم بغیر از pes2009 اجرا نکرد اگه خیلی حال میداد دموی اولو نشون میداد بعد میومد بیرون
یه پکی هست که همه برنامه ها و نرم افزار های xp رو میشه روش اجرا کرد...
ظاهرش رو هم میتونی کاملا شبیه xp کنی.
دقیق یادم نیست اسمش چیه.
DirectX 9.0c رو نصب کردی؟با این ویندوز نمیشه بازی کرد؟
میگفتند نسخه ی RC خودش این قابلیت رو داره.یه پکی هست که همه برنامه ها و نرم افزار های xp رو میشه روش اجرا کرد...
ظاهرش رو هم میتونی کاملا شبیه xp کنی.
دقیق یادم نیست اسمش چیه.
9رو ریختم نشد
10هم ریختم نشد
چیکار کنم؟
سلام
الکل 120 % رو تو ویندوز 7 نصب کردم واسه کرک یه بازی می خواستمش.
بعد از نصب وقتی درایو مجازی خواستم تعریف کنم برنامه هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم.
وقتی سیستم مجدد بالا اومد درایو مجازی ساخته شده بود ولی درست کار نمی کرد.
حالا می خوام الکل مخصوص ویندوز 7 رو نصب کنم قبلی پاک نمی شه و وقتی درایو مجازی ها و هم می خوام تو برنامه پاک کنم نمی شه. نمی دونم چی کار باید کنم . لطفا راهنمایی کنید.
مشکلم حل شد یه بار دیگه ویندوزو ریختم ولی هیچ کدوم از درایورا رو نصب نکردم بازیا خیلی خوبو روون اجرا میشه
مشکل درایور کارت گرافیکم چی شد
برا هیشکی آخرش ارور نمیده
سلام
تو ویندوز xp یه قسمتی به نام run تو استارت داره میشه بگین این گزینه تو ویندوز 7 کجاست ؟؟؟؟؟؟
راستی چند تا سایت معرفی کنید که برنامه های این ویندوز رو داشته باشند .
ممنون
شما میتونید از همون قسمت Start Search بجای RUN استفاده کنید ولی در کل برای اضافه کردن RUN به تنظیمات Start Menu برید.سلام
تو ویندوز xp یه قسمتی به نام run تو استارت داره میشه بگین این گزینه تو ویندوز 7 کجاست ؟؟؟؟؟؟
راستی چند تا سایت معرفی کنید که برنامه های این ویندوز رو داشته باشند .
در مورد نرم افزار هم میتونید از نرم افزارهای ویندوز ویستا و XP (بعضی هاش) استفاده کنید.
سلام به همه دوستان
من یه مشکل تو نصب دارم; اونم اینه که نصب نمیشه!!
مین گیگا
تا اون مرحله که سیستم ریسیت میشه جلو میره ولی وقتی به مرحله آخر میرسه هنوز کامل نشده ریسیت میشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و پشت سر هم ریسیت میشه
البته gigaraid کامپیوتر هم تنظیمش بهم ریخته
فکر میکنید اشکال کار از کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)