تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 51 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 507

نام تاپيک: استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا ( کرک شده )

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام
    من از توی خود گوشی . ورژن 22 اپدیت کردم حالا می شه با این جف دوباره ورژن -- شده ی 22 رو بریزم مشکلی پیش نمی اد.
    من یه چندتا سوال دارم . وقتی میری تو این فروم ها یا سایت ها واسه دانلود فیرم ور اصلی یه 6 هفتا فایله ولی ما واسه جف سه تا فایلو نیاز داریم.مثلا تو این عکسی که من گذاشتم یه سایته لطفا راهنمایی کنین که کدوم فایلارو باید از بین اونا دانلود کنم.
    در ضمن می شه یه ادرس فرومی چیزی بزارین تا من بتونم اون فایل واسه -- کردنم دانلود کنم.
    سلام دوست عزیز باید هر چندتا فایلی رو که میده باید دانلود کنید نیاز میشـــه ...
    برای فلش کردن با جف به همون ورژن ایرادی نداره میتونید انجام بدید مشکلی پیش نمیاد !!!
    واسه دانلود فریمور گوشیتون از اموزش تایپک زیر استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    موفق باشید!

2. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام.
    من هنوز با جف خودم کار نکردم . ولی اینجوری که تو اموزش اول این فروم هست . ما فقط سه تا فایلو add می کنیم . پس فایلای دیگه کجا بکار میرن؟ اگه ممکنه از روی همون عکسی که گذاشتم بگین اون سه تا فایل کدومه؟اولیه که مشخصه حجمش زیاده پس همون فایل mcu ولی دوتای دیگرو لطفا راهنمایی کنین.
    در ضمن ظاهرا برای -- کردن باید یه فایل دیگرو از یه جا دانلود کنیم بعد جایگزین یکدوم از اون سه تا کنیم.اگه ممکنه دوستان بگین باید جایگزین کدوم کنیم که من اصلی رو دانلود نکنم یدفعه همون -- شدرو دانلود کنم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من هنوز با جف خودم کار نکردم . ولی اینجوری که تو اموزش اول این فروم هست . ما فقط سه تا فایلو add می کنیم . پس فایلای دیگه کجا بکار میرن؟ اگه ممکنه از روی همون عکسی که گذاشتم بگین اون سه تا فایل کدومه؟اولیه که مشخصه حجمش زیاده پس همون فایل mcu ولی دوتای دیگرو لطفا راهنمایی کنین.
    در ضمن ظاهرا برای -- کردن باید یه فایل دیگرو از یه جا دانلود کنیم بعد جایگزین یکدوم از اون سه تا کنیم.اگه ممکنه دوستان بگین باید جایگزین کدوم کنیم که من اصلی رو دانلود نکنم یدفعه همون -- شدرو دانلود کنم.
    ------------------
    ببین عزیز دل برادر شما کل فایلها را دانلود کن و مثلا اگه RM گوشیت 555 هستش 1 فولدر درست کن به اسم RM-555 و فایلها را انتقال بده تو همون فولدر
    بعد این فولدر را کپی کن تو مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
    اینجوری وقتی که جف را اجرا کنی و تیک Use INI را بزنی خود برنامه جف فایلهای مورد نیاز را لود می کنه و بهترین راه همینه
    و در مورد فایل کوک شده شما باید به پسوند فایل دقت کنی و دقیقا یک فایل با همون پسوند تو فایلهای اصلیت هست که فقط اسمش فرق داره که باید اون فایل کوک شده را هم اسم اون فایل کنی و جابجا کنی
    Last edited by aydin_eb7777; 09-09-2010 at 12:05.

5. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

------------------
    ببین عزیز دل برادر شما کل فایلها را دانلود کن و مثلا اگه RM گوشیت 555 هستش 1 فولدر درست کن به اسم RM-555 و فایلها را انتقال بده تو همون فولدر
    بعد این فولدر را کپی کن تو مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
    اینجوری وقتی که جف را اجرا کنی و تیک Use INI را بزنی خود برنامه جف فایلهای مورد نیاز را لود می کنه و بهترین راه همینه
    و در مورد فایل کوک شده شما باید به پسوند فایل دقت کنی و دقیقا یک فایل با همون پسوند تو فایلهای اصلیت هست که فقط اسمش فرق داره که باید اون فایل کوک شده را هم اسم اون فایل کنی و جابجا کنی
    سلام.
    من شروع کردم به دانلود همه ی اون فایل ها.
    اون ادرسی که دادین تو سیستم من نیست ولی من خودم ایجاد کردم.
    اگه ممکنه ادرس یه فرومو بزارین که فایل کوک شدرو هم بگیرم. (در ضمن خواستم بدونم نوع کوکم حرفه ای یا غیر حرفه ای داره ؟ مثلا ممکنه یه فایل کوکی که از این سایت می گیریم با سایت دیگه متفاوت باشه)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من شروع کردم به دانلود همه ی اون فایل ها.
    اون ادرسی که دادین تو سیستم من نیست ولی من خودم ایجاد کردم.
    اگه ممکنه ادرس یه فرومو بزارین که فایل کوک شدرو هم بگیرم. (در ضمن خواستم بدونم نوع کوکم حرفه ای یا غیر حرفه ای داره ؟ مثلا ممکنه یه فایل کوکی که از این سایت می گیریم با سایت دیگه متفاوت باشه)
    اون آدرس دقیقا جایی که Nokia PC Suite را نصب کرده باشی وجود داره و دقیقا باید همونجا فایلها را وارد کنی
    آدرسی برای فایل کوک شده ندارم و اکثر فرومها هم یک فایل کوک شده را برای دانلود می زارن که تفاوتی با هم ندارن
    اگر می خوای حرفه ای تر استفاده کنی یکی از دوستان تو همین انجمن آموزش کوک کردن را تهیه کرده که مطالبش واقعا مفیده اگر دوست داری طبق آموزش دوستمون خودت سفارشی کوک کن
    موفق باشی

8. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

اون آدرس دقیقا جایی که Nokia PC Suite را نصب کرده باشی وجود داره و دقیقا باید همونجا فایلها را وارد کنی
    آدرسی برای فایل کوک شده ندارم و اکثر فرومها هم یک فایل کوک شده را برای دانلود می زارن که تفاوتی با هم ندارن
    اگر می خوای حرفه ای تر استفاده کنی یکی از دوستان تو همین انجمن آموزش کوک کردن را تهیه کرده که مطالبش واقعا مفیده اگر دوست داری طبق آموزش دوستمون خودت سفارشی کوک کن
    موفق باشی
    من رو سیستمم ovi suite نصبه . رو درایو D .رفتم ولی چنین پوشه ای به اسم Phoenix نبود.حالا یعنی خودم بسازم مشکلی ایجاد میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من رو سیستمم ovi suite نصبه . رو درایو D .رفتم ولی چنین پوشه ای به اسم Phoenix نبود.حالا یعنی خودم بسازم مشکلی ایجاد میشه.
    نه عزیز مشکلی نیست اگر نبوده به خاطر نصب نبودن فونیکسه

11. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برا ویندوز 7 هم داریم ؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جست و جو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم!!!
    اقا فارسی سازی گوشی های نوکیا چجوری انجام میگیره؟! با همین -- کردن؟ راستش من خودم نوکیا ندارم! ولی یکی از رفقا هستن که نوکیا دارن و از من خواستن براش فارسیش کنم...از این اکسپرس موزیک جدید ها هستش ....
    میشه لطفا تاپیکش رو بگین کجاست یا اینکه چجوری باید انجام بگیره و اینا؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جست و جو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم!!!
    اقا فارسی سازی گوشی های نوکیا چجوری انجام میگیره؟! با همین -- کردن؟ راستش من خودم نوکیا ندارم! ولی یکی از رفقا هستن که نوکیا دارن و از من خواستن براش فارسیش کنم...از این اکسپرس موزیک جدید ها هستش ....
    میشه لطفا تاپیکش رو بگین کجاست یا اینکه چجوری باید انجام بگیره و اینا؟!
    نه دوست عزیز فارسی سازی گوشیهای نوکیا فقط از طریق آپدیت گوشی با پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه امکان پذیره حالا چه آنلاین باشه چه آفلاین در هر دو صورت باید پروداکن کد فارسی را بدونی و نصبت به اون دانلود فایلها یا آپدیت آنلاین را انجام بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •