بیوتی میتونی اکانتتو بهم بدی بدجوری گیرم
دوستان دیگری هم اگر قصد کمک کردن دارن لطف کنن یه اکانت سالم به ما بدن من 2بار اکانت ساختم قسمت اخرش ارور داد
بیوتی میتونی اکانتتو بهم بدی بدجوری گیرم
دوستان دیگری هم اگر قصد کمک کردن دارن لطف کنن یه اکانت سالم به ما بدن من 2بار اکانت ساختم قسمت اخرش ارور داد
Last edited by mohsentanha; 15-12-2008 at 22:58.
سلام
من هنوز مشکل دسته بازی رو دارم
پچ اول با کرک فدور و اون دوتا فایل کوچیک رو هم دان کردم ولی بازم دوربین به سمت پایین میاد
چرا؟
خیر اجرا نیمشه علی جان
چون اون روش کامپوننت ها رو نمیاره
یکی مشکل منو بگه که تو صفح قبل گفتم...ویندوزو SP3 هست واسه بار دوم رفتم تو گیم صفحه سیاه شد هر چیم صبر کردم نیومد بالا بازی...کرکم باز ریختم نشد...کرک Razor رو هم ریخته بودم...ککککککککککککممممممم ممممکککککککککککک
دوستان دقت کنین وقتی اکانت رو ساختین توی میلتون یه میل میاد واسه اکتیو کردن که باید حتما اکتیو کنین
من خودم نمیدونم چی کار کردم که افلاین هم میتونم بازی کنم
کسی اینو نمیتونه حل کنه
رپیدشیر خیلی داره اذیتم میکنه کسی لینک کرک فیدور رو از جای دیگه نداره
من حدودا 20 درصد رفته بودم.سیوامو دارم.منظورمو متوجه نشدین.سیوا رو کلا بعد از تعویض ویندوز یا بهتره بگم نصب دوباره بازی نمیخونه..فکر کنم راهی ام نداره.باید از اول برم
آقا من بازی رو اجرا کردم فقط ی مشکل دارم اینم اینه
درایور کارت گرافیکمم 180.48 مدل کارتمم 9600GSO چه کنم حالا؟؟؟؟
-----------
ی مشکلی هم که دارم اینه که بعضی اوقات میرم توی بازی بازی خیلی کنده حتی توی منو بازی و باید ریستارت کنم دوباره ویندوز بالا بیاد دوباره برم توی بازی
Last edited by starn; 15-12-2008 at 23:51.
دوستان من راه حل نگه داشتن سیو ها بعد از تعویض ویندوز رو پیدا کردم.و تو تاپیک بازی گفتم.اینجا هم می نویسم که استفاده کنید.
(حیف که خودم زودتر نفهمیدم و سیو 49% بازی سوت شد.)این هم راه حل :
شما باید قبل از عوض کردن ویندوز، فولدر Rockstar Games با آدرس :
D:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
و همچنین فولدر Microsoft Games for Windows - LIVE که مسیر نصب دیفالتش :
D:\Program Files
هستش رو کپی کنید.البته مشخصه که منظور از D ، درایوی که ویندوز توش نصب شده و منظور از Admin ، نام کاربریتون هست.در ضمن اگر هر کدوم از این 2 تا فولدر رو کپی نکنید، سیو هاتون سوت می شه.
موفق باشید.
آقا کسی نیست کمک کنه ما امشبرو از این بازی فیض ببریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----
راستی تنظیمات بازی رو حتی روی low هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)