1-نه
2-فکر کنم جداگانه داره
1-نه
2-فکر کنم جداگانه داره
اق من مشکلم حل نشد . وقتی بازی رو اجرا می کنم . میرم روی یکی از اپیزود ها که بازی کنم وقتی play رو میزنم بازی کرش می کنه!!! دوستان کسی می تونه رهنمایی کنه؟؟![]()
دمت گرم واسه ما هم بذار .
فقط زود بفرسته و ارزون باشه
کسانیکه دارن بازی میکنن بگن که بازی از نظر گرافیک چطوریه؟رضایت بخشه؟به پای IV میرسه؟![]()
یه نفر هم که بازی کرده جواب بده ممنون میشم
عجیب تر .....خدا رحم کنهلخت که چیزی نیست. برو جلوتر از این عجیبترش هم میبینی.
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
گرافیکش همون گرافیک iv هست فقط این رادار بازی یه خورد بدشده...یا من بد می بینم.....اینگار که رنگش خوب در نیومده یه جوریه خلاصه
جواب که داده شد عزیز
هنوز یه کرک کامل توی نت نیومده . همه ناقصن. باید منتظر باشیم
دومی چی؟ اونو گفت فکرکنم
سلام چطور میشه پول زیاد بدست آورد (البته از راه تقلب)
و چطور میشه همه تفنگ هایی که توی تفنگ فروشی ها هست رو بدست آورد؟
و آیا میشه هلیکوپتری غیر از هلیکوپتر سیاه (3595550100) بدست آورد یه چیز سبک و جمع و جور
وای چقدر سوال...!!!
بزار یکی دیگه بپرسم آیا میشه مثلا یه پارکینگ داشته باشی که ماشین های مورد علاقت رو توش بزاری؟
ممنون از پاسخ دقیقتون
هم ولایتی برو بازار کیش تو هفت تیر داره بازیو طبقه بالا حامی سافت . نمیدونم میده بهت یا نه؟!
میدونی که بازی مشکل داره اسلامو به خطر میندازه
تو تهران من یه جا قیمت کردم 20 هزار تومن بود . کلا بیخیال شدم . از کرج میگیرم .
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اونای دیگرو نمیدونم ولی این یکی تو نسخه iv هم نبود . فک نکنم تو اینم بشه . کلا یه پارکینگ درست حسابی توش درست نکردنبزار یکی دیگه بپرسم آیا میشه مثلا یه پارکینگ داشته باشی که ماشین های مورد علاقت رو توش بزاری؟
ممنون از پاسخ دقیقتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)