اقا یکی یه راهنمایی به من بکنه من بین کوکی و ویوتی گیر کردم نمیدونم کدومو بگیرم . دوربینش زیاد برام مهم نیست .
اقا یکی یه راهنمایی به من بکنه من بین کوکی و ویوتی گیر کردم نمیدونم کدومو بگیرم . دوربینش زیاد برام مهم نیست .
نظر شخصي من اينه كه گوشي بايد يك نكته اي داشته باشه كه براي هر فرد جذابيت داشته باشه.
به شخصه من خودم امكاناتو بيشتر از هرچيز ديگري ميپسندم، مخصوصا دوربين وپلير...
به همينخاطر اگر پول ميداشتم نه آيفون ميخريدم نه گوشي دوربين دار ضعيفو...
در ضمن نظر، نظر خود دوستان است، به نظر من اينترفيس خيلي زود خسته كننده ميشه....
زياد يعني چقدر؟
اگر واقعا برات مهم نيست، اينو بگير حداقل رابط كاربريش خيلي برتر از ويوتيه، 100% پليرش كيفيتش بهتره و مهمترين نكته اينكه چون جديدتره،از تكنولوژي برتري در آن استفاده شده چه از لحاظ سخت افزاري چه از لحاظ نرم افزاري
مبارك باشه.....
انشالله باهاش بري همسر پنجمو بگيري![]()
سلام
کوکی یه دفترچه فارسی داره یعنی تمام گوشیای کامتل فکر کنم داشته باشن،نوشته تا 8 گیگ ساپورت میکنه ویوتی 2 گیگ، بعد اینترقیسش که دوستمون گفت جدیدتر و بهتره،دوربین و فیلم برداری تعریفی نداره،من دیشب یه تیکه با هندسفریش گوش کردم خوب بود کیفیتش،بولوتوثش 2 ویوتی 1،تاچش خوبه یعنی راحت لمش کنی جواب میده،شتاب سنجشم خوب کار میکنه،و بقیه هم که کم کم میگم.
در مورد کیفیت صداش بیشتر میگی ؟ هم بلندگو خودش هم هندسفریش کیفیت صداش تو هندسفری مثل کدوم گوشی نوکیاس ؟
مبارك باشه حالا تبديل به 3.5 داره توشسلام
کوکی یه دفترچه فارسی داره یعنی تمام گوشیای کامتل فکر کنم داشته باشن،نوشته تا 8 گیگ ساپورت میکنه ویوتی 2 گیگ، بعد اینترقیسش که دوستمون گفت جدیدتر و بهتره،دوربین و فیلم برداری تعریفی نداره،من دیشب یه تیکه با هندسفریش گوش کردم خوب بود کیفیتش،بولوتوثش 2 ویوتی 1،تاچش خوبه یعنی راحت لمش کنی جواب میده،شتاب سنجشم خوب کار میکنه،و بقیه هم که کم کم میگم.
از 20 نمره به دوربينش چند مي دي
بازي هاش چه طوره؟؟
در كل .......؟؟
چشم میگم.
خوب صداش مثل امنیا میمونه یعنی اسپیکر نداره از گوشی برای مکالمه استفاده میکنه.
واقعیتش من زیاد موزیک گوش نمیکنم یعنی با هندسفری نمیتونم نظری بدم ولی هندسفریش تو گوش نمیره باید سوکت تبدیل بگیرم.
kalepook یه جورایی سرد صحبت مکنی انگار زیاد ازش راضی نیستی .
ارزش این همه تعریفو داشت.
من آخر هفته دارم میام تهران اگه خوب نیست نخرم.
![]()
سلام دوست جون.
ممنون قابلی نداره ، نه نداره تبدیل،من از 20 به دوربینش نمره نمیتونم بدم آخه زیاد تو این بحثا نبودم ولی آپلود میکنم عکساشو لینکشو میزارم ببینید نمره بدین زیاد تعریف نداره عکساش،بازی هاشم خوبه من امروز یه برنامه واسه دیدن فیلم نصب کردم ولی خوب بدردم نخرد پاکش کردم راحت نصب میشه،در کل به نظرم اولین تجربه با ال جی و تاچ و قیمت مناسب خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)