تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 145 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.

5741g های شما هم پشتشون نرمه؟ من دست میزارم میره داخل. مال شما هم همینطوره؟ برای lcd مشکلی پیش نمیاد؟
    تمام لپ تاپ ها پشت ال سی دی یه فضای خالی دارن که اگر فشار وارد شد مستقیم به پانل وارد نشه ، به همین دلیل هم هست فشار میدین فرو رفتگی داره .

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام بچه ها منم یه دو روزی میشه یه 5741g خریدم
    یه سری مسئله توش هست می خوام ببینم شما هم دارین
    قسمت بالای کیبورد مثلا کلید f3 رو که فشار میدی کل کلیدای اون ناحیه باهاش بالا و ÷ایین میرن نگاه که کردم دیدم خارای اون قسمت انگار که با چاقو افتادی به جونشون همه داغونن.(مونتاژ بد انجام شده یا رفر بوده بهمون انداختن؟؟)ببرمش گارانتی ؟
    قسمت ÷اییین سمت راست جایی که مشخصات سیستم رو نوشته هر چند وقتی یه تق صدا میده؟!!!صدای هارده؟
    به نظرتون اینا عادیه؟
    از من که خدا را شکر این جوری نشده ولی کیبوردش فکر نکنم زیاد دوام بیاره چون زیرش بازه و هر هر چی اشغال که دلت بخواهد زیرش جا میشه و کم کم کیبوردش فکر کنم داره لق میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

5741 بغير از آي جي آي بازي گرافيك بالايي را اجرا نميكنه؟مثل gtaIV?هركي ميدونه سريع جواب بذاره!پيشاپيش ممنون!
    واقعا یعنی گرافیک nvidid g320 از گرافیک ATI 5470 ضعیفتره

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

نرم مثل سنگ محکمه

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

مطمئنید؟

تمام لپ تاپ ها پشت ال سی دی یه فضای خالی دارن که اگر فشار وارد شد مستقیم به پانل وارد نشه ، به همین دلیل هم هست فشار میدین فرو رفتگی داره .
    حالا از پشت نمیچسبه به LCD؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا یعنی گرافیک nvidid g320 از گرافیک ATI 5470 ضعیفتره
    هم تئوری هم عملی GT320 از 5470 قویتر هست بی دلیل حرفی نزنید دوست عزیز
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا از پشت نمیچسبه به LCD؟
    اون مقدار فضا رو گذاشتن برای یه حداقل فشاری که به ال سی دی میاد مشکلی پیش نیاد ولی خب اگر مقدارش زیاد باشه ممکنه مشکل ایجاد بشه

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب دوستان امروز هم هم صاحب یه 5741g آقا ما اومدیمیندوز 7 ریختیم یه چند تا سوال برام پیش اومد
    دسوتان من دی وی دی اصلی دستگاه رو داخل دستگاه میزارم میخوام درایور کارت گرافیکمو نصب کنم دیدم ارور میده می میگه ایم درایورد مخصوص 7 64 بیتی توی قسمت درایور ها هم توی قسمت انویدای چکردم همش این ارور میداد چرا داخل دیویدی دستگاه ورزن 32 بیتی نیست
    اومدم دانلود هم کنن که سایت Nvidia باز نمی شه با ف/ی/ل/ت/ر شکن هم امتحان کردم باز در وقتی زدم دانلود کنم دانلود نمی شد (اینجور که دوستان می گم انویدیا ایران رو تحریم کرده) میشه آخرین ورژم درایور یکی برای ما ردیف کنه
    و سوال دیم بلوتوث دستگاه از کجا روشن می شه همون دکمه ی wlan ؟؟ آخه توی 5738 یه دیکه ی مخصوص برای روشن و خامش کردن بلوتوث بود
    سوال سوم این که الان من ناچارا ویندوز xp نصب کردم الان دارم توی مای کامپیوتر نگاه میبکنم میبینم وبکم هست ولی توی سون نبود رفتیم درایورش هم نصب کنم دیدم 3 تا هست آخه من از کجا بدونم مال من کدومه؟
    اینم لیست درایور های دستگاه که توی جعبه ی دستگاه بود خودتون ببینید

میشه یه لطفی کنید مشخص کنید کدوم یک از درایور ها مربوط به دستگاه من
    ==============

هارد دستگاه من 640 وقتی داستم ویندوز میزدم خواستم پارتیشن بندی کنم دیدم 600 گیگ بیشتر قابل استفاده نیست!!!!! 40 گیگ بقیش چی شده پس؟!!!!

==============
    فعلا همینا بود سوالاتم شرمنده اگه یکم زیاد بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب دوستان امروز هم هم صاحب یه 5741g آقا ما اومدیمیندوز 7 ریختیم یه چند تا سوال برام پیش اومد
    دسوتان من دی وی دی اصلی دستگاه رو داخل دستگاه میزارم میخوام درایور کارت گرافیکمو نصب کنم دیدم ارور میده می میگه ایم درایورد مخصوص 7 64 بیتی توی قسمت درایور ها هم توی قسمت انویدای چکردم همش این ارور میداد چرا داخل دیویدی دستگاه ورزن 32 بیتی نیست
    اومدم دانلود هم کنن که سایت Nvidia باز نمی شه با ف/ی/ل/ت/ر شکن هم امتحان کردم باز در وقتی زدم دانلود کنم دانلود نمی شد (اینجور که دوستان می گم انویدیا ایران رو تحریم کرده) میشه آخرین ورژم درایور یکی برای ما ردیف کنه
    و سوال دیم بلوتوث دستگاه از کجا روشن می شه همون دکمه ی wlan ؟؟ آخه توی 5738 یه دیکه ی مخصوص برای روشن و خامش کردن بلوتوث بود
    سوال سوم این که الان من ناچارا ویندوز xp نصب کردم الان دارم توی مای کامپیوتر نگاه میبکنم میبینم وبکم هست ولی توی سون نبود رفتیم درایورش هم نصب کنم دیدم 3 تا هست آخه من از کجا بدونم مال من کدومه؟
    اینم لیست درایور های دستگاه که توی جعبه ی دستگاه بود خودتون ببینید
    اول اینکه روی این دستگاه با رم 4 گیگ بهتره ویندوز 64 بیتی نصب کنین تا 32 بیتی .
    درایورهای داخل پکیج هم مربوط به ویندوز 7 نسخه 64 بیتی هست .
    این لینک دانلود درایور GT320M نسخه 32 بیتی ورژن 258.96 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای روشن کردن بلوتوث هم اول شما از داخل همون DVD برنامه Acer Launch Manager رو نصب کنین و بعدش با ترکیب Fn+F3 بلوتوث رو روشن کنین ( قبلش درایورش رو نصب کنین )

برای وب کم هم باید LITE ON باشه ، شما هر 3 تا رو نصب کنین تا ببینین با کدوم کار میکنه .

در مورد هارد هم کاملا نرمال و طبیعی هست و اصلا مشکلی نیست ، معمولا ظرفیت اصلی با ظرفیت اسمی تفاوت داره

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز من از سایت nvidia هرچی امتحان کینم نمی تونم چیزی دانلود کنم
    اگه همیشه همین درایور رو با یه لینک دیگه بدید
    ========
    یک سوال هم داشتم با تاچ پد این لپ تاپ (اسمش یادم رفته چطور میشه کار اون قلطکی که توی موس های معمولی هست انجام داد ) مثلا یه صفحه ای را با اون هست چابه جا کی کنیم توی لپ تاپ هم می شه با ناچ پدش چنین کاری کرد؟

خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من همین الان تست کردم هیچ مشکلی نیست ، حجم فایلش 113 مگابایت هست بدید کسی براتون دانلود کنه . ولی نباید مشکلی باشه و تحریم و این حرف ها در کار نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •