خوب دوستان امروز هم هم صاحب یه 5741g آقا ما اومدیمیندوز 7 ریختیم یه چند تا سوال برام پیش اومد
دسوتان من دی وی دی اصلی دستگاه رو داخل دستگاه میزارم میخوام درایور کارت گرافیکمو نصب کنم دیدم ارور میده می میگه ایم درایورد مخصوص 7 64 بیتی توی قسمت درایور ها هم توی قسمت انویدای چکردم همش این ارور میداد چرا داخل دیویدی دستگاه ورزن 32 بیتی نیست
اومدم دانلود هم کنن که سایت Nvidia باز نمی شه با ف/ی/ل/ت/ر شکن هم امتحان کردم باز در وقتی زدم دانلود کنم دانلود نمی شد (اینجور که دوستان می گم انویدیا ایران رو تحریم کرده) میشه آخرین ورژم درایور یکی برای ما ردیف کنه
و سوال دیم بلوتوث دستگاه از کجا روشن می شه همون دکمه ی wlan ؟؟ آخه توی 5738 یه دیکه ی مخصوص برای روشن و خامش کردن بلوتوث بود
سوال سوم این که الان من ناچارا ویندوز xp نصب کردم الان دارم توی مای کامپیوتر نگاه میبکنم میبینم وبکم هست ولی توی سون نبود رفتیم درایورش هم نصب کنم دیدم 3 تا هست آخه من از کجا بدونم مال من کدومه؟
اینم لیست درایور های دستگاه که توی جعبه ی دستگاه بود خودتون ببینید
اول اینکه روی این دستگاه با رم 4 گیگ بهتره ویندوز 64 بیتی نصب کنین تا 32 بیتی .
درایورهای داخل پکیج هم مربوط به ویندوز 7 نسخه 64 بیتی هست .
این لینک دانلود درایور GT320M نسخه 32 بیتی ورژن 258.96 :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای روشن کردن بلوتوث هم اول شما از داخل همون DVD برنامه Acer Launch Manager رو نصب کنین و بعدش با ترکیب Fn+F3 بلوتوث رو روشن کنین ( قبلش درایورش رو نصب کنین )
برای وب کم هم باید LITE ON باشه ، شما هر 3 تا رو نصب کنین تا ببینین با کدوم کار میکنه .
در مورد هارد هم کاملا نرمال و طبیعی هست و اصلا مشکلی نیست ، معمولا ظرفیت اصلی با ظرفیت اسمی تفاوت داره