سلام تا حالا كسي با اين مانيتور ها xbox360 بازي كرده؟؟؟
كيفيتش چه طوره ؟؟؟؟؟؟
سلام تا حالا كسي با اين مانيتور ها xbox360 بازي كرده؟؟؟
كيفيتش چه طوره ؟؟؟؟؟؟
این خبر رو توی سایت مادیران دیدم گفتم شما هم بدونید
متن خبر :
يك مانيتور همه كاره و منحصر بفرد از AOC
7 اسفند 1387
كمپاني AOC مدل 2230FM را با قابليت هاي منحصر بفرد به بازار ارايه كرد. اين مدل تنها مانيتوري است كه قابليت پخش فيلم و عكس را بدون نياز به كامپيوتر و از طريق اتصال USB Flash و Memory Card دارد.
اين روزها كه استفاده از قاب عكس هاي ديجيتالي در حال افزايش است، اين مانيتور همه كاره ميتواند نقش يك قاب عكس ديجيتالي باكلاس و باكيفيت را در كنار يك مانيتور حرفهاي به عهده بگيرد. از ديگر مشخصات برجسته اين مانيتور مي توان به صفحه نمايش و بدنه براق ، نسبت كنتراست بالاي 20000:1 ، زمان پاسخ دهي بسيار سريع 2 ميلي ثانيه ، ورودي هاي DVI، HDMI ، DMP ، كارت خوان حافظه ، Speaker و كنترل از راه دور اشاره كرد.
مانيتورهاي AOC محصول بزرگترين توليد كننده مانيتور دنيا ، شركت TPV تايوان است كه تامين كننده اصلي برندهايي همچون Dell ،HP ،Sony ، Philips ، Acer ، Lenovo ، View Sonic و چند برند ديگر مي باشد . دفتر اصلي اين شركت در تايوان بوده و با ايجاد 9 كارخانه بزرگ در كشورهاي چين ، منطقه اروپا ،آمريكاي لاتين امكان ارسال محصولات خود و به سرتاسر جهان را داراست.
TPV با توليد بالغ بر 43 ميليون دستگاه در سال ، داراي 27 % از سهم فروش جهاني مانيتور بوده و مانيتورهاي AOC در ايران توسط ماديران توزيع و پشتيباني ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.. چه خبر؟ نیستی ؟!
توی گیم.... تغییر رزول توی lcd مثل crt هستش.. اما توی ویندوز اینتور نیست و حتمن باید روی رزول اصلی مانیتور باشه..
اگه قصد تعویض crt رو داری نگران تغییر رزول lcd نباش... هیچ مشکلی پیش نمیاد و به قول معروف افت کیفیت پیکسلی در رزول کمتر توی گیم با چشم غیر مصلح قابل دیدن نیست...
بنکیو بگیر... پنل ها شون خیلی با کیفیت هست نسبت به samsung و lg![]()
این شرکته هم مثل lg میمونه !!!!
فکر می کنم lg تا سال دیگه مانیتور های با کنتراست 1000000000000000:1 هم به بازار می ده !![]()
اينا را كه همه ميدونند
زياد جديد نيست
نه خير
تو گيم هم در رزوليشن پائين مشكل ساز هست
قبلا خیلی مفصل درباره این موضوع در انجمن بحث شده.
فرقی نمی کنه LCD چه مارکی باشه و چه نوع پنلی داشته باشه و ...
وقتی رزولوشنی به غیر از رزولوشن Native تنظیم بشه تصویر Scale میشه و کش میاد تا صفحه رو پر کنه و باعث افت کیفیت "خیلی محسوس" در هر استفاده ای (بازی، ویندوز، فیلم، ...) میشه. اگه Scaling غیر فعال باشه پیکسل های اضافه در اطراف تصویر خاموش میشن و افت کیفیتی وجود نداره. توی CRT قضیه به کل فرق می کنه. LG هم در چند مدلی که "تبلیغ" کرده رزولوشن رو می تونید پایینتر از Native تنظیم کنید فقط تبلیغ کرده و افت کیفیت دقیقا مثل همه مانیتورهای LCD دیگه وجود داره.
تجربه ی من می گه چندان تفاوتی نمی کنه...
البته تغییر رزول کاملا بارز هست اما کش نمیاد.. که شما فکر کنید یه متن کش بیاد..
دوستان یکی می تونه به من بگه این چه معنی داره؟ : (به این جمله دقت کنید: Available April 2009)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سایت اروپای aoc رو دارید چک می کنید. این محصول اون موقع در اروپا عرضه میشه ولی زودتر در آسیا عرضه شده.
مادیران سه تا از محصولات aoc که ساخت خودش هست رو شامل تخفیف نوروزی قرار داده
حتی با این کارش هم نمیتونه فروش مونتاژی هایه خودش رو از وارداتی ها بیشتر کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)