تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 34 از 178 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پيش‌فروش پژو Slx از هفتم دي‌ماه
    پيش‌فروش مدل جديد پژو 405 با نام 405 سفارشي جديد (slx) از روز شنبه هفتم دي‌ماه در نمايندگي‌هاي مجاز ايران خودرو آغاز مي‌شود.
    به گزارش فارس به نقل از اداره امور رسانه‌هاي ايران‌خودرو، حسين هاشمي مدير بازاريابي ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت: مشتريان مي‌توانند جهت ثبت‌نام براي خريد پژو 405 سفارشي (slx) از روز شنبه 7 دي‌ماه با مراجعه به نمايندگي‌هاي مجاز ايران خودرو در سراسر كشور اقدام كنند.

وي با اشاره به اينكه پيش‌فروش مدل جديد پژو 405 تا 15 دي‌ماه ادامه دارد، خاطرنشان ساخت: پژو 405 سفارشي جديد داراي استايل زيبا و لوكس است و براساس كلينيك‌هاي نظرسنجي مورد توجه خاص نمايندگي‌ها و مشتريان قرار گرفته است.

مدير بازاريابي ايران خودرو مهمترين تغييرات 405 سفارشي جديد را سيستم كنترل موتور جديد (SMS)، چراغ‌هاي جلو و عقب كريستالي، قفل جديد درب صندوق و موتور با ايمني‌ برتر، ترمز ضد قفل ABS (اختياري)، قفل برقي صندوق عقب از داخل اتاق، بادگير عقب (اسپويلر) با چراغ سوم ترمز، سوئيچ با كنترل راديوئي به جاي نوري، چراغ‌هاي مه شكن جلو، زه‌هاي ضربه‌گير جديد، پنل مركزي داشبورد، غربيلك فرمان جديد (با قابليت سفارش‌گذاري ايربگ) عنوان كرد.

هاشمي در خصوص علت توليد اين مدل از محصول 405 گفت:‌در حال حاضر پژو 405 در بازار داخل جايگاه ويژه‌اي دارد و جزو پرفروش‌ترين خودروهاي ايران به شمار مي‌رود لذا پروژه مدل جديد اين محصول با عنوان slx به پشتوانه خودروي با اصالت 405 تعريف و به اجرا درآمده است.

مدير بازارابي ايران خودرو خاطرنشان ساخت: 25 درصد از ظرفيت توليد پژو 405 از سال آينده به پژو 405 سفارشي (slx) اختصاص دارد.
    وي با اشاره به سبك‌هاي متنوع فروش اين خودرو اشاره كرد و اظهار داشت:‌متقاضيان مي‌توانند از شرايط متنوع پيش فروش خودرو پژو 405 سفارشي جديد از جمله وام بدون بهره، يك وديعه‌اي و دو وديعه‌اي استفاده كنند.

هاشمي در زمينه زمان تحويل خودرو پژو 405 سفارشي جديد گفت: زمان تحويل اين خودرو براساس شرايط متنوع پيش‌فروش از فرودين‌ تا مردادماه سال آينده خواهد بود.
    به گفته وي دو آپشن اضافي، سيستم ضدسرقت (ايموبيلايزر) و ترمز ضد قفل (ABS) در هنگام ارسال دعوتنامه به مشتريان پيشنهاد مي‌شود.

گفتني است خودرو پژو 405 جديد سفارشي در نمايشگاه‌هاي استاني در سال جاري به نمايش درآمد كه مورد استقبال مردم قرار گرفت. همچنين انتخاب دو هزار و 555 دستگاه از اين خودرو تحت عنوان هداياي قرعه‌كشي بانك صادرات پيش از آنكه توليد انبوه آن آغاز شود از جمله نماد محبوبيت اين خودرو در جامعه به شمار مي‌رود.

2. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در سال 84 اتفاقی که برام افتاد : 405 مدل 84 که هنوز خبری از آتش گرفتن این چیزا نبود همون اوایل 1000کیلومتر راه نرفته بود با خانواده رفته بودیم سمت شمال واسه کاری رفتیم قزوین داخل شهر بودیم شیشه ها بالا کولر روشن وسط تابستون بود بعد داخل ترافیک دیدم همه دارن نگاه میکنن آئینه ها رو نگاه کردم دیدم ماشین داره دود میکنه از هر طرف مخصوصا از چرخ عقب و کف ماشین من بلا فاصله پارک کردم کاپوت رو زدم بالا فکر کردم سرسیلندر داره میسوزه (آمپر 90 بود) موتور رو خاموش کردم شلنگ بنزین رو نگاه کردم رفت و برگشت دیدم به به این شلنگ بنزین درست چسبیده به حرارت گیر اگزوز که بد جوری داغ بود (یعنی ایرانخودرو برای تولید بیشتر اینطور مونتاژ میکنه) حتی روکش روی دو شلنگ هم رفته بود اون ته زنگ زدم امداد ولی از امداد خودرو نیومد امداد سیار خصوصی مکانیک نگاه انداخت گفت مشما پلاستیک چسبیده به کاتالیزور تمیز کرد حرکت کردیم رفتم بنزین زدم بعد حرکت دیدم بوی شدید بنزین میاد پیاده شدم دیدم از کنار رکاب همون بخارات بنزین که کنسیتر رو از 405 حذف کردن منم گفتم قطع میشه ولی 20 کیلومتر که رفتم قطع که نشده بود هیچ مثل شیلنگ آب همینطور میریخت بعد بردم نمایندگی خود قزوین یارو مکانیک و صاحب نمایندگی بود و تازه تاسیس اومد زیر ماشین رو نگاه کرد و گفت این مشما جعبه فرمان چرا اینجاست منم میگم از من میپرسی کار ایرانخودرو هستش بعد مشما رو در آورد بابت در آوردنش که هیچ چیزی رو باز نکرد فقط مشما رو پاره کرد گفت 2 تومان هزینش شد منو بابام نمیذاشت چیزی بگم پول رو داد بعد گفتم این بنزین قطع نمیشه گفت الان میرم میام 30 دقیقه منتظر طرف شدیم اومد بنزین رو که دید گفت ببرینش بیرون منو میگی دیگه از کوره در رفتم چند نفر دیگه هم بودن دهن به دهن شدم بردم بیرون بعد همون لحظه دیدم طرف سوار 206 یکی داره میره ماشین بازی همون جا سر صدا راه افتاد میخواستیم دست به یقه بشیم که مردم اطراف مانع شدن بعد چند ماه تازه اولین خبر آتش سوزی 405 رو شنیدم که اس ام اس زدن بیارید برای بازدید و رفع نقص بردم یه شماره روی شلنگ هست اونو چک کردن گفتن شلنگ اصله ولی نه بست رو تعویض کردن نه چیز دیگه رو چک کردن حالا اون بنده خدایی که شلنگ که اصل نبوده حالا بماند بست اگه اون شلنگ بچسبه پشت سیلندر چی میشه

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا كه !!!!!!!!! چرا کنسیتر رو حذف كردن ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

13

ایران خودرو از دولت نازی آلمان حمایت میکنه و داره رو پروژه کوره های آدم سوزی متحرک کار میکنه و خوب این هم بعد از 405 و پارس مدل سوم که بازار خواهد آمد . کیفیت فدای کمیت.

6. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واي خدا !!!!! ايرانخودرو چي ميكنه !!!!
    نكنه سمند ما هم اينطوري باشه !!!!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

slx 405 را بهتر بشناسيم

گروه خودرو- ايران خودرويي‌ها در حالي اواخر سال گذشته از فيس‌ليفت پژو 405 با نام slx رونمايي كردند كه نگاهي به مشخصات فني اين محصول از عدم تفاوت فني slx با glx 405 حكايت دارد.

در واقع ايران خودرويي‌ها بيشتر به لحاظ آنكه 405 با استقبال مشتريان روبه‌رو است، تغييراتي را در ظاهر و البته اتاق 405 ايجاد و نام آن را 405 سفارشي يا slx گذاشته‌اند. خودرويي كه هم اكنون پيش‌فروش آن در نمايندگي‌هاي ايران خودرو آغاز و به همين دليل ستون حق انتخاب امروز ميزبان اين محصول است. Slx مانند glx 405 از موتوري 1800سي‌سي بهره مي‌برد كه به واسطه آن 97 اسب بخار قدرت توليد مي‌كند. با اين محصول مي‌توان حداكثر سرعت 182كيلومتر در ساعت را تجربه كرد و در عرض 11 ثانيه به شتاب صد كيلومتر رسيد.
    اين درحالي است كه اتفاقا glx405 هم دقيقا همين ميزان سرعت را دارا بوده و در 11 ثانيه به شتاب صدكيلومتر دست پيدا مي‌كند، slx مثل glx توانايي پاس كردن استاندارد يورو 2 را در آلايندگي داشته و اتفاقا هر دو آنها مصرف سوختي يكسان را در اتوبان، شهر و سيكل تركيبي دارند. به نحوي كه در هر صد كيلومتر سيكل شهري، 8/13ليتر، در اتوبان، 8/6ليتر و در صد كيلومتر سيكل تركيبي نيز 9ليتر بنزين توسط اين دو محصول سوزانده مي‌شود.
    تا اين جاي داستان نه ما و نه شما به هيچ تفاوت فني ميان slx و glx برخورد نكرديم، اما از اين پاراگراف به بعد كم‌كم با تفاوت‌هاي ظاهري اين دو آشنا مي‌شويم، مهم‌ترين تفاوت slx با glx دارا بودن ترمز ضدقفل (abs) است. البته از حق نگذريم slx ظاهر زيباتر و جذاب‌تري نسبت به glx دارد. اين خودرو از قالپاق‌هاي با طرح جديد، سپرهاي همرنگ بدنه، بارشكن عقب با چراغ ترمز سوم بهره مي‌برد. همچنين سيستم تهويه و كولر، قفل مركزي موتور و آينه‌هاي جانبي آن نيز از نو طراحي شده و جديد به حساب مي‌آيد. از طرفي پخش‌صوت mp3 از راه دور نيز جزو ديگر تفاوت‌هاي slx با glx محسوب مي‌شود و ايران خودرو به خاطر همين تفاوت‌ها، slx را يك‌ميليون تومان گران‌تر در اختيار مشتريان قرار مي‌دهد. هم‌اكنون glx405 قيمتي برابر با 13ميليون و 150هزار تومان در نمايندگي‌ها دارد، بنابراين slx نيز با نرخ 14ميليون و 150هزار تومان به بازار عرضه خواهد شد.

دنياي اقتصاد

چهارشنبه 11 دي 1386

9. 2 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من كه يك ميليون گرونتر از glx در نمياد !!!!
    سورن هم قرار بود يك ميليون گزونتر از lx سال باشه !!! ولي كو ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام :
    به همتون قول ميدم مشکل فراتر از اينهاست . اگر مشکل يک بست و يک واشر بود تا الان حل شده بود . از اون گذشته , ايران خودرو (لعنت ا... عليه) هر چند وقت يکبار که بهش يک گير موقتي و مسخره ميدن الکي چهار تا مهندس و کارشناس ميارن سر ماشين و يک ميز گرد و شورا تشکيل ميدن و به ظاهر پيگير پرونده ميشن و خلاصه يک سري کارهاي بيفايده روي ماشين انجام ميدن و بعد اصطلاحا ميگن عيب برطرف شد . تا چي ؟ تا دوباره خط فروش و توليد راه بيافته و مردم ماشينهاشون رو بخرن . بعد از چند وقت دوباره روز از نو روزي از نو , طوري که اصلا معلوم نيست توي اين مدت تعميرات چه غلطي ميکردن ؟ من که ديگه حالم به هم خورد از بس مرتب ميگن عيب رو پيدا کرديم و دوباره ماشين آتيش ميگيره .
    اين مردم هم حقشونه , اگر به خدا قسم دو سه ماه کسي پژو چهارصد و گند نخريد , اونوقت ايران خودرو (لعنت ا... عليه) حساب کارشو ميکنه و يه فکري به حال اين طنابهاي داري که به مردم ميفروشه ميکنه .
    اصلا به فرض هم که مشکل از يک لوله يا واشر باشه . آيا ايران خودرو (لعنت ا... عليه) اينقدر بي لياقت و بي عرزه هست که نميتونه بعد از اين همه سابقه چهارتا شلنگ مناسب توليد کنه ؟ واقعا گند به اين شرکت و صاحبانش . هر روز هم که ميگن يک عيبي داره . باور کنيد خودشون هم هنوز نفهميدن اين ماشينا چشونه . يا ميدونن ولي چون تعميرش خرج داره و اساسيه هيچي نميگن .
    اگر يکي از همين کشته ها مثلا از خانواده درجه اول خودشون بود همون روز اول در آشغال خودرو تخته شده بود و فقط بياو ببين .
    آخه ميگن ماشينو زياد داغش نکنيد يا مثلا باهاش تند نريد يا فلان کار رو نکنيد تا آتيش نگيره , اين شد جواب ؟ آخه اين چه ماشينيه که نبايد باهاش تند رفت و با کمي داغ شدن آتش ميگيره ؟ برين اسمشو بذاريد اجاق گاز نه خودرو . عذر ميخوام ولي خاک بر سر همشون که با اين همه سابقه هنوز نميتونن يک ماشين سالم تحويل مردم بدن .
    اونهم از اون قيمتهاشون . همين سمند مزخرف رو توي سوريه ميدن دو سه ميليون تومان . همينطور جمهوري آذربايجان و از اين قبيل کشورهاي عقب افتاده . اونهم چي ؟ با تجهيزاتي اضافي ! اونوقت به مردم خودشون ميدن 12 تومان 13 تومان 14 تومان .
    خوب ياد گرفتن چطوري مردم رو تيغ بزنن . مسئولان هم ظاهرا راضي هستند و بدشون نمياد . هيچ کس هم نميگه آخه مگه توليد يک خودرو به اين پيش پا افتادگي ( سمند در برابر تويوتا , بنز و ... ) آخه مگه چقدر خرج داره ؟ کلي تو همون کارخونه ميکشن روش , تا مياد که بياد بيرون صد جور عوارض و ماليات و حق فلاني و حق فلان چيز و از اين جور چيزها ازش ميگيرن و با اون قيمت وحشتناک دست من و شما ميرسه . بعد هم که اومد دستمون هنوز آب بندي نشده دوباره بايد همه اون حق و عوارض و ماليات و اينها رو که يکبار گرفتن اينبار به سردستشون راهنمايي و رانندگي پرداخت کنيم .
    مردم شدن موش آزمايشگاهي ! همينطور ماشين ميسازن و تست فني اش را روي مردم امتحان ميکنن . هيچ کسي هم نيست بيخ اين پرونده اسلحه سازي ايران خودرو (لعنت ا... عليه) و قتل عام مردم رو سفت بگيره و پيش بره .
    موقع گرفتن موتورسيکلت ها سر چهار راه ها که ميشه خيلي خوب و منظم همه سازمانها و ارگانها و نهادها و کوفتي ها و ... دست به دست هم ميدن تا يک موتور رو بگيرن و بخوابونن تا پولش رو بگيرن . ولي موقع رسيدگي به يک چنين پرونده اي که ميرسه همه موش ميشن و ده فرار . اين ميگه به اون مربوطه , اون ميگه به ما مربوط نيست , دست آخر هم يک سازماني به خودش مياد و ميره ميگه سلام ايران خودروي عزيز . خواهش ميکنيم اگر ممکنه و ديگه جيباتون پر پول شده و بهتون برنميخوره دست از توليد اين خودروي ملي << افتخار ملي >> و هم ترازهاش برداريد يا حداقل موقتا متوقفش کنيد تا صداي مردم بخوابه .
    شما که بچه نيستيد , خودتون را هم گول نزنيد . اين خودروها عيب اساسي دارند و ايران خودرو هم گلويي به گشادي چاه فاضلاب و عين خيالش هم نيست .
    خدا کنه اينبار يک مرد پيدا بشه به پرونده اين خودروهاي انتحاري برسه .
    والا ما هم خواستار پيشرفت صنعت خودروسازي در کشوريم ولي به چه قيمتي ؟ اينطوري که نميشه !

12. این کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض فرق 405 با پرشیا

سلام به همه دوستان

می خواستم ببینم فرق فنی پژو 405 با پرشیا چیه ؟؟؟

آخه شندیم موتورش و ... همون 405 و فقط ظاهرش فرق می کنه ...

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله موتور و گیربکس و دیسک وصفحه و .... 405 هست و ظاهرش فرق میکنه
    فکر میکنم جعبه فرمانشون هم فرق کنه(فکر میکنم!!)

15. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •