وا چه حرفا![]()
خوبه ولی به درد ایران نمیخوره . الان سایتشو فیل تر میکنن![]()
مخلصیم .
وا چه حرفا![]()
خوبه ولی به درد ایران نمیخوره . الان سایتشو فیل تر میکنن![]()
مخلصیم .
ما که ممنون الخروج هستیم . بدرد ما نمیخوره ! ولی خیلی دوست دارم برم مقعر اصلی سامسونگ !
سلام دوست من. یه سایت پیدا کردم که توش ویدئویی از این گوشی هست. ولی متاسفانه هنوز ویدئوها باز نمیشن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2بار 2بار اومد.
Last edited by mahroo_z1; 09-07-2009 at 09:42.
سلام.
اين سامسونگ هم از يه طرحي كه خوشش بياد بد بش گير ميده ها.....!!!
(اينم يه جور ايراده ، چطونه خوب...؟!)
(عکس سمت راست مربوط به Samsung’ Ultra Touch و عکس سمت چپ مربوط به صفحه نمایش معمولی)
شرکت سازنده شیشه صفحه نمایش Samsung’ Ultra Touch بنام Corning Inc ادعا میکنه که این شیشه قدرت تحمل خیلی چیزا رو داره.
این شیشه بصورت شیمیایی تقویت شده برای اینکه دوام زیادی از خودش نشون بده بطوریکه شیشه های معمولی فاقد چنین خاصیتی هستند.
در سایت زیر ویدئویی هست که قدرت تحمل این صفحه نمایش رو نشون میده ولی متاسفانه ویدئو باز نمیشه
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در سایت زیر ویدئویی هست که قدرت تحمل این صفحه نمایش رو نشون میده ولی متاسفانه ویدئو باز نمیشهیه سایت پیدا کردم که توش ویدئویی از این گوشی هست. ولی متاسفانه هنوز ویدئوها باز نمیشن![]()
امکانات:
slider design, size: 99 × 48 × 16mm, it is equipped with a 2.2-inch 260,000 color TFT display (176 × 220 pixels), built-in 1.3 megapixels camera.
built-in FM radio, cable receiver, support GPRS \ EDGE \ UMTS, Java, Bluetooth 2.0 + EDR and support for 8GB microSDHC card expansion
سامسونگ دو نسخه محدود از گوشیهای S5600 و C3050 بنامهای
Samsung Elite Preston S5600 و Samsung Elite C3050 رو مخصوص بانوان در رنگ سفید با همکاری شرکت Elite تولید کرده:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)